Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

вчора були запрошені на ДН,то відвідали 3 заклади:girl_curtsey:..Кумпель-файний хліб,смачні ковбаски,пиво..все сподобалось,хоч офіціянтів чекали зо10хв,але мені то непринципово.."мій" заклад...далі-Цукерня..не люблю її і усьо..мало місця,багато людей..ще вчора Бебешкобез"Поющих трусов",але зо жінков..всі метушились..туалет один..черга...і "на коня"-бар-паб-пивнушка "Біла сова"..футбол..пиво..закуски...то вам сюди...нормально...

3. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

4. artariya

artariya Member

Усім привіт! Плануємо роботи невеличку забаву (випускний) на 30-40 людей.

Порадьте, будь ласка, де б можна було це гарно організувати, але в нас економ версія, тому треба вписатись в 250-300 грн і + щоб в закладі була музика.

5. Ellelia

Ellelia Вереснева

Були у "Star" на Театральній, позаду Фешену відразу. Сподобалось! Дуже смачні бізнес ланчі. Мяско таке мягесеньке і соковите, картопелька хрустка, не пересмажена з запашною приправою, грецький салат також свіжо приготовлений, великими кусками нарізаний і смачний, хліб до страви ще теплий подали, узвар холодний і не надто солодкий (я люблю взагалі не цукрований) мені сподобався. Також брали піцу. але вона була у вигляді 8 маленьких піц(таких за розміром як долоня) і всі різних смаків, було цікаво спробувати. Крем-суп шпинатний з лососем дуже смачний, гарної консистенції, не густий, а в самий раз, ну дуже ситний, супом і салатом я би наїлась, а так було аж забагато)) Морозиво гаряче мммм... дуже смачно і порція хороша. Літнє меню у них від тієї самої кухні що і Ель Греко, але дещо різні страви, ну треба щоб заклади відрізнялись)) Офіціантка, що нас обслуговувала дуже привітна і мила дівчинка, було приємно там посидіти. Атмосфера хороша, не багато людей, вільно, місця є, не так як у Ель Греко один на одному. Музика легенька, лаунж.
    Одним словом дуже сподобалось, підемо ще обовязково! По сб і нд, з 22.00 у них ще є дискотеки.

6. Tequila

Tequila Well-Known Member

В 'Королівській пивоварні' була щиро приголомшена порцією кальмарів (тих що в клярі) - 6 штучок, 3 з них зовсім делікатного розміру, по-дизайнерськи викладених на великій тарелі. Навіть соусу для них було відносно "по-королівськи" багато, точно з розрахунку на вдвічі більшу кількість, як мінімум. Це задоволення коштувало 40 грн :eek: Пиво світле звичайне на смак, ель занадто гіркий (на любителя).
    Тепер про приємне - дуже романтична атмосфера на терасі ресторану "Валентино" (чи то готелю "Швейцарський", потрапити туди можна з обох закладів). Смачні штруделі, цікаві гарячі коктейлі з вином. Вид на місто майже такий же мальовничий як з ресторану в готелі "Сент Федер", але... ну дуже романтично вцілому... ;)

Останнє редагування: 22 Червень 2014
  7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Хінкалья - хінкалі трішки пересолені, чашушулі більше схоже на томатний суп, в оджахурі картопля явно була сирувата. Вино взагалі ніяке і вибору немає. На десерт не залишились. Ще підемо на хачапурі, бо звернули увагу, що шеф робить лише хачапурі, а все інше - тітоньки на кухні.
    Копальня кави - класна запаяна кава, смачна кава з фірмовою настійкою з мигдального горіха. Мнямка і дуже бадьорить!
    Галка трохи розчарувала. Стільки років туди ходили за такою затишною атмосферою і десертом "Експромт", а його вже нема. Меню суттєво скоротили і внесли обідні пропозиції. *нелюблютакихзмін*

8. Музик

Музик Мартуська

Ліверпуль - жах жахливий, думали святкувати там ДН друга (вболіває за цей клуб, тому пішли туди) - на пиво чекали майже пів години, на тарелю неїстівних ковбасок ще годину, грейпфрутовий фреш - хвилин 35, здається. та ну їх, дорого, не смачно, повільно, при тому, що були в залі єдиними відвідувачами.
    тому пішли заїдати погане враження в Мон Піус - мої компліменти. бургери - суперові, пиво з гранатовим сиропом теж. зауважень ніяких, персонал уважний. люблю цей заклад

9. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

У ресторані готелю "Львів" бізнес-ланч зовсім несмачний, хоч і величезний.

10. Марточка

Марточка Well-Known Member

підтримую, також подобається

11. aknytsU

aknytsU волошкова...)

О, як згадаю наш похід в Копальну кави.
    Замовили цю запаяну каву і просту каву з молоком. Хлопець хотів перевірити чи дійсно вона "запаяна" і вирішив перевернути горнятко. І тут картина маслом кавою - хлопець сидить, облитий щойно приготовленим напоєм, а ми з офіціантом ледь не луснемо зі сміху :girl_haha:
    А так, моя кавуся була смачна :nyam2:

12. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

начиталась............)))))) піду завтра з коліжанкою в хінкальню) є повід святкувати у вузькому колі. як думаєте краще столик замовити попередньо?

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Якщо не замовити столик, то шанси сісти майже рівні нулю...

14. HelenM

HelenM New Member

Ну обідні пропозиції там як раз будуть явно не зайві. Дуже люблю вести в Галку гостей з інших міст - всі завжди дуже вихвалляли каву та витребеньки, але як раз обідніх позиції суттєво не вистачало.

15. Музик

Музик Мартуська

були вчора в Red Pepper на сушах :)
    перший плюс - їхній літній майданчик - тішусь, що прислухались до думки громадськості і таки посунули його на метр. приємно
    інтер'єр дуже сподобався, цікаво зроблено, зручно і чистенько все
    офіціанти уважні, приємні, на всі питання відповідали :)
    ну і іжа - смачні суші, смачний супчик, добре мохіто. а соєвий соус міг бути менш розбавлений. наступного разу спробуємо піцу

16. Ellelia

Ellelia Вереснева

Також залишу відгук про цей заклад. Мені там дуже подобається! Надзвичайно затишна атмосфера. Суші справді смачні і ціни демократичні, порції великі. Піца кальцоне - пальчики оближеш! Тісто просто нямка! Начинка дуже смачна! Філе телятини з вишневим соусом - дуже мягке і смачне. Азіатські страви вам можуть приготувати різного ступеня гостроти. Суп з креветками такий запашний, смак гарний. Ще подобається що на столиках є оливкова олія, виноградний оцет, червоний перець, соус табаско. Фруктові шейки класні. Обслуговування прекрасне!
    Раджу відвідати цей заклад!

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Були там вчора, все як завжди - латте смачне, сирник і штрудель на рівні. Останній подають з ванільним соусом, порція просто величезна.

18. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Суші в Інтерсіті на Сихові. Це провал, а не суші. В них все не так. Рис переварений, риба несмачна, соєвий соус розбавлений. Повний провал.

19. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Вперше була "Хінкальні", було небагато людей, вперше спробувала хінкалі, подали вилки, ножі, принесли хінкалі доволі швидко і запропоновану офіціантом "мацони".
    одним словом, я вилкою їх намагалась їсти, не зручно, намучилась, перший хвостик намагалась зїсти, а він сирий, офіціант і поварі дивились і підсміхались, нє щоб підійти і сказати. що хвостики не їдяться....правда я після першого це і сама зрозуміла, но було неприємно мацони теж пробувала вперше, мені не сподобалось, загалом була розчарована, незнаю чи піду туди знову....

20. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ми зайшли на днях, коли вони вже закривалися, то реально ті працівники такі на вигляд дуже юні, років 17-18, невже то вони готують все? Столи і меню такі масні були, я хотіла сісти глянути меню, але швидко передумала. Пробіглася очима по цінам - досить низькі ціни, якби не ті працівники (муж каже, що лєвандовські), то може б колись щось спробувала.

Ми на днях ходили в Генацвале, вони переїхали на Франка. Чоловік хотів випічку замовити, але сідати там не хотіли. Виявилося, що в них є коробки, як для піци, в які вони спаковують свої хачапурі (там видів випічки багато).
    Ми брали пхловане з шпинатом, то є там якась спеція, не чорний перець точно, ну дуже гостра, тому обережно, краще перепитати, перш ніж замовляти. На картинках випічка виглядає маленькою, але насправді розмір, як у повноцінної піци, можна двом наїстися.

21. rododendronia

rododendronia Member

Сидимо в Хінкальні вже в друге столики були вільні як в перший раз так і сьогодні. Офіціанти не приємні ходять такі ніби послцгу роблять ((замовлення ми вже очікуємо близько години, так нарешті принесли хінкалі ... прибори доси очікуємо. Другу замовлену страву вже і не хочеться ні чекати ні їсти ((( ну цікаво коли її принесуть
    більше сюди не прийду і як каже Фреймут "рекомендувати цей заклад не буду "