Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Stroga

Stroga Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

"Аякси-2"
    Заклад суто для банкетів, ми там святкували наше весілля. Директором там п.Наталя, яка професіонал своєї справи! Страви дуже смачні і про наше весілля гості ще довго говорили! так що дуже задоволена!

"Піаф" на Куліша
    Відкрилось недавно, ціни середні як для центру, ходжу туди часто на бізнес-ланч, дуже смачно готують, дуже гарно подача страви, що немало важно і взагалі дуже приємне обслуговування, завжди залишаються тільки позитивні відгуки.

"Аркан" в Брюховичах
    Завжди там відзначаємо корпоративи фірмою, ще ніразу нас не підвели!

2. kristina

kristina Well-Known Member

дуже люблю цей заклад, особливо літом сидячи на вулиці- чисте повітря,тиша, дуже смачні страви, меню їх вже майже все перепробували, особливо смакує сьомга, форель на грилі, цілком адекватні ціни і великі порції. Хороший і ненав"язливий сервіс.Такі тихі заклади мені більш імпонують, ніж в центрі.Меню стандартне, за чимось екстра-ординарним все таки не туди.

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Останнє редагування: 20 Вересень 2012
  4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Знайшла я новий заклад по дорозі в Сантіно, який мені дуже сподобався - "Вілла Австрія" . Ітак: дуже гарна територія, є де погуляти, тераса з видом на озеро і щось схоже не альтанку, де можна сидіти компанією. Зал великий, гарний. Кухня - окрема тема - дуже смачна - в меню назви страв підтягнули "під Австрію" хоча кухня європейсько-українська. Приємно здивувало те, що відвідувачів небагато, а страви були усі, які вказано в меню, ну дратує мене коли меню товщиною з кодекс, а реально нема і половини Замовлений мною салат з трьома видати салатного листя, дуже таке люблю, штрудель з лососем і шпинатом дуже смачний, сосус песто - напевно найкраще з того, що пробувала дійсно з пармезаном і кедровими горішками. Мясо на грилі, печена картопля, напої - ні до чого придертись. Трохи розсмішила страва в меню з назвою полента - кукурудзяна каша з шкварками та бринзою, одним словом банош, але по-австрійськи. Дуже мені подобаються такі заклади з хорошими меблями, тканинними серветками де є гардероб і гарна туалетна кімната, хороше сервірування, посуд, - соус в соуснику, а не в молочнику, одним словом заклад, де не шкода потрачених грошей, бо це того варте. До слова ціни досить і досить демократичні, це напевно ненадовго, бо ресторан працює лише 3 місяці. Обслуговування трішки повільне, помітно що люди новенькі у сфері обслуговування, але дуже ввічливе і стараються. Одним словом сподобалось, шкодую що не помітили цей заклад швидше, влітку на терассі напевно просто краса.

5. Олька

Олька Well-Known Member

підтримую. В нас там була зустріч одногрупників. Кухня просто супер смачна!

6. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Знову відвідала вчора "Лінивого пса" - мужу захотілось пивка доброго. Замовив чеське "Єжик" - дуже сподобалось, дуже прихвалював, до пивка смажені креветки з соусом - теж нямка. Я ж замовила теплий салат з телятиною - смакота (гарячі шматочки телятини під соусом з журавлини, ледь підсмажені грибочки, черіки, листя салати, болгарський перець і кримська цибуля - це все заправлено справжньою оливковою олією). Офіціант той що й попередні рази - уважний і хороший.
    Хотіла піти ще в "Львівські пляцки", бо дуже мені їхній штрудель подобається, але там творилось щось анріал - народу тьма, місць нема :girl_impossible:

7. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Допоможіть порадою :
    приїхали друзі з Америки , хочуть сходити тут в ресторан , але щоб кухня була не українська (грецька наприклад).
    Навіть не знаю , що запропонувати , бо давно нікуди не ходила .
    Хелп:girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce:

8. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

галицько-єврейська підійде? в "Золоту розу", або східна - "Пан-Тао", з грецької крутиться хіба що "Ель Греко", але там так собі, до гордого звання ресторану не дотягує

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

З грецькою кухнею мені хіба Пафос спадає на думку, гарний ресторан є невеличкий дворик, непогана кухня, хіба зараз там щось змінилось, бо давно там не була, треба сходити на моніторинг:girl_haha: А ще чомусь мені зараз подобаються заклади подальше від центру, бо в центрі часто місце вільне не знайдеш,одні туристи з торбинами з майстерні шоколаду фотографуються, напевно старію...

10. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Італія+Греція: Ресторан "Ріалто" (вул. Дорошенка,66)

11. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Зорбас - проспект Шевченка. Він такий, без претензій :).

12. tuti

tuti Well-Known Member

Мені здається, що якщо хочете справжню грецьку кухню - то треба йти в "Зорбак" (на проспекті Шевченка). Власниця цього ресторанчику 15 років прожила в Греції, і готує їхні страви. Правда вони на 'любітєля' :girl_smile:

13. rododendronia

rododendronia Member

На вихідних була на весіллі в Рудно , ресторан "Сьоме небо". Інтерєр не поганий , кухня так собі , дуже маленький зал для танців і слизька дуже підлога , на фуршетному столі були страшенні мушки гидко було щось їсти .
    Бажання туди іти більше немає , а весілля справляти тим більше ((

14. Krosha

Krosha Well-Known Member

Мені взагалі не подобається, як там готують. Там таке все жирнюче - грецька кухня зовсім не така.
    Схожа кухня, але дешевша і смачніша, ніж в Зорбасі, була колись в "Діонісі" (вул. Нижанківського). Зараз там ресторан "Киш Миш", але особистот там не була, тому не знаю, чи кухня та сама залишилась.

На вихідних хотіла затягнути чоловіка в нещодавно відкриті кафе "Буфет"/ресторан "0,5", які мали бути в радянському стилі. Зайшли ми туди - почитали меню - вийшли. Відвідувачів - 0, меню - столова, ідею автори закладу не передали зовсім.
    Не розумію, навіщо в заклад вкладати якусь ідею взагалі, якщо нема сил, вмінь, ресурсів її реалізувати.

Після невдалого обіду радянських часів пішли спробувати індійську кухню в "Резон". Не знаю, яка кухня в Індії, але ресторан такий, щоб 1 раз сходити, попробувати, задовольнити цікавість.

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

Мені, мабуть, в тему про затурканих, але з якого це часу криївка стала такою великою? Стільки додаткових залів для себе вчора відкрила, там де пише "вихід з підпілля" - і зал з парашутом, дотою з двома віконцями і путіна з мєдвєдєвим в ній, мотоциклом, окремий зал, як в домі легенд на даху з зеніткою. Дуже по-локалівськи, але моя мама була в захваті.
    А ми з коханим перебралися з одинички у Флоренцію. Якось нам наш улюблений офіціант з кафе номер один (такий біленький і дуже ввічливий) сказав, щоб ми до нього приходили на нове місце роботи, і ми вирішили чаювати-кавувати цю осінь там :girl_yes:.

---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ----------

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і як Флоренція після "оновлення" ?, бо мій муж щось зміни в меню ніби не схвалив
    я сьогодні вперше була в Фелічіті, інтерєр і піцца сподобались дуже, обслуговування типу мало б бути добре, але було занав"язливе, хоч хлопці дуже стараються :girl_yes:але загалом враження гарне-піду туди ще. Діткам дали розмальовки і олівчики:girl_claping:

17. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Категорично не рекомендую, навіть застерігаю, відвідувати ресторанчик "Червона Рута" на Сихові. Такого намахування на грошах я ще просто не бачила. Замовили на 15 чоловік за день до святкування. Зразу порахували по меню- сказали ціну. Дали завдаток. За годину до приходу гостей чоловік підійшов щоб за все розрахуватись- сума на 300 грн. більше. Ок, може фарширована риба більше заважила іт. д. Ресторан працює до 23.00, по бажанні можна доплачувати 150грн - обслузі і 200- музикантам.
    В 23.30 нам ще торт не подали. Підходжу до офіціанта і питаю, чому. Домовляюсь ще за годину оренди разом з іншою компанією, яка теж святкувала. Сказали по 200грн. з кожної. Ок. Через 30хв. музика збирається... Питаю чому, ми в 22.30 заплатили за годину, тому що ж офіційно ми працюємо до 23.00. Я впала. Таки достаю їх і ще 30хв. музика працює. В 1 ночі починаємо усі збиратися- нам приносять рахунок і опа- 560 грн. Знову записаний печінковий салат, хліб, фарширована риба. Питаю чому? - Відповідь: кухня напевно не дорахувала відразу.
    Я в ауті. в 16.00 розрахувались за все а в 1.00 ночі кухня дорахувала. Причому чек виписаний в 1 ночі також. Але кухарів давно нема- пішли ще в 23.00. Одним словом повний капець. А найбільше вразило: на трьох тарілках дали нам тушену свинину з цибулею. Усім гостям не хватило. Просили на 15 осіб розрахувати. В чеку запис: свинина - 15 порцій- 675 грн.... Це по скільки кг. виходить, якщо у нас МАКСИМУМ був на 1 кг??? 3 тарілки і по 3 куски м"яса закинуті повністю тушеними помідорами та цибулею.
    Я досі не можу прийти до себе, нас наглєйшим образом надурили, а ми нічого не можемо зробити. Як сказав офіціант , ну ми ж тепер не перерахуємо, ви ж з"їли...

18. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Як то кажуть, всюди крадуть, але те, що ви описуєте, це просто жахіття. Якщо такі методи роботи на банкеті 15 чол, то що там робиться на весіллі 100 чол... Можливо через це їм рік тому спалили альтанки?

19. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Накрутка 200% і бар процвітає!

20. Barbie

Barbie Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.