Відповідь: Підготовка до школи Цікавилась - дорого. Підготовка до школи - 280 грн\місяць (суботня школа), 450 грн\місяць (двічі на тиждень), 550 грн\місяць (тричі на тиждень).
Відповідь: Підготовка до школи У різних школах по різному починається підготовка. В 48 поч. з жовтня і це адаптаційні заняття. В 36 теж жовтень-листопад, але там декілька разів на тиждень заняття і більше вже як підготовка.
Відповідь: Підготовка до школи в 36 ще позаминулоріч було один раз на тиждень- у четвер ( то цьогоріч змінили?).І з моїх сусідів,хто водив діток і у школу і на ін. підготовку не у школі , кажуть, що шкільна підготовка власне більш як адаптаційна. А реальну підготовку вони отримали займаючись деінде. ---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ---------- так. дітки потім вирівнюються. Підготовка просто дає змогу першокласнику отих перших 3-4 місяці прожити не у стресовому режимі надвиснажень ( домашні завдання для нього вже не є великою проблемою; на уроці в першому семестрі він краще розуміє матеріал, відповідно -менше втомлюється; для нього не є чимось надзвичайним висидіти 4-5 уроків і т.п.) ---------- Додано в 14:36 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ---------- для дитини достатньо є занять двічі на тиждень. Тому більшість підготовчих шкіл, про які є хороші відгуки не перший рік, саме так і працюють- двічі на тиждень по 3-3,5 години.
Відповідь: Підготовка до школи минулого року знайомі ходили ще 2 чи 3 рази в тиждень (зараз вже 2-го класники), то по їх опису було більше як адаптаційні заняття.
Відповідь: Підготовка до школи У нас в школі (№2) точно є два види підготовки - з жовтня починається та, що двічі на тиждень по кілька уроків, більш серйозна, а у лютому стартують власне адаптаційні заняття - раз в тиждень по годині, то це хіба для знайомства з учителькою.
Відповідь: Підготовка до школи В "Пізнайко" на Сихові заняття відбувались 4 дні в тиждень по 3-4 уроки. Хіба це нормально для 5-річних діток?
Відповідь: Підготовка до школи треба ще дивитися на те, як відбуваються заняття ( в деяких діти більше бавляться та рухаються під час занять), яке навантаження дають на заняттях ( бо , наприклад, у нас колись у школі були дітки, які спочатку ходили у "Мудрагелик" і батьки казали, що то не до порівняння.Бо у "Мудрагелику" все було набагато простіше і їм це не подобалося), чи дають домашні завдання при цьому і т.д. Тобто кожну школу треба оцінювати з різних аспектів .
Відповідь: Підготовка до школи В цю п"ятницю у ПНВК "Школа-гімназія "ШАНС", що на вул. Личаківська, 148 розпочинається курс підготовки до школи. Заняття щосереди і п"ятниці о 15:45.
Відповідь: Підготовка до школи На початку осені тут дуже багато форумлянок активно шукали дошкільну підготовку , було дуже багато варіантів, поділіться відгуками, хто де займається, які враження?
Відповідь: Підготовка до школи Ми пішли в Горішок. Там заняття двічі на тиждень по 3 години. Якщо чесно, то я не дуже задоволена. Я сподівалась для себе на халяву (в мене другий малюк щойно народився) , тобто, що буду водити туди дитину, а вони вже його всього навчать. Але там дають стільки домашнього завдання, що мушу щодня по годині займатися. Може є дітки які все роблять швидше і без примусу, але в нас іде на то домашнє багато нервів.
Відповідь: Підготовка до школи Ми ходимо в звичайну школу, заняття тричі на тиждень по 2 години. Вчителькою і підготовкою дуууже задоволені. А щодо домашнього завдання - а що ви хотіли? На другий рік, як дитини піде до школи, буде щодень вдома д/з робити. І, думаю, по часу буде більше ніж годину. Тобто дитини готується до того, що їй необхідно буде вчитись і вдома теж. Доречі, зараз на д/з нам йде дууууже багато часу. Яринці як щось не виходить писати, вона дуже розстроюється. Так що ми пишем по трохи кожного дня
Відповідь: Підготовка до школи Я особисто не віддавала малого в Горішок, бо вважаю що заняття по кілька годин підряд це занадто як для підготовки в школу. Діти в 1-му класі вчаться практично стільки ж годин. Малий ходить на підготовку приватно до вчительки, до якої ми попали по рекомендаціях знайомих. Задоволена дуже і малому теж подобається. Вибрала приватні заняття, оскільки вся увага вчительки приділяється тільки моїй дитині, а не цілій групі дітей, як є в школах підготовки. Домашні завдання ми не маємо, але самі вдома читаємо кожен день, а писати мого малого не потрібно заставляти, він цю справу дуже любить. Займається малий у вчительки 1 годину, в яку входить читання,писання і математика. Окрім цього має підготовку в садочку і ще додатково їздимо на німецьку мову в Європейську домівку, про яку я писала в іншій темі.
Відповідь: Підготовка до школи Я так само за індивідуальні заняття! Спробували минулого тижня підготовче заняття в "Шансі", було всього 2 діток, максимально будуть набирати до 5, тому такий варіант нам також підходить, а так як ми там збираємось навчатись, то заодно і адаптація проходить А про "Горішок" останнім часом чую не самі кращі відгуки, на сам перед по причині переповнених груп (15 дітей), сусіди почали ходити, а цього місяця будуть припиняти заняття там...
Відповідь: Підготовка до школи Ми ходимо в школу "Добрий старт" при церкві Воскресіння Господнього. Задоволена дуже. Хоч навантаження трохи велике (4 дні на тиждень + д/з), але дітям там дуже подобається. Туди ще брат водить свою доньку, також дуже задоволені. В класі правда 18 учнів, але то не заважає навчанню, імхо. Я була присутня на уроках, то мені сподобався підхід до дітей і система навчання. Всі вчителі проходили стажування в Польщі. Щодо д/з, то воно допомагає закріпити матеріал, пройдений в школі. Спершу було трохи важко, а зараз втягнувся і робить його швидко.
Відповідь: Підготовка до школи а по скільки годин заняття? Бо я так думаю якщо діти з 5 років вже так активно займаються, чи не віддати свою малу в школу з 5 років, тим більше там в класі 5-7 учнів. Чи не на одне вийде? Бо бажання вчитися в дитини є:shy:
Відповідь: Підготовка до школи В день 4 уроки по 30 хв (в середу 3 уроки), 2 перерви по 10 хв і 1 перерва 20хв (під час цієї перерви чай/перекус). Хоч дітям цікаво вчитись, але в 5 я б все одно не дала.
Відповідь: Підготовка до школи Моя племінниця займається в "Фонді Св. Володимира". Ходимо 2 рази в тиждень по 4 уроки, є перерва на перкус, ходимо у столовку на булочки з чаєм. Маєм письмо, малювання, англійську і математику. Дитина задоволена, вчителі добрі і уважні. Загалом програма така ж, як у колишньому першому класі. До того ходили у звичайну школу на заняття, бо планували таки у 6 років віддавати у перший клас, але предумали. Заняття в Фонді дають кращий результат, хоч програма складніша.
Відповідь: Підготовка до школи Залишають дітей самих з вчителькою. Є лише "чергові" батьки, які роблять дітям чай і миють потім горнята. Всі інші чекають на коридорі, в церкві, чи йдуть додому (хто близько живе). Туди ходять двоє наших знайомих діток. Одні перевелись від нас, бо не підходив графік. А інші (4 рочки) хочуть наступного року переходити в нашу школу.
Відповідь: Підготовка до школи ви вже знаєте, де ми навчаємося. У нашому класі теж є хлопчик, який пішов у школу у 5 ( саме по причині те, що клас набирала вчителька, у якої вже вчився колись старший братик)+ школа з маленькими класами і т.п. Хлопчик скоренько втягнувся у процес ( це при тому, що у нас першоклашки ще навіть сплять), але все-рівно- віддавати у школу у 5 років- це зарано ( відчувається різниця між дітками- 1-1,5 року у психологічному "дозріванні" малюків має велике значення. Звичайно, ви можете спробувати, а якщо "не піде"- забрати і ще рік зачекати ( хоча не знаю. як у вас тоді фінансово вирішуються вже оплачені внески) ---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ---------- у деяких підготовчих школах так практикується. І це не є поганим, бо у першому класі набагато легше дитині. У нас двоє друзів закінчували "Горішок"- у першому класі дітям було легко навчатися. бо вони звикли до навантажень. У "Калинці" теж така система- 2 р. на тиждень заняття по 3,5 -4 години+ домашні завдання. Ми закінчували її 3 роки назад- і в першому класі нам теж не було ніяких труднощів. Обирали по відгуках на форумі , де дівчатка були задоволені. Вже третій рік поспіль туди водять діти моїх знайомих- аналогічні відгуки ( от навіть зараз у знайомої дитинка із задоволенням туди ходить)