Стрижемо дитину

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Лія, 25 Березень 2010.

1. loreniya

loreniya Well-Known Member

Відповідь: Стрижемо дитину

то теж не аксіома - це мій малий в роддомі, йому 2 дні - волосся тверде як в чоловіка з народження... [​IMG] і нічого не випадало...

стригли сонного, волосся пряме і видно всі погрішності маминої стрижки... з 5 міс стриглися в перукарні - малий в поньє сидів а я стояла, перукарша ходила довкола. але не дає собі ніц одіти щоб волосся не сипалось за шию, то потім зразу ідем митись додому

2. Michela

Michela New Member

так як про нас все написали...і з якого віку, і чому і про компліменти, і про те, як часто стрижемся і ми теж на Науковій в Антошці !!!

тільки переважно в іншої перукарші ...в чорненької з довгим волоссям

3. dasha

dasha Well-Known Member

В нас зі стрижкою були проблеми, ніякі Антошки не допомагали, бо боявся чужих тьоть. Тоді я купила машинку для стрижки ( не шумну), постригла при ньому чоловіка ( з купою компліментів, який то тато зараз буде красивий ), то потім дався постригтись сам.

4. soilik

soilik Member

Чоловікова сестра свою старшу доньку постригла в рік налисо (на цьому наполягав тато дівчинки, бо буде гарне волосся). Дитина десь зо 3 тижні мучилась, була нервова, погано спала, чухала голову. Молодшу дівчинку вони не "мучили" такою стрижкою і волосся в неї густіше і краще, ніж у старшої.
    Я своїм дівчатам підрізаю лише кінчики, а в перукарню вони йти не хочуть, хібащо, коли стрижусь я.

5. Valkiriya

Valkiriya senior member

Я свого обов'язково в рік пострижу і не буде мороки з ним. А от з малою проблема- я її постійно коротко стригла, то вона тепер косичок і хвостиків не хоче. В садочку одна така, як пацан.

6. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

а в нас постригтися то мега проблема. Стрижем самі машинкою, останній раз то стригли цілий вечір, і на горшку і перед компом і з телефонами і закінчили у ванні разом з мамою.

7. vernata

vernata New Member

Малий заріс страшно. Не дає зрізати навіть гривку. Бабуся ледве його вмовила, понаобіцявши золоті гори. В перукарні зкричиться. Самі стригти не вміємо. Що з ним робити?

8. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Треба мені своїх мужчин підстригти гарно. Порадьте хтось хорошого дитячого перукаря.

9. Oksana Lupneva

Oksana Lupneva New Member

Ми стригли в "Антошці" на Науковій! Швидко, якісно,гарно! Знаходять підхід до дитини! Стригли нашого хлопчика в рочок, за вушками нам зняли машинкою , а чубчик стригли ножицями! Одним словом задоволені!

10. Materynka

Materynka Well-Known Member

Ми стрижемося в Антошці в центрі в Наталі, пішли раз до того хто був, нам не сподобалося, то тепер тільки до Наталі.

11. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Куди піти з малечею

Не зовсім по темі, та все ж... цікавилять відгуки про нову дитячу перукарню на сихові в Інтерсіті. На вигляд зробили гарненько, порядком новіші кріселка ніж в антошці, є куточок з забавками,кмлимок..а як на рахунок майстрів? Когось конкреьтно можете порадити?
    Ми так звикли до Наталі з наукової, але тут нам зручніше..

12. LILY

LILY Well-Known Member

ходила з коліжанкою її малого стригти, як звати майстра незнаю (повненька дівчинка, з темним волоссям), стриже малого не вперше є з чим порівняти, чесно постригли жахливо, стригла чомусь тільки машинкою, мусіли підказувати де поправити, на другий день ходила поправляти бо то був ужас, ну і мені зразу видно коли майстер знає свою справу, а тут.... вартість стрижки 45 грн. а я ше свого малого думала під шумок постригти але він Умнічка відмовився, бо звик до Антошки)
    Кать а можеш описавти Наталю?
    Бо ми теж туди ходим, літом нас стригла чорнява старша жіночка, дуже кльово постригла, і потім пропала, після того нас так ніхто неможе постригти((

13. kati

kati Well-Known Member

Молоденька,худенька дівчина з чорним довгимволосся мпряма гривка.Працює на лівому кріслі

14. Agashina

Agashina New Member

Була на днях з малою в новій перукарні на Сихові в Інтерсіті (Здається називається Маргоша). Мала сиділа в кріслі машинці мов зачарована дивилась свій улюблений мультик про Лунтіка ( до речі мультики є на вибір). Дівчатка майстри дуже уважні, вміють забалакати діток, пістригли швидко, що мала навіть не помітила. В кінці стрижки малу пригостили цукеркою, вона була просто в захваті. В перукарні ще є ігрова зона для діток ( мала там трошки бавилась). Ми залишились задоволені. Прийдемо туде ще раз.

Останнє редагування модератором: 12 Січень 2013
  15. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

А я завжди синочка стрижу сама машинкою(і чоловіка). Одного разу хотіли постригти в перукарні, то категорично відмовився, тільки мама.

16. Лія

Лія Well-Known Member

Я теж старшу стрижу сама. Добре що маю не дуже добрі -але перукарські ножиці - прості і для філірування. Ще й вона умудрилась недавно вже двічі собі кілька пасем вистригти - то тепер дуже оригінальну зачіску має. Тепер ножиці в руки не даю.

17. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Я вже стригла малого там у всіх. Наталя - найкраще стриже.

18. fiesta

fiesta Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів (3)

Дівчата, хтось останнім часом стриг малявок в перукарні в Інтерсіті на Сихові?
    Треба малу перший раз підстригти - порівняти волоссячко.
    Там є ще та Наталя чи до кого іти?

19. Milady

Milady Well-Known Member

20. MarMar

MarMar Active Member

ми стригли сина минулого тижня в інтерсіті в "Магоші" дівчата всі, так мені здалося, дуже стараються, а та, яка стригла малого - взагалі супер. дитина ще ніколи не була так акуратно підстрижена, навіть наш вічно неслухняний чубчик почав по-людськи вкладатися :girl_yes2:
    враження найкращі, шкодую тільки, що не поцікавилася іменем перукарки і графіком її роботи, бо наступного разу тільки до неї, будемо якось виловлювати)