Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Popi

Popi Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Мій енний візит до Динамо Блюз закінчився позитивним відгуком. Що можу відмітити: підтягнули б вони трошки з салатами було б тоді ідеально. М'ясо файнюще, салати нормальні є кращі є гірші, овочі гриль сподобались, картопля з беконом файна, десерти не погані, а обслуговування казка. Ну дуже люблю їхніх дівчат, добрі такі. Загалом ходжу туди, буду ходити, рекомендую

3. Беата

Беата New Member

Були з сім"єю у новому ексклюзив-кафе "Фотель" ( що у Магнусі на 5-му поверсі). Хтось був вже???? Там раніше була якась забігайлівка, а тепер.......БУли дуже приємно вражені. Заклад десь тільки-тільки відкрився, все чистенько, зручні диванчики, світло так. В кафе є один величезний + , як на мене, - ДИТЯЧА КІМНАТА! )))) Не знаю як кому, але мені десь з дитинкою вибратись посидіти то ціла проблема. А тут доня собі у дитячій мультики дивилась і розмальовувала стіну )))) Там це робити можна))) Ціни доступні, молочний коктейль 12 грн, латте - 20 грн....дуже смачне мясо запечене, а ще сир-фрі, салатики...

4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

А ще скажіть, які ціни на десерти, пиво? Студенткою часто там бувала, коли ще забігайлівка була. Мені там дуже вигляд з вікна подобався. Але вже "сто років" там не була. Треба з мужем зайти.

5. Беата

Беата New Member

Смакувала там штрудель з вишнями смачнючий і тирамісу, ціни в середньому 20-25 грн. ...Але така гарна подача до того. Як у Ектора Хименеса Браво :girl_crazy: Пиво не вживаю тому цін не підкажу. А кава - 12 грн.

6. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Власне і зацікавилась через ваш опис, люблю коли все вишукано і гарно, пиво питала для мужа. бо він у мене любитель, а я по солодкому виступаю ))) Може у неділю вдасться туди зайти:girl_smile:

7. Svitlynka

Svitlynka Member

Зайшли недавно з подругою попліткувати в "Синю пляшку" - очікували більшого, адже чули багато хорошого про це місце, але враження двоякі: насправді там дуже маленький зал, всього на кілька столиків і дуже темно, а так взагальному навіть гарно і атмосферно, нам запалили свічку на столі)), в меню не було великого вибору десертів, до того ж за сирник ціна вказувалася за 100 грн, що вже насторожує, я наприклад люблю знати скільки заплачу а не гадати скільки вони мені наважуть - для цього є магазини. Тому ми замовили тільки капучіно. Основний величезний мінус - ми дуже довго чекали коли офіціант прийде за замовленням, хвилин напевно 30, а на капучіно з шоколадом чекали напевно хв 40 - wtf?, а коли принесли це капучіно то воно нагадувало траву а шоколад це був просто посипаний зверху порошок(( так що капучіно не рекомендую!

8. Gavil

Gavil Member

Ми вчора ходили. Повелася через дитячу кімнату. Ну... Нам не сподобалося:sad: інтер'єр, а-ля ресторан, але до ресторану далеко... Меню, як на мене - ніяке, я довго не могла вибрати, що хочу. В кінцевому результаті, чоловік взяв пиво, знайома також, я коктейль та бульйон малій. А, ще мирну тарілку (вона ніяка!!!) сухарики з пакету, сир комичка- декілька ниточок, і ще якийсь сир порізаний. А бульйон - смачний, такий домашній-домашній. Супер! Серед плюсів - низькі ціни, наявність дитячої кімнати та непоганого дитячого меню. З мінусів - інтер'єр, атмосфера, загальне меню. Ми випили і пішли у Дель Песто їсти))))
    Можливо я перебірлива. Туди зайти хіба кави попити.

9. Latane

Latane Well-Known Member

10. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

вчора заховалися від дощика в "Мапі". чай\кава,солодке-задоволені. і сирний пиріг з чорницею свіженький і "Захер" смачний. а от як нас прийняли :shutup::banned:
    на наше ввічливе зауваження чому немає на терасі знаку де столики для курців\не курців(бо ми з дитиною сіли і тут як почали коло нас всі смалити...), то такі були "фуки", таке незадоволене обличчя, а потім ще я бачила як своїм колегам та офіціантка про нас розказувала... нас то так обурило. написав чоловік їм кілька слів в "відгуки та пропозиції".
    хоча хлопчина, котрий нас обслуговував був дуже приємний. все гарно, швидко і приємно. але настрій таки підпсувала та пані-охвіціантка. більше до них не підемо.

11. Беата

Беата New Member

Видно кожному своє. Мені просто вже так набридли захламлені кафешки типу "Три мітли", "Золота троянда".....і ще купа всяких, де у кожному куті свічки, картинки та оленячі роги, а ще порох яким дитина має дихати. Або ще інший варіант - металеві столики та стільчики на хромованих ніжках. Тому світлий порівняно і не захламлений ресторанчик сподобався ...А меню, то поїсти є що, просто треба вибрати)

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

ми були дуже розчаровані останніми відвідинами, щоб принесли меню довелося не раз кликати, потім так само кликати щоб замовлення взяли
    дещо несли ну дуже довго
    яблучний пиріг принесли такий холодний, враження що з морозилки.. попросила розігріти, то сказали що нема можливості, але потім таки трошки розігріли, середина всерівно була льодяна

13. Junita

Junita Member

Маестро біля будинку вчених. Святкували там 1 рочок племінниці. Там є куточок для дітей, тому дітям було чим зайнятися і де побігати. Кухня смачна, персонал привітний, з людини приблизно вийшло 230 грн.

14. analastanka

analastanka тень на стене

Саме через це туди не хожу вже кілька років (а колись були постійними клієнтами... поки не обхамили, а адміністраторка то все сприйняла як належне :girl_mad:)

15. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Ми з подругою ходимо в "Синю пляшку" тільки на фондю, ну і там якийсь салатик, наливочка їхня. Як наше фондю почне шкварчати! На все кафе. І сусіди зацікавлено:"А шо то, дівчата, у вас там шкварчить?" А ми бавимось, триндимо, сміємося. І хай там все стареньке і вбогеньке. Нам з подругою там файно забавлятися.

16. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Раніше згадували про Дарвін - один з наших улюблених ресторанів. Дуже смачно, затишно. Відзнака від Фреймут дійсно висить.

---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

А ще дуже люблю Тарон - мммм, смакота.. А стейк найсиачніший у Монс Піус

17. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

а ми минулого року святкували там ДН коліжанки. Було нас 4 дівчат, то нікому не сподобалось там хоч ми і не є якісь вередливі чи перебірливі, замовляли різні страви. Єдине що ще можна було їсти зі смаком - то їхні рулетики з горіхами. Я б туди більше не пішла.

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------

А в Монс Піусі були перший раз з американцями - всім дуже все сподобалось. Потім пішла з чоловіком, замовили окрошку, а вона виявилась такою диииивною - кефір, огірки і купа кропу. Ну чудернацько нам було, лишили їм ту "смакоту" :)

18. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

Теж були з чоловіком у Тароні, замовляли каре ягняти - таке ніжне що просто в роті тануло, ще замовляли баранину тушену з овочами - класна, також брали додому чурчелу- сподобалась, ще щось замовляли та вже не памятаю. загалом сподобалось і обслуговування і сама атмосфера, були на терасі.

19. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

Вирішила ще дописати про кілька кафе-ресторанів.
    1. Якщо прости швидко поїсти, то можу в Час Поїсти, швидко смачно, не дорого, і бачиш що тобі кладуть.
    2. От Пузату Хату не люблю, ніколи не можу там наїстить, якесь мені все там не ситне, чи порції маленькі, бо я ніби й багато не їм!
    3. До піцерій ставлюсь скептично (чи то Челентано, чи Нью-Йорк, чи інша) ціни в них як на мене космос, бо за гарячий бутерброт (корж+начинка) давати від 70 грн... Краще десь де інде м"яска з салатиком поїм.
    4. Щодо Криївки, втратила вона для мене свою ту таємничість, тай медовуха вже не та яка колись була, якась така солодка і слабенька .... Ходимо коли хтось в гості не львівський приїжджає...Переважно беремо Вчерю лісового гуаляйтера - то всім дуже подобається, смачні огірки квашені з медом, пів метра ковбаси не сподобалось...
    5. В студенські роки дуже любили прийти попити глінтвейну в "Дзигу", так класно після пар з подругами закутатись в плед...... Атмосфера там якась така богемська для мене.... але давно вже там не була....
    6. Щоб поїсти в центрі обожнюю "Обідні принади", кухня там смачна і не дорого, дуже класно готують там рубці в сметанковому соусі, тай любей там в обід завжди було багато, тому впевнена що там всі свіже.
    7. суші їла і в "Сушия" і в "япі", не можу сказати що не сподобались, навіть купую суші в "Сільпо, теж смачно, чи то може я не такий гурман і не сильно розбираюсь
    8. Чоловік мій любить "ЕльГреко", а мені там не дуже подобається, якось гамірно, були там недавно, заказали якусь грецьку шаурму - їсти можна, але не фонтан і я їсла салат цезар - соус мені не дуже сподобався, якийсь не тої консистенції, мабуть найгірший салат цезар за моє життя...
    9. "Гопак" що на науковій, кухня класна обслуговування теж, ціни середні, куштували шашлик з язика (дуже смачно), і теж цезар з лососем, або я темна, бо завжди надавала перевагу з куркою, або то вони щось не так зробили, але лосось був ну дуже холодний такий ніби навіть трохи підмерзший. Але бачу більше плюсів ніж мінусів.
    10. Давніше була "Босфорі" що на Левандівці, кухні особливо не памятаю, але брали шашлик з баранини, був класний. А лаваш, що вони там самі печуть і гарячим подають, ще досі за мною ходить.
    11. Якщо кави з десертами попити дуже подобається "Золотий лев", так в підвальчику в бічній вуличці від ратуші. Атмосфера там така романтична і кавою пахне здалеку.
    12. Шашличок з баранини та зі свинини любимо ми з чоловіком поїсти в "Баку", що на південному.
    13. Любили посидіти, особливу в літню пору "На Озері", гарні там альтанки на вулиці. але кажуть що зараз там кухня зіпсувалась.
    13. "Stacja"(колись було "Депо"), теж на Левандівці. Брала там свої рубці і дуже пошкодувала, бо їла я їх лише в "Обідніх принадах" і звикла до сметанкового соусу, а там якась зупа з морквою, цибулею і рубцями, але на смак було краще ніж на вигляд. А от чоловік брав Журек (національна польська зупка), то і подача і смак мені сподобались+давали якихось 2 доданки(сири тверді чи що вже й не памятаю), ще я брала корзинки з млинці. а в середині грибами то мені теж щось не дуже сподобались (хоча це моя улюблена страва). що ще їли не памятаю, але на заклад що далеко від центральної частини місто, доволі не погано. та й компанією там не є дуже дорого посидіти.
    14. "Гульвіса". Мабуть тут буваємо най частіше, бо близько живемо, пиво +, закуски до пива+, є в них якісь тарілки на компанію, теж не погані, але от з голонкою не дуже сподобалось, бо голонка виявилась дуже кістлява.

П.С.:Ніби описала все що згадалось, і як на мене можна хоч чимось але вирізнити з поміж інших. Згадаю щось ще, то напишу))))

20. Bublyk

Bublyk Member

Скільки людей - стільки думок. Була там один раз і більше не хочу. Стейки принесли чорні, підгорілі, соус - хімічний на смак. Але найбільше мене вразив гарнір - серед літа готувати заморожені овочі... дивно якось... Вино було добре, але то не їхня заслуга.

21. Багіра

Багіра Well-Known Member

я от не знаю, чи то така в них фішка чи просто мені принесли несвіжу страву, але картопляне пюре в одній з мясних страв (не памятаю назви) було кислуватим
    і згодом, в інших стравах теж відчувалася кислинка
    після відвідин отравлення не було, але болі в шлунку
    так дооовго не могла вибратися в той Монс піус, а тепер певно ще дооовго туди більшЕ не піду)))