Підготовка до школи

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Lavazza, 30 Листопад 2007.

1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Підготовка до школи

гугля має всі відповіді:)
    http://gorishok.com/

2. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Якщо не секрет, які там ціни?

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

2 роки назад "Калинка " вартувала 250 грн\міс, "Горішок"- 300. Рік тому "Калинка " була 300 грн ( як цьогоріч не цікавилася), "Горішок"- приблизно теж на 50 грн більше ( як цьогоріч не цікавилася)

4. inka

inka і.Неrb-то до мене)

В вересні підписували угоу в Горішку- 400 грн. Як дитина пропускає 5 занять за місяць- оплата якось зменшується

5. Lietti

Lietti New Member

розкажіть будь-ласка що там вчать, скільки часу займає підготовка і вартість? Буду дуже вдячна:))
    Ми були на підготовці в Пізнайко - мені там не сподобалось. Англійська там ніяка. А грамота як на мене - дуже все поверхнево і основний напрямок на домашню підготовку, тай віршики як на мене там на рівні 2-3 класів.

6. нталька

нталька Well-Known Member

Поцікавилась я скільки на цей рік "Калинка" коштує. 470 грн в місяць. Нехіло так ціни ростуть з року в рік.

7. Neytasa

А які ціни в Baby Club ?

8. talja

talja Member

Знайшла в нашому районі:

Тайстра, школа естетичного виховання дошкільнят, вул.Патона, 7
    а також
    Дошкільна підготовка «ПТАШЕНЯТА » вул..Трильовського 17, вул. Любінська 93a.

Можливо хтось більш обізнаний і знає щось про них, та навчання в них!

Телефонувала минулого тижня в Мудрагелики що на Науковій в них набір на початку літа, вже місць немає.

І ще цікавить навчання при церкві що на Городоцькій, про них мало знає гугля:confused:

9. Neytasa

Я ще знайшла на Антоненка-Давидовича 6 ДШНМ, "Барвиста палітра" 2 рази на тиждень, 380 грн.
    Ще цікавить які ціни і умови в "Розумничка"....

10. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

talja, я записала малого в школу при церкві Воскресіння на Городоцькій, нині ввечері маєм батьківські збори. Набір здається вже скінчився, але подзвоніть, взнайте (телефон ґуґл знає). Загалом чула дуже гарні відгуки про цю школу.

11. natka75

natka75 Well-Known Member

я дзвонила їм сьогодні - заняття по суботах з 9-15 до 12-45, вже з 08.09 починаються, вартість 400грн. в місяць.Запис почався сьогодні і до 5.09!

а ваш малий в садочок ходить? коли заняття в цій школі і яка вартість ?
    думаю, чи варто записувати на цілий рік, чи все таки краще на 2-3міс. перед школою позайматись приватно з вчителькою початк.класів ?
    водити на заняття в робочий час можливості не матиму, тільки у вихідні, або вечірній час.

12. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

В садок ходить, але в ті дні, що буде школа, в садок не йтиме. Заняття 4 рази на тиждень, по 2,5 год (здається). Вартість 160 грн на місяць, але можна ходити 2 рази на тиждень за 80 грн (ми так будем). Детальніше напишу після зборів.
    Там ще є Центр Родини, де теж проводять підготовку, але це зовсім інша організація, до церкви стосунку не має.

13. Neytasa

Додзвонилась в Розумничку- 540грн. в місяць, за 2 рази на тиждень, 4 заняття по 30хв, дуже гарно розповіли програму занять :)
    Ще цікавилась , "Світ пізнання" на Шафарика і Трильовського, 2 рази на тиждень по 3 години, 550 грн.

14. natka75

а в котрі години заняття?
    і підкажіть мені, якщо дитина ходитиме на ці заняття, а за місяць-два не зможе/не схоче/буде нудно/не сподобається, тоді просто перестає ходити, чи там угода укладається якась?

15. Neytasa

Там є різні години, кому що підходить. Я думаю там оплата раз на місяць, тому якщо не подобається, завершуєте і все. А на рахунок пропущених занять, думаю в кожному центрі індивідуально, потрібно уточнювати:girl_smile:

Ще говорила з "Чарівним замком", там взагалі повно різних занять, але кожен урок рахується за місяць окремо. Наприклад- розвиток мовлення- 200грн. на місяць, 8 занять, акторська майстерність так само, етика- 240, англійська-240 і ще є різні заняття, тому можна обирати, але якось все заплутано, тому краще туди зайти все вияснити:connie_pull-pigtail Я додала всі їхні пропозиції, то в місяць 1180 грн. виходить, десь по 3 години, 3 рази на тиждень....

Ще дошкільну підготовку в Ерудиті хвалили, але то давно було, може хтось має свіжі відгуки? Бо по ціні 600 грн. на місяць, 3 рази на тиждень по 2 год, на вул. Лисенка.

Тепер не знаю як вибрати найкращий варіант... Всі гарно розповідають про свої умови, програму. Тому дуже буду рада відгукам про ці навчальні центри :)

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

моя знайома звыдти якраз дитину забрала і перевела у "Розумничку".
    угода укладається, але там раніше ( як зараз не знаю) кількість годин не прописувалася. То скоріше така загальна угода.І вибирати ви могли ранкову або
    післяобідню групу.

---------- Додано в 12:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:57 ----------

се ля ві. В Розумничці три роки тому вартість теж була 340 грн ( бо спочатку думали туди записуватися), а цьогоріч теж + тих же 200 грн з того часу.
    В Калинці заняття двічі на тиждень загальною тривалістю по 3,5 - 4 години щоразу. В Розумничці заняття у загальному тривали 2,5 год

17. Neytasa

До речі завтра в "Розумничці" збори на 18 год. Можна приходити всім бажаючим, послухати про їхні заняття.

Ще знайшла цікавий варіант! "Азбука світу" на вул. Сахарова, 340грн. 2 рази на тиждень, по 2 год. Там англійська, письмо, розвиток мовлення, логіка, математика ще й польська мова. Може про них є відгуки?

18. natka75

я ще видзвонила Пташенята
    http://bigben.lviv.ua/birds.php
    2р. в тиждень 340грн/міс., числа 15-16 будуть показові уроки для батьків)

19. talja

talja Member

Яка тривалість занять?

Це виходить заняття один раз на тиждень? Ціна тоді досить крута! Та й інформації про них обмаль, хоча розташування б ідеально підійшло :umbrage:

Такий варіант нам підходить, тільки цікаво чи можливо ще туди попасти? Киньте будь ласка телефон до них! ;)
    І чекаємо більше інформації...:girl_curtsey:

Щось мені здається що я затягнула із влаштуванням на підготовку :shok:

20. natka75

25-30хв.

так, але це мабуть 4-5 уроків по пів години з перервою на перекус, бо заняття з 9-30 до 12-45.
    не ви одна, таких багато, просто навчальний рік тільки починається, деякі про це починають думати тільки навесні, а дехто перед самою школою :)