Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

2. KitiKet

KitiKet Member

Мы после дождя гуляем в демисезонном Ленне - главное заправить штанишки в резиновые сапожки - все. Ребенок скачет по лужам, как кенгуру - штаны снаружи мокрые - аж течет, приходим домой, выворачиваю - внутри сухо. И еще они не очень теплые, как раз на осень-весну и прохладное лето. А если очень тепло после дождя то одеваю только штанишки и резиновые сапожки, а сверху футболочку.
    Покупаем почти всегда в Антошке на распродаже, выходит дешевле чем на кидстафе. Скоро уже должны бы весну продавать со скидками, потому что сейчас цена неадекватная.

3. Krosha

Krosha Well-Known Member

Я останнім часом все більше балдію від дитячої Zara. Тут ще хтось такий є? :)
    Де краще ту Зару дитячу брати - в КінгКросі чи на офіційному сайті іспанському?

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ооо. Якраз сьогодні хресна Дарусі комплектик від zara спрезентувала на маленький ювілейчик.
    Класний і не жаркий.

А ще Ромчик сандалики їхні мав. Взуття носиться суперово.

5. Popi

Popi Well-Known Member

В моєї малої половина гардеробу то zara, але в Англії куплена.

6. Barbie

Barbie Well-Known Member

В мого малого є кросівки зара , то не дуже добре фіксують ногу. Взяла через це адідас кросівки, то це як небо і земля звичайно.
    Одяг може бути, хоч одні бодіки з одного комплекту розтягнулись, а інші добрі.

7. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

В нас було багато зари з народження. Бодіки на довгий рукав мали дуже коротенькі рукавчики, після прання взагалі ті рукавчики стали коротюсінькі)) то ж більше бодіків не купувала.
    Зараз носимо шорти, штанята літні, сорочечку, футболки. Більшість дарували. Мені по якості як некст, але переважно дорожче. Шортики 300 грн... Я на нексті за 250 дві пари купила такого ж плану:)
    Зі взуття мали кеди і балетки-еспадрильї(чи як вони правильно називаються?) то взуття гарне, але ми носили поки ще не ходив. Відколи топає, вже не заглядаю на зарівське, бо не дуже воно зручне для перших кроків, мені здається.

А ще маємо панамку, теж не носимо, бо вона така плитка, що не тримається на голові, хіба зав'язки застосовувати, а мій малий того не любить))

Інколи там такі речі на хлопчиків бувають класні, що годі стриматись і не купити щось))
    І ще жодного разу не купувала зари онлайн.

8. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Мали светрики, футболочки Zara kids, то щось якість не вразила (швидко почали кошлатитись, і самі тканини так собі, чекала чогось якіснішого від тої марки), а от Cherokee, GEORGE, Next просто "неубіваємі" якісь ))

9. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ми теж(переважно даровані) але якістю задоволена. Футболочки на довгий рукав дуже "стійкі". От мене страшно дратує фасон штанів/джинсів зарівських для хлопчиків- всі вузькі, хотіла б купити але ми нашу попу не можемо в них впхати. Коли маленький був, то ще якось вдягали, а тепер ніяк( сьогодні пішла знову глянула і фасон той самий
    Може хто зустрічав штанята прямого крою на хлопця з льону? Де?

10. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Є таке, нам подарували джинсики Зара на малу недавно, то вони її розміру, але реально дуже завужені і тому не носить.

11. silvia

silvia Well-Known Member

якщо зараз брати зимове взуття, скільки см. по устілці треба, якщо на даний час ніжка бл.15 см.? 16.5 вистачить?

12. Talya

Talya Well-Known Member

я би брала як мінімум 17. бо ніжка ще точно підросте за півроку хоча б на 0,5-1 см. а якщо на більше? хоча зимове взуття і рекомендують брати з запасом 1,5 см (це при умові, що на зараз берете), нам завжди виходив запас в 1 см і до кінця сезону таки доношували.

13. raspberry

raspberry Well-Known Member

Я теж :) Дочці подарували класні салатові кросівки Nike, то ми ій в Zara докупили до них салатову куртку, колір, фасон супер, надивитись/натішитись не можу. Єдине "собачка" на замку зразу зламалась, але ми іі поміняли і все ок. А ще ій на ДН дуже гарну зарівську білу сукню подарували, красота :girl_tender:

---------- Додано в 12:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ----------

Думаю на 2 розміри, хоча тут важко вгадати. Нога може як і різко піти в ріст, так і призупинитись. Ми в 2 роки купили Демари на 1 розмір більші, то мала в них і в 3 роки ходила.

14. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Дівчата, а як одяг НМ -великомірить, маломірить чи повномірний?

15. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

НМ переважно трішки великомірить

16. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Нам досить сильно великомірить (я орієнтуюсь за американськими розмірами). То якщо картерс я беру 18-24 розмір, то НМ - 6-9

17. katysik

katysik Well-Known Member

Нам теж великомірить. А одна піжамка H&M якась взагалі чарівна попалась, йде на 6-9 міс, а досі на малого як зі старшого брата, а нам вже скоро рочок )))

18. liubomyra

liubomyra New Member

Відчитуюсь:)
    Взяла малій зимове взуття Сорель р.10. Дуже сподбалось:легке, тепле.Носимо зараз десь 24р. (хоча є взуття і 22 і 25 розміру). Минулого року були Баффіни р.7, трохи боялась перескочити через три розміри, але розмір підійшов із добрим запасом до 2 см. Враховуючи, що ходити в них будемо до березня-квітня, +тепла колготка=запас добрий.
    В порівняні із Баффінами і Тундрою, на мою думку, Сорель маломірить.
    Хоча, читала відгуки і Інтернеті, що все залежить від моделі чобіт(маломірять саме моделі без валянка).

Маю питання до знавців Некст. Хочу купити малій колготки, не знаю, який розмір брати. Польські Вола, Гатта, Ревон у нас якраз впритик 92-98. З них наступний розмір 104-110. В нексті є 98-104 і 110-116. Але я читала, що вони маломірять. То виходить, брати на 5-6р. і на ріст 116?
    Ріст дитини зараз 94. Плануємо носити до весни.
    Або хто має розміри 3-4 або 5-6 заміряйте, будь ласка, довжину колготок.

19. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

І нам великомірить на розімір. Зараз носимо 9-12.

І щодо Next. Дивувало мене що думки так різняться, що комусь маломірить, комусь великомірить...
    Я зробила висновок, що якщо брати речі з розділу Малюки (0-18М), то там одяг нам маломірив. Десь після 4 міс почала замовляти одяг з розділу Хлопчики (3м-16р), то з того розділу одяг нам йде в розмір, а часом і великомірить трошечки, бо 9-12 ми ще зараз вдягаємо. А 12-18 має трошечки запасу, навіть не можна сказати, що велике.

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Потребую поради.
    Ромчик зараз має 108 см росту.
    До зими думаю 2 см точно ще доросте. Можливо і більше.
    Придивилась йому войчик-комбезик. Але він 116 розміру, + войчики трошки великомірять.
    Але з іншої сторони - носитиме його фактично до березня, то 110 може і замалий бути.
    Як думаєте, брати 116, чи шукати 110?
    Цієї зими відносив 104.

І ще питаннячко про немовлят.
    Даруся має 3 місяці і 67 см росту.
    Який розмір їй придивлятись зимового верхнього одягу? 74? 86? Щось я тєряюсь...

Статус теми:
Закрита.