Ой у Львові на базарі

Відкрита велика жилєтка (5)

Posted by levandivka on 25 Липень 2009 відповідей - 3.014
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тема для плачу в жилетку, але...
    Лікарська жилетка-халат висить тут
    Педіатрична - у дитячому здоров'ї
    Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми.
    Там Вам витруть сльози:) А тут - допис.

ЗІ: попередня жилетка висить тут

Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2015
    • Не подобається x 4
    • мімімі x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

втомилася... фізично і морально... все дістало...

• Погоджуюся Погоджуюся x 15
    • Подобається Подобається x 3
  3. solana rok

solana rok Well-Known Member

Я далі звалююся в депресію, а лише вигреблася недавно. Хоч поплачуся тут. Старшому підтвердили розлади аутизму. В меншого гіпертонус м'язів, що теж може бути ознакою таких розладів в майбутньому. Таке відчуття, що мій світ рухне...

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 24
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  4. Oriana

Oriana Well-Known Member

Важко і страшно... Чоловік мав з роботи їхати у відрядження, але інстинктивно відмовився, і через пару годин дізнався, що жінка, яка поїхала у відрядження без нього попала у страшну аварію і зараз в лікарні... Боже, дякую, що вберіг мого чоловіка... І даруй ції жінці здоров я і ще багато років життя!

• Погоджуюся Погоджуюся x 26
    • Подобається Подобається x 5
  5. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

В мого тата- рак, поклала на Броньову, чекає операції. В чоловікової бабці -інсульт. І це все сталось в один день.
    Про те, що хлопці (які рідко хворіють, особливо менший)також в той день захворіли- мовчу.
    Завтра- 18 років, як мама померла, рак...

• Погоджуюся Погоджуюся x 33
    • Подобається Подобається x 2
  6. Vitusja

Vitusja Well-Known Member

Я знову тут, і дуже голосно плачу. Вже остаточно відмовився вмикатися мій телефончик. :girl_cray: І то не найгірше, що я не буду мати чим дзвонити (може ще знайду десь в хаті старого самсунга), весь жах в тому, що я завжди читала на телефоні, а тепер прийдеться тягати паперові варіанти, бо нового поки що точно не буде.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  7. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Не депресуйте,
    розлади - це поправимо, і з часом правильної реабілітації будуте інакше це сприймати і отримаєте чудові результати,
    а
    може бути, а може і не бути, не накручуйте себе)
    гіпертонус м'язів - це у кожної другої дитинки, наслідки пологів і нших моментів,
    позаймайтесь у толкового масажиста, ЛФК, моторика, відсутність відеосимуляторів, плавання - і все буде гаразд

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 6
  8. Chekay

Chekay Well-Known Member

я тут похничу трошки. Вчора вночі в екстреному порядку видалили мені зуб мудрості, він тупо лежав перпендикулярно щелепі і впирався коронкою в сімку. 2 години доктор того зуба добував в результаті травматичного видалення маю 3 шиви, сьогодні в мене лице як після зустрічі з катком,потріскані губи, підпухша щока і кульок таблеток замісь їжі, але то все не біда, а лише її причина - головна біда, що через той кульок пігулок мені довелося різко припинити наше ГВ. Я то розумію десь в голові що то не кінець світу, і дитині вже 2,4, але реву разом з нею і пояснюю що циця вже недобра, бо мама їсть таблетки і її від того молока буде животик боліти. Ледве вклала спати, так сплакалося біднятко, і то певно далеко не останній плач такого роду

• Погоджуюся Погоджуюся x 17
    • мімімі мімімі x 1
  9. shparynka

shparynka Well-Known Member

А мені вчора випав передній зуб нарощений. Разом з штифтом. Тепер я схожа на алкашку. А до лікаря аж після 5 травня.

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
  10. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Така не приємна ситуація сталась, людина у "цікавому стані", але абсолютно безвідповідальна. Ми справді щиро хвилюємся, хочемо допомогти, нам не всерівно, а нас зробили крайніми і поганими. Ну як так можна?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Була сьогодні у бабусі. Так мені іі шкода((((, виглядає на те, що скоро ми іі втратимо. Ій уже 89 і я усе розумію, але це дуже важко...

• Погоджуюся Погоджуюся x 20
    • Подобається Подобається x 4
  12. iriwa

iriwa Особлива мама

то саме..все то саме... теж аутизм.. теж падаю в депресію..
    мала нині печаль з малим на підготовці, вийшла зі школи, аж плакати хотілося. І відчуття злості і того розпачу мене не покидає...

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  13. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

і я з тим сюди. Історія з зубом трохи інша, але підсумок такий же, як і у вас((( Але моїй Малинці тільки рік і 3(( Перед операцією казала лікарю, що ще годую і хочу продовжити. Він погодився спробувати легший варіант з ліками, без АБ. Не спрацювало(( Через добу такі ускладення пішли, що і АБ (подвоєна доза одразу і далі на 7 днів) і знеболювальне таке.... Навіть не можу описати, як я почуваюся. Мабуть, як під кайфом.((

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  14. Hermi

Hermi Well-Known Member

Хочеться вити вовком. Відпочинок помаленько накривається мідним тазом. Через українську бюрократію в мене скоро зірветься голова. Хотіла на вихідних відпочити, звісно, тільки так, до 5 травня треба підготувати всі документи...Хочеться плюнути на все і кудись дременути від всіх і подальше.
    Сьогодні дуже гарно впав планшет...Мені навіть страшно його включати, захисне скло точно трісло...Як ловила планшет перекинула вазу з квітами і баночку з "рєпєйною" олією...Всі книжки, зошити прийняли ванну. На диво лише паспорт уцілів (лежав у папці, удар на себе взяли квитанції про оплату житла).
    Ще доводять друзі з питанням, а що тобі подарувати! Ну блін, та не можна те питання обговорити, коли я вже буду в Україні, ні! То треба вже...Кидай все, і думай що тобі треба... Мені час треба! Хтось знає де таке продається?
    Одним словом, не день, а романтика...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Chekay

Chekay Well-Known Member

16. nattsol

nattsol Well-Known Member

17. Raven

Raven Мама малятка

Кума після 2-ох операцій годує. АБ виводиться 12 год., наркоз -добу.

• Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. solana rok

solana rok Well-Known Member

• Подобається Подобається x 30
    • Зе бест! Зе бест! x 6
  19. flame

flame невгамовний експериментатор

Великодня жилетка:girl_cray: Ковбасу пересушила. Купила великі яйця, "клійонки" з малюнками на яйка не влазяться:girl_cray: А вони такі гарні з вишитими візерунками, ще й з обміну маю:cry:.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  20. Provizor

Provizor Well-Known Member

А у мене повітря замість газу... Підключали сусідні під'їзди новобудови ще в середу, а повітря потрапило до нас в систему. Немає гарячої води, гармидер на кухні, а я сиджу і плачу... Знову немає відповідальних, а вирішення проблеми - випускати повітря через камфорки з газ контролем.:girl_devil: Як??? Сусіди всі роз'їхались, а я навіть крашанки не приготувала. Як бракує відчуття захищенності від тих побутових негараздів! Куди й кому телефонувати?

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  21. flame

flame невгамовний експериментатор

може в Львівгаз
    .
    Пи.Си. кілька яєць таки впихнула.

• Креативно Креативно x 1