Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Каварня біля Арсеналу. В принципі, нічого особливого, але моя думка про них не міняється вже більше двох років. Місцина тримає один рівень якості і це не може не тішити. Кава/чай смачні, тортики теж, ціни адекватні. Загалом там затишно, є літні столики з пледами, та й негамірно там.

2. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Була сьогодні на дн коліжанки в ресторані "7 футів" (вул. О. Басараб), місяць як відкриті. Була замовлена виключно італійська кухня: сирна тарілка, м*ясна тарілка(прошутто, салямі), салат цезар з лососем, салат з телятини і лисичок, салат з морепродуктами, грецький салат, брускетти з лососем, з анчоусами, з помідорками черрі, овочі гриль, піцци (кватро формаджо, з салямі, з морепродуктами) - все було надзвичайно смачне:nyam2: , нема до чого придертись. Справжні італійські вина і шампанське. Офіціант так непомітно і вдало розливав алкоголь, що оком не встигали моргнути :girl_wink: По сумісництву там ще й більярд, але нам було на стільки комфортно нашою жіночою компанією за столом, що ми так і не зіграли партію :girl_wink: Однозначно рекомендую. Смачно дуже-дуже!:girl_claping:

3. Bonita

Bonita Member

Відвідала новий заклад на вул.Галицькій "Бейкер стріт" (здається так, але точно не пам'ятаю), враження надзвичайно позитивні. Про кухню нічого сказати не можу, бо зайшли в 10 вечора і щось замовляти, чекати, а потім швидко їсти бо до закриття залишилося 10-15 хв мені не дуже подобається. Але які там еклери:girl_claping: свіженькі, крем взагалі танув настільки ніжний, повітряний і смачнющий. до еклерів взяли чайок, я в принципі не дуже люблю фруктові суміші, але цей який замовили мені дуже сподобався чорний з чудовим фруктовим ароматом. Обслуговування відмінне, дуже чисто, дизайн стильний і продуманий. Одним словом дуже сподобалося, рекомендую і сама з задоволенням завітаю.
    п.с. таке враження що власники "бейкер стріт" і "дім чаю та кави вікторіан" одні і ті ж.

4. Latane

Latane Well-Known Member

Одне з найулюбленіших місць! Особливо з донею полюбляли минулого літа туди заходити - є диванчики, де вона могла сидіти і читати книжички, малолюдно, прохолодно на вулиці навіть в спеку, тихо і затишно. І смачні різні солодощі!

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

колись так було, зараз я була вперше після ремонту, кума втретє - все є до 10-15 хв, свіже і гаряче і смачне
    тому до кухні яко кухні претензій ноль
    що ще дуже сподобалось - це одяг офіціантів і особливо спідниці офіціанток) такі файнючі і кольори такі насичені

6. Vероніка

Vероніка Never give up

Ти вгадала, так і є . :girl_wink:
    Ми тільки-но про нього говорили, а ти нас випередила. Треба обов"язково туда заглянути!

7. enigma

enigma Well-Known Member

Обслуговування фантастичне! Все, що пробували - дуже засмакувало. Одним словом - рекомендую.

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Богданко я після ремонту була не раз і не три, і щоразу чекали мінімум 30 хв, я написала свій досвід і досвід чоловіка і його друга такий самий. Все там добре окрім чекання, та й чекати на страви з меню то одне, а на бізнес-ланч зовсім інше, ми часто поспішаємо тому розглядати спідниці офіціанток часу не має. Для мене в час обіду то не є заклад для релаксу

9. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Були на Дні народженні у чоловікової мами в ресторані "Галичина", що на Тролейбусній.
    Кухня - звичайна, класична - нічого особливого. Інтер*єр закладу - аналогічний - зелені пофарбовані стіни, золоті оббої в рамках, картини. Особисто я таке не люблю.
    Підхід до клієнта швидше совковий, але то таке. Посуд гарний - білий, польського виробника. Щодо посуду в них пунктик. Власниця закладу сказала, щоб вода, яку плануєте ставити на столи була не більше, ніж об*ємом 0.5л, бо "в нас посуд дорогий, щоб не побили!..." Так ми купували 2 ящики півлітрової моршинської і так само кока-коли, що досить незручно, бо купа пляшечок на столі.
    Не обійшлось без приколів.. Горілку мали свою. 1 пляшку замовляли в них. Так вони мало того, що нашу вкрали - так ще вписали її в рахунок за 75 грн...
    Як каже Ревізор - рекомендувати цей заклад я не можу :)
    Якщо туди хтось запросить - звісно, піду, але сама там щось святкувати не буду.
    Вчора ходили в Бухару - як завжди добре, смачно, обслуговування приємне. Чебуреки, гриби, сулугуні на мангалі, та взагалі все сподобалось.

10. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

"Старе місто" - ресторан на південному. Незнаю з якого дива назвались рестораном -кабак натуральний, Накурено так, що очі виїдає. В меню половина сторінок пом'ятих, ніби тим меню когось били, карта напоїв мокра... Інтерєр дивнуватий - з запорожцем в залі. Обслуговують ніби швидко, але через загальне враження не ризикнула там замовляти щось більше, ніж каву з десертом.

11. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Мені в Старому Місті теж не пішло. Зайшла, посиділа, подивилась і вийшла. Темно, незатишно. І ще мене завжди насторожує, коли мало відвідувачів. Не дарма.
    А якщо вже поїсти, то йду в Крайню хату поруч на їх фірмові деруни, коли компанійка, беремо Артемівське. Заклад не люксусовий, але поїсти там приємно. І кількість відвідувачів в обідню пору говорить про те, що я не одна.

12. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

А в нас про Старе місто відгуки кращі.
    Чоловік того року там мав корпоратив з підприємством. Дуже задоволені. Було супер смачно, швидко, обслуговування добре. Сестра була якось на весіллі товаришки - теж було дуже супер.
    Ми пару раз були і вліті на столиках, бо близько, і як шось купували на Южному всередині, теж ніц не можу сказати. Троха довго чекати, але смачно і свіженьке все. Власники ті самі, що Гуцульського двору, то хліб наприклад той же.
    Порції великі, дуже смачні салати.
    На вулиці точно дуже довго чекати на офіціанта, то ми все замовляли всередині і тоді казали, що чекаєм на столиках на вулиці, тоді терпимо)

13. Carrie

Carrie Member

Вчора були в "Бейкер стріт", загальне враження позитивне. Стейк був дуже смачний. На десерт замовила струдель з сухофруктами, то взагалі ніякий, тісто було дуже тверде знизу, не різалося, то просто повибирала сухофрукти. Але все згладило обслуговування, яке було на вищому рівні! мабуть піду ще...

14. tasha

tasha New Member

Десь два роки тому, було досить смачно там. А недавно зайшли, то поїсти там і не було що, поміняли меню, залишили лише коктейлі.Інтер"єр цікавий, але там якось дуже темно і трохи пустувато,не затишно, одним словом.

15. Siania

Siania Love Life

Напишу і я відгуки про останні кафе, де була.
    Золота гусь - враження двоякі. перекусити там важко, всі страви великі, наче і вибір великий, але вибрати було дуже важко. На деякі страви треба було годину чекати, в результаті взяла цезар - дуже велика порція, і смачний. Пусто - ми були єдині клієнти, не люблю такого, більше до вподоби в міру шумні заклади, живі.
    Те саме стосується французького ресторанчику на вул. Валовій. Все дуже вишукано, але ми теж були там єдині! А офіціант стоїть біля дверей, вичікуючи клієнтів у віконці. Бідні люди, нудно мабуть, цілий день біля дверей стояти, а не повноцінно працювати.:connie_pull-pigtail
    ще недавно була в La Piazza. Не подобається та система, ті карточки, пейджери, якось то все ніби для тінейджерів. Пам'ятаю, колись всі писали що там дуже чисто. Не знаю як було колись, але в мене склалось враження протилежне.

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

маэться на увазі ресторація на Валовій?? (я просто більше шось не знаю вишуканих ресторанчиків там) якщо Ресторація то інтерєр там дуже приємний і страви вроді цікаві, але там жахлива адміністратор - сама якось переконалась, та й весь нет в розповідях про то... (тобто якщо замовлятимете банкет чи просто виникнуть якісь питання чи зауваження, очікуйте що наткнетеся на жахливу хамку) правда може зараз там хтось інший працює, я обминатиму той заклад доти, поки не почую більш позитивні відгуки)

17. Denebola

Denebola New Member

Завтра йду святкувати свій день народження з подругами в "Rafinad people". Надіюсь нам всім сподабається, відгуки напишу завтра...)

18. Siania

Siania Love Life

19. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Була там на дівішніку і на корпоративі. Обидва рази була кльова дискотека, але не сподобалось обслуговування.

20. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

які у Львові є цілодобові кафе та ресторанчики (бажано центральна частина міста)? але щоб не нічні клуби. хелп!!!:girl_flag_of_truce:

Статус теми:
Закрита.