Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Текіла

Текіла Well-Known Member

І ми сьогодні відвідали. Брала солені гофри з лососем. Дуже смачно. Крем суп смачний також.
    Обслуговування гарне. Проте доволі довго чекали на замовлення (близько 45 хвилин), може тому що субота...вільних столиків в кафе практично не було.
    Ціни доступні.

3. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Ну як на мене, то це великий мінус, який перекреслює всі плюси. Мені б просто гидко було їсти брудними приборами і певно з такого ж самого посуду, не думаю, що в них інший рушник для тарілок. Та й хамство споганює навіть найсмачнішу страву, тому туди не піду.
    А з чим ви брали?

4. Whiff

Whiff Well-Known Member

Мы сегодня были в ресторане I love Odesa очень понравилось!рыбка и мидии отличные! Цены нормальные.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Ringo

Ringo Well-Known Member

Я з похвалою в адресу нового Світу кави на пл.Ринок. Для мене великий плюс, що тут вони додали у меню і звичайні страви,якими можна пообідати. Дуже смачні салати.

• Інформативно Інформативно x 2
  6. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

"СушіЯ" в Кінг-Кросі - мені було абсолютно несмачно, ще й після того кілька годин відчувала різкий біль у шлунку. Напевне, використовують неякісні складники.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  7. Sunnylife

Sunnylife Well-Known Member

Поділіться враженнями про Чураско на вул. Галицькій? Як там відбувається все? Бо щось до кінця з їх сайту не второпаю тої процедури. Що таке їхній "безлім" на компанію і зі скількох чоловік вона може складатись? Як відбувається сет? Що порадите з кухні?
    Тричі приходили і тричі не попадали..... Офіціант на питання "невідвідувачів" (оскільки через зайнятість закладу ми тупо стояли біля дверей) про їхні сети і особливості закладу (там якісь приколи є про замовлення столика), тупо сказав "Чекайте черги".:girl_devil:... (НІ ВИБАЧТЕ, НІЧОГО.....відчуття було наче я на вокзалі)...
    От зараз захотілось, щось все-таки там побувати...... так, для галочки

8. Kandya

Kandya Well-Known Member

в них вже і ттаке є? бо я знаю про безлім на душу: спершувам приносяь дошку із закусками: там кар пля, салати, сир, квашенина, хліб, соуси -- досить багато і, коли ти голодний, сидиш і чекаєш на мясо -- то виїдаєш все із дошки -- і в результаті м"яса не хочеш))) Тому завждання номер 1 -- не налітати на зукуски! Чекаємо мяса. Ну там є якась посліджовнгістьб: приносять одне, поттім друге, пготім третє, що не хочете, можете відмовитись, вам тоід наступне принесуть. І так можна по кругу хоч весь день. До речі, там дуже великий відсоток сетів, які для закладу йдуть у мінус. Тобто люди реально на більше замовляють, навіть ніж собівартість. Але ні на кого не дивляться за таке косо: їж собі скільки влізе. Правда, без бухла багато не влізе, а воно, зараза, у центрі таке дороге. Можна свою пляшку принести, але за неї треба "мито" заплатити. Якщо брати горілку -- то не вигідно, а якщо якесь віскі -- то тільки так

9. Demetra

Demetra Well-Known Member

Це сезонні гофри з ванільним сирковим мусом і зернинками граната. Дуже смачні, вчора якраз забігала і куштувала їх. Ну і раф кава в них теж добра:cofee:.

10. Linalviv

Linalviv New Member

Замовили піцу у Львові на 123pizzа. Пів дня їхав курєр. Обіцяли доставку за три години. Доставку отримали за п'ять годин. Оператори хамлять. На питання чому курєр запізнюється виправдовувалися поганими дорогами) смішно просто.. За п'ять годин Львів можна обїхати п'ять раз. Жах, нікому рекомендую. Організація доставки ніяка.

• Тупо! Тупо! x 1
  11. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Ну я думаю, що сьогодні можна бути трохи поступливішими, враховуючи погодні умови і стан наших доріг.

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  12. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Дякую за наводку. Піца божественна, прошуто і пармезан не жаліють)) :good2:

15058741_1328945843796024_2019301921_n.jpg

Порівняно з такою ж піцою в Челентано на пл. Ринок де одиноко томилось 4 шматочки м"яска які просвічувались, а той тертий пармезан так і не знайшли ... Небо і земля.

Сиділи зверху, але офіціанти казали внизу зал вже відкрили, місця небагато загалом але від того навіть якось затишно.
    нямка :yes::good2:

Останнє редагування: 13 Листопад 2016
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Текіла

Текіла Well-Known Member

Хочу похвалити Кентавр, що на площі Ринок.
    Гарна атмосфера, гарне обслуговування, страви смачні (галицько-домашні), ціни доступні.

• Подобається Подобається x 3
  14. Nica

Nica Well-Known Member

Всім дякую за "наводку" на Реберню!!! Були позаминулих вихідних, трихи постояли в черзі, трохи почекали за столом, але було того варте!!! Реберця неймовірні, бульба печена з яйком теж сподобалася, мариновані овочі так собі. Повторюся, ребра просто бомбезні!

• Подобається Подобається x 3
  15. Insolence

Insolence Living The Dream

А яке там какаоооо. Нямка.
    Про сніданки їхні напишіть щось? Бо збираємось туди дівчачим колективом

16. Текіла

Текіла Well-Known Member

Снідати, на жаль, не доводилось. Може хто інший мав нагоду. :girl_yes2:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Andrusya

Andrusya New Member

Дорогі форумляночки потребую поради. Маємо ювілей в тата, порадьте пристойні заклади на Сихові

18. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Чи має якась піцерія доставку зі своєї кухні? Щоб піца була справді смачна і зі свіжих якісних складників. Бо 123 мені зовсім не подобається.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Чоловік частенько замовляє піцу коли друзі до нього на покер приходять. То 123 вже давно не замовляє. Ще такої щоб дуже-дуже, то не знайшов. Нещодавно брали з панда суші, то мені не дуже вона пішла, хлопцям норм. А найчастіше берем з піцальвів. А щодо 123, на роботі в нас кожного місяця гулянка, то замовляли більше 20 шт, а зараз в мафії замовляємо.

• Подобається Подобається x 2
  20. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

А Мафія має доставку? Поділіться телефоном в пп, будь ласка.
    Побачила на дверях Сім'ї на Південному рекламу сервісу Екіпаж. Глянула сайт, а в них там довгий список умов, за якими вони відповідальності за ніщо ні за яких умов не несуть. Цікаво так. Хтось користувався їх доставкою?

21. Orman

Orman Модератор-бомба

ну вона така.... не така