Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. vchitelka

vchitelka New Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

І знову про "Пструг". Це ж треба було. Пішла сама, все перевірила. Ага. Зустріти - ніхто не зустрів на вході. Офіціанта чекали хвилин 10. Аж поки адміністратор сама до нас не підішла (побачила, що сидимо навіть без меню).Салат легкий (35 грн.) - це жах з жахів, стільки олії я ще в салаті не бачила. Риба і з овочами гриль і з гострим соусом (уся по 79 грн.) - смачна була, особливо сподобався гості хліб (7 грн. багет). Щоб розрахуватись, шукала офіціанта хвилин 10 (бо сидіти і чекати набридло).
    Ну і про "Дель Песто". Абсолютно позитивні враження. Цитую:"Лосось - найкращий. ("Фешн-клуб" відпочиває).Овочі гриль - неперевершені. Різотто з ролом з риби - ніжний соус, смакота". Забули замовити хліб, проте оперативненько нам спекли. Дівчинка офіціантка - уважна і приємна попри багато відвідувачів. Дякую за гарну пораду.

3. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Ой, а нам рибний рол з різотто взагалі не сподобався. Риба була сама проста, хек чи шо. Несолений, неперчений, сухий і ніякий вобщем. Різотто, хоча то просто варений рис, теж без солі-перцю, политий вершковим соусом-все якесь ніяке, я залишила страву.
    Ми ще раніше помічали погіршення якості страв в цьому закладі, але ше давала останні шанси, але... Дуже шкода, подобався цей заклад. А ще меню побачень врізали вдвоє і того разу офіціант не приніс решти, хоча ми не дякували.

4. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

була вчора у вегетаріанському кафе Green, що на братів Рогатинців. Риби там нема, але є інші смаколики.
    Пробувала салат з руколою та авокадо. В складі салат,рукола, проростки, помідори, мигдалеві пластівці. продукти свіжі, засмакувала заправка до салату. Пробувала ще тофу зі шпинатом по-бенгальськи. Теж сподобалося. Фініковий мафін - смакота. Друг замовляв кабачкові роли - йому не сподобалися. Ціни на загал дуже приємні, обслуговування ще сирувате. Ще при них є мінімагазинчик зі всякими продуктами. Купила там тофу(давно збираюся зробити місо суп, але ніде нема його, ні в сільпо, ні в ашані), ще й дешевий - майже пів кг за 19грн.
    О, вивіски надворі в них нема, то ж орієнтуйтеся на зелені двері. Є вони біля інтертопу, за укрсоцбанком. І вай-фаю теж поки в них нема.

5. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Хочу похвалити бізнес-ланч в Грушевському.
    За 65 грн на особу йде салат, перше, друге, десерт та узвар. Салатів, першого і другого є по три страви на вибір. На десерт смачнющий налисник з сиром та сметанкою і чорничним варенням. В кожній категоріі страв є пісні для тих, хто дотримується посту. Муж брав на друге дуже смачний банош з дичиною та бринзою. Об'ілись від пуза, дуже смачно, як завжди хороше обслуговування і атмосфера.

6. lawyer

lawyer Member

уточню: біля Євротопу, а не Інтертопу
    і я була в Green, загалом сподобалось! дизайн лаконічний, акцент на зелений колір. обслуговувала мене дівчинка-офіціант з коротким волоссям, зауважень до неї нема
    щодо страв: суп-крем зі шпинату сподобався, але куштувала й набагато смачніші й цікавіше подані, замовляла фреш, складником якого був гарбуз, то його в них не було, фреш з яблук-моркви-апельсину - смачний, але коли готують фреші, то шум страшний, ледь можна почути співрозмовника, коктейль шоколадний - на любителя і шоколадні цукерки - також.

7. Руда Лисиця

так, все правильно. пам"ятала що "щось там топ".
    п.с. якщо хтось там буде найближчим часом, зиркніть чи є там асафетида в продажу. А то поспіхом тофу купляла бо чекали, і толком не глянула чи є.

8. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka миється в бані

Підкажіть будь ласка де цей заклад знаходиться?)

9. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

І я була в Green.
    Куштувала веггі-бургер і узвар, все смачне, обслуговування теж. Інтер"єр взагалі супер, мені дуже сподобалося - люблю все зелене )) На виході ще помучила трохи дівчинку питаннями про товари в мінімагазинчику - розказала все класно і цікаво.
    Коротше кажучи, хоч я й упоротий м"ясоїд, але туди теж заглядатиму :)

10. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я коротко.
    Копальня кави - какао нямка, п*яна вишня - добра. офіціанти - симпатяги.
    в мене все:girl_crazy:

11. olitsisa

olitsisa New Member

Мені там також подобається. Теплий салат з печених овочів просто бомба. Чесно кажучі коли йшли туди думала ,що по кухні там середнячок, що акцент на каву і те що містить каву. Була ну дуже приємно здивована.

12. Pesyk

Pesyk Member

Дівчатка, а хто був у ресторані De luxe на В.Великого ,2 ? Як там, чи смачно, чи весело?

Дякую

13. H2O

H2O New Member

Років два тому мені там більше подобалося. Зараз вже дуже великий "наплив" народу там. Сидиш за столиком, а мимо тебе шмигають сюди-туди. Хоча обслуговування і меню в них досить хороші.

14. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

ми були - не сподобалось! по перше, так як ми були з дитиною, нам важливо було, щоб в приміщенні не курили, і на наше запитання в офіцінтки ( від якої було чути перегаром), чи знають, що по законув приміщенні заборонено курити, нічого не відповіла.. сиділи мабуть власники і почувши наші питання, підійшли до відвідувачів, які курили і попросили при курінні виходити, при тому самі перед тим курили.
    По друге-холодно, ми сиділи в куртках, пропонували плед, щоб накрити дитину!:khomyak: ми вже зібрались йти, але офіціантка дуже відмовляла і казала, що наші салати вже готові... залишились...
    Цезар з куркою з огірком, перцем, шинкою, куркою і т.д ( словом дали всьо шо було) солянка не погана, борщ і до нього грінки з салом ( принсли грінки після нагадування, коли борщ майже доїли, без нагадування підозрюю б не принесли взагалі) паста ( не така до якої звикли в італійських ресторанах) аля домашнього приготування, і то... сковорідка з картоплею і мясом була дуже жирна...

чи весело? дууже!! на екранах телевізорів ,постійно крутили кліп де танцювали оголені дівчата з велиикими пятими точками :)
    В кінці не маленький рахунок і не задоволення від відвідування цього закладу. Людей практично не було в них. Поки чекали замовлення мала нагоду роздивитись інтерєр, видно, що стараються, свічки запалювали, але на вікнах не до кінця здерті наклейки і не вимиті вікна після ремонту.
    Не раджу і рестораном я це назвати не можу-забігайлівка.

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

теж не рекомендую. Були на ДН у коліжанки - чому його позиціонують "рестораном" з відповідним рівнем цін, сказати важко. Бо страви далеко не кращої якості, а вартість виходить чималенька ( при меншій кількості страв значно гіршої якості рахунок був на порядок вищий, ніж при святкуванні у "сусідніх ""Гопаку" чи "Хуторку") . Ну і загальне враження- забагато пафосу від власників.

16. Руда Лисиця

маю дещо інший відгук. про весело не скажу, бо була там на організованих поминках, в першій половині дня(там взагалі нікого не було, то ж ми нікому не заважали). Було смачно. Сподобався Цезар, лосось під вершковим соусом, стейки, штрудель, морозиво з мятою. Офіціанти акуратно і вчасно забирали брудний посуд. То ж в мене від нього лише хороше враження було.

17. Pesyk

Pesyk Member

Дякую дівчата за відгуки. Планувала завтра сходити з дівчатами полялякати і може трохи поплясать (там ніби з 22.00 якесь диско), одна знайома знайомої порадила. Може щось порадите таке не дуже круте по ціні, і щоб весело. Йдем без діток, і без циці))), знаете хочеться гульнути дуже )), такий собі аля девішнік 3-4 ос., святкуємо ДН. Дякую

18. Nica

Nica Well-Known Member

А я сюди наскаржитись на Б*янко Россо! Днями були з чоловіком в місті і вирішили пообідати у мому улюбленому колись закладі. Я замовила равіоллі з шпинатом і базиліком, які виявились начинені якоюсь дивною сумішшю, як на мене, то мікс муки, песто і ще чогось, ніжної рікоти там і близько не було! Тобто навіть із соусом їх неможливо було проковтнути, тісто з начинкою з тіста. Суп-капучіно шпинатний, то також катастрофа, бо для згущення оного додали, певно, крохмалю, баюра! Салатка з качкою реально солодка. Ну якось дивно скаржитись на цей заклад, але сильно розчарував.

19. whisper

whisper Well-Known Member

сьогодні була в піцерії "Тралі-Валі Піноккіо" - це найгірший заклад в якому я до того була - кава, жах-помиї, взяли з їхнього весняного меню рулетики з фруктами, чоловік всю дорогу плювався що це більше похоже на лаваш з найкислішими фруктами які тільки можна було знайти, а до того всього в тій прибудові дихнути неможливо було так ваняло каналізацією, що аж на рвоти тягнуло. Моєї ноги там більше точно не буде.

20. Ellelia

Ellelia Вереснева

А мені Копальня кави - не дуже подобається. По перше, це музика - зовсім не всім до вподоби, по-друге, якщо сидіти в нижньому залі, то самому треба підходити і покликати офіціанта, бо вони нас не бачуть і так само, коли розраховуєшся треба йти і кликати. Штрудель вишневий не дуже мені сподобався, твердуватий, чай імбирний приємний був, але я би скоріше сказала, що це просто чай з лимоном. Пиво, якщо брати темне, то дуже гірчить. Смачна дуже кава палаюча (якщо назва така). Тарілка до пива копчена велика, можна спокійно наїстися. Одним словом, якщо в першому залі буде місце і там сидіти, то непогано досить, а нижній зал - щось мені зовсім не то, що треба, щоб відпочити. Після останнього разу, казала, що більше не піду, але тепер хочу ще спробувати
    , все таки ще раз зайду:girl_smile:

21. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

А підкажіть но друзі-сихівчани, де на Сихові можна перекусити (недорого. але якісно), бажано десь в районі басейну Дельфін.