Відпочинок біля води у Львові

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем Yunevych, 24 Червень 2012.

1. Yunevych

Yunevych New Member

Відповідь: Відпочинок біля води у Львові

Сьогодні були в Озерному краї. Чоловіку не сподобалось - бо дуже мале озеродля купання. А мені може бути.... Мангал доречі 30 грн. (в ціну за вхід ене входить). Пляж гарний, але також маленький - тому всі лежали впритик один до одного - тому коли люди проходили - то ходили майже по ногах. На слідуючий тиждень поїдемо за новими враженнями)

2. shelby

shelby New Member

А ми на цих вихідних їздили в Грушево, це просто казка!!! Такого великого озера я ще не бачила, не було видно іншого берега, мій племінник казав шо то море :connie_pull-pigtail Чоловік рибалив а я кайф ловила, водичка була тепла і чиста, поруч ліс, красота. Але тоже на один день їхати не вигідно бо дорога далека, 100 з лишком км, то майже біля кордону. А з палаткою на пару днів поїхати то якраз те що треба!:girl_yes2: Тепер по можливості завжди туди будем їздити.

• Подобається Подобається x 1
  3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

де саме то є, яка область?

вчора були на Задорожному, то якийсь жах! приїхали ми близько пів на 11 год, то машин було дуже мало, людей на пляжах вже дуже багато, так що ми ледве знайшли місце де прилягти - вже під самісінькою водою(були на одному з платних пляжів)... коли повертались о 17 год, вся дорога, всі парковки були заставлені, крім того, та дорога, якою ми приїхали вже була повністю забита, ніхто не міг проїхати ні туди ні сюди, прийшлось їхати якоюсь іншою через ліс і попри колію... одним словом, на вихідні моєї ноги там більше не буде! ну і саме озеро: після Світязя я там мало не помирала коли мала виходила на пірс, під яким за 1,5 м від берега вже було 3 м глибини. Так, для тих хто любить плавати озеро супер підходить, але для дітей, і таких як я, ні, зайти в воду нереально бо всі, хто не дуже плаває, товчуться на краю.

Порадьте якусь гарну місцину, про яку ще не дуже всі знають, але недалеко?
    До речі, ще непогано їздити на Дністер в сторону Нового Роздолу, вода на диво дуже тепла там, ну але то вже так порядно далі по кілометражу.

4. arushka

arushka завжди досягаю мети

Ми теж. Машину довелось ставити в якогось дядька на подвір'ї, бо корок був неймовірний, до стоянки доїхати було тяжкувато. Але все одно це моє найулюбленіше озеро - якщо оминути тих, що таляпаються біля берега, то вода чиста і прозора. Вчора після 6 год, коли люди трохи роз'їхались, було суперово.

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

тому туди і не їздимо, нам подобається Бухта, хоча озеро і недуже, але є лежаки парасольки і чисто
    їздили на Ясниська не зі сторони лісу, але тепер люди там так насмітили, що більше туди не хочу

6. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

с.Грушів Яворівського р-ну
    Львівська
    Їдете в сторону Яворова, потім проїджаєте Немирів, поворот наліво і прямо по дорозі. Озеро там справді супер, але якщо їхати зі Львова, то таки трохи далеко.
    А ми в суботу були в Зашкові, людей було досить небагато, але озеро не конче чисте і глибоке.

---------- Додано в 09:03 ---------- Попередній допис був написаний в 09:01 ----------

Минулого року застрягли там машиною, витягали кониками з села, бо така багнюка була... Більше ми туди не поїдемо.

7. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Вчора там були, скільки туди їздимо ше такого не бачила, народу тьма, виїхати важко, там і так важко їхати, а тут ше ціла колейка машин, розминутись важко, люди куда ж то їздити шоб мінімум народу?

8. Milady

Milady Well-Known Member

Вчора їздили святкувати ДН нашого друга в Тростянець. Спочатку думали їхати на Задорожнє, але по дописах дівчат бачу добре, що передумали. Досить мені там сподобалось, бо:
    - озерце знаходиться ніби в оточенні лісу, відповідно і повітря чистіше, і не потрібно шкваритись на сонці, бо є тінь;
    - в 13.00 ще цілком реально знайти файну галявинку і там розміститись;
    - є альтанки і гарний будиночок, але яка оплата не знаю;
    - озеро пологе і не дуже глибоке, тому для таких як я, що плавають вздовж берега буде якраз люкс :)
    З мінусів:
    - Вода трошки каламутна, бо дно озера пісок і місцями глина;
    - після 15.00 людей моооре, ну але то в таку погоду на будь-якій водоймі;
    - так як навколо лісочок, то багато комашок.

9. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

І мені, і мені, буд ласка!!!

10. manka

manka Member

І ми там були. Приїхали 16.30, то ледве знайшли місце щоб розміститись, як виявилось потім - майже на дорозі (по чому видно, що це була дорога - не знаю: трава, як і всюди). Повертались близько 21.00, то вже не так проблематично було дістатись до місця стоянки машин і виїхати на дорогу.

Спочатку поїхали туди, але там було занадто багато людей і ми поїхали на Задорожнє. Але там було те саме.

11. rododendronia

rododendronia Member

А я на вихідних була в Брюховичах на Волі Гомілецькій.
    Знімали доміки деревяні . поряд альтанка , мангал . Загалом може бути. А от вода в озері бруднюща, водорослі , бутилки валяються, багато людей і кілька раз з озера витягували вужів .
    Але була у нас дуже класна , весела компанія то про це якось забувалось .

12. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

ми були вчора, вода брудна і холодна, глибоко, народу було досить багато, вся територія під сонцем, реально не має де заховатися, якщо без парасольки, в загальному мені не сподобалося, більше туди не поїдемо(((

13. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

ми теж часто туди їздимо шашличок посмажити, інколи колибу берем і ночуємо. в озері не купались. але загалом недалеко від Львова і прийнятно.

14. Modna

Modna New Member

Ми в кінці травня були в Винниках на озері. То мені тоді сподобалось. Вхід 10 грн, людей було тоді ще мало, зараз напевно більше. Всюди пісочок, дно озера теж пісок.

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відпочивали там з наметами. Озеро справді велике і гарне, ну і для тих хто полюбляє порибалити на човні або й так просто - рай. На один день би не їхала, а з ночівлею - саме то!
    В цілому - мені сподобалось.

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а де то є? То назва ресторану, чи що?

17. Marcipanka

то як звернути біля "Троьх доріг" в глуш і їхати далі і там буде база "Альбатрос" на березі озера, с. Воля Гамулецька. туди ще є з*їзд з траси перед Грядою як на Жовкву їхати.

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я скільки разів туди їздила і стільки була в шоці від того якою брудною там є вода. Одного разу попала віддразу після "чистки" озера. Чесно я не побачила що там чистили. Брудна вода з якимись жирнючими плямами... Згадувати не приємно.
    Ну а щодо посидіти біля води в колибі, то цілком прийнятно. А от купатись я б туди не їхала.

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну так це вже не Брюховичі :) А я думаю, чого то я про таке не чула.
    І яка там вода? Далеко це від Трьох доріг? На ровері можна доїхати, хтось знає?

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

ага, неуважна я. Нє, такого мені не треба, таке і в Брюховичах є :) Я нині в лісочку коло озера була(як на Рясне їхати з Брюхович). Вода як всюди, я не лізла, але гарно , бо в лісі. От ще би люди були у нас нормальні. А то поки нікого не було-ляпота, а ближче до 12ої почали з'їжджатися на машинах. Не встигли приїхати, а вже п'яні, морди запливші, жінки якісь злючі і все мені зіпсували..

20. Marcipanka

Елементарно, ще краще ніж авто, бо дном не черкаєш горби грунтової дороги :girl_haha: