Вологі серветки: користь чи шкода

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем DolceVita, 23 Травень 2009.

1. Зануда

Зануда Well-Known Member

Відповідь: Вологі серветки: користь чи шкода

Коли народилась старша доня, то чоловік пішов і купив такий гарненький блакитний пластиковий черпачок і упаковку марлі, яку я порізала на "вологі серветки" :)
    Тепла водичка, м"якенька марля і voila - чиста дупця без подразнень. :)
    Але вологі серветки це всеодно велика сила. На прогулянці, у школі і садку, на природі - виручають неймовірно. Наразі обходилось без висипок і подразнень, але і дітки вже не такі маленькі. До алергічних реакцій на всілякі хімікати немовлята все ж більше схильні.

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

а мій Ромко реготав завжди, як протирала ними:girl_haha:

3. natorella

natorella Well-Known Member

я може тлумок - а нашо молоко в дорогу??????

4. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

вологі серветки використовувала на вулиці, в дорозі, коли дитині потрібно було змінити підгузник, коли покакала
    тепер в нас успішне висаджування (в памперс ми більше не какаємо) і вологими серветками зараз не користуюсь взагалі
    згідна, не виключаю, що на природі...ще колись може використаю

5. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

До недавнього часу користувалась ними постійно,спочатку брала найдорожчі,потім трошки дешевші.В доці жодного разу не було ні алергії,ні пітнички,на відміну від знайомої мамочки,яка доцю защораз підмивала водою.Зараз ми якраз підмиваємось,після горшка зразу в ванну.А на вулиці ми без них ніяк.

6. miraof

miraof New Member

Вологі серветки-це палочка виручалочка,але деякі мають такий хімозний запах!!!

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я користуюся серветками постійно, так як умивальник і ванна в нас в літній кухні, а в хаті нема (до зими плануємо провести до хати). Тому навіть не уявляю як би я щоразу бігла в кухню по воду, мила, і назад, чи то дитину треба би було носити??? Користуємося Памперс з ромашкою (оранжеві), жодного разу не було ні алергії, ні нічого подібного. Пробували подаровані нам Хаггіси - ароматизовані страшенно, дуууууже різкий "аромат", не подобається, то вже занадто. А, спочатку користувалася Памперс без запаху, теж нічого. Ну але купання звичайно щодня з травками різними, а то й два рази на день коли на дворі така спека.

8. Nyny

Nyny New Member

І я користуюсь постійно салфетками.Купляю від Памперс Сенсітів.І жодних проблем не виникало. Чесно, я не уявляю як бігати кожного разу з водичкою чи до водички:girl_blush2: я тут поки роздіну малого - він вже кудись біжить , а ше якшо водичку притащити то взагалі буде капець.
    І дівчата , ті хто пишуть , шо в дитини висипка чи відмиваєте все шо можна , ви одразу і пишіть якими салфетками користуєтесь. Якшо оці дешеві Аро .ю то я не дивуюсь , можна ще і звичайними для рук салфетками спробувати дитині дупку повитирати :girl_claping:
    я витрачаю 25 грн на пачку і мені не шкода ,дитині подобається якби ні я думаю я б зрозуміла , а мити думку 10 раз на день тою хлороввною водою ,від якої в мене і в самої суха шкіра- поки Ні.

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми серветками користуємося тільки в дорозі. Кожного разу коли міняю памперс то підмиваю під краном. Ніякими супер серветками ви так не повитираєте як змиєте водичкою.

10. Іруня

Іруня Well-Known Member

І ми тільки водичкою користуємося. Салфетки тримаємо теж в дорогу, чи коли бабусі залишаються з малою.

11. Vероніка

Vероніка Never give up

Аналогічно, серветки в дорозі і не вдома, коли нема можливості повноцінно помитись.
    Подобаються HUGGIES Ultra Comfort Алое, алергії на них не було (хоча ми схильні).
    Перший час користувалась Pampers Sensitive - непогані, але дуже сильний запах, як на мене.

12. Ная

Ная Well-Known Member

А мені от цікаво шо в тих вологих салфетках є такого,шо діти люблять їх жувати?... Від Таюсі мушу їх ховати,бо зразу витягує і в жує,аж труситься за ними,як забираю-страшні плачі,ніби я шось невідомо яке смачне від неї забрала. Та навіть Софійку часто застаю з салфеткою в роті,скільки вже їй пояснювала,що не можна,і сварила-безрезультатно(. То у всіх так,чи тільки моїм дітям так салфеток бракує?......:confused:
    Щодо використання,то користуємся але лише тоді,коли водою проблематично.

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

в нас те саме, мала за тими салфетками змалечку пропадає, і занюхуватись ними любить, зараз вже не жує, але ще пів року тому вовсю їж жувала якщо вчасно не помічали і не забирали. Тепер в малої нова мулька - ходить за мною просить "аню" ( одну) і тіпа витирає нею шафку, полички.... тіпа і прибрала і запах свіжий :)

14. kljysochka

kljysochka New Member

[/COLOR]
    Нам теж бракує...може там якісь вітамінки є??..:girl_haha::girl_haha:

15. Tsygan

Tsygan миється в бані

в дорозі вологі серветки - незамінна річ

16. vernata

vernata New Member

Аналогічно. Постараюся їх більше не використовувати навіть при потребі.
    Малий теж інколи до рота тягне.

17. Міла

Міла Member

Ми використовуємо серветки лише для витирання попки. Не уявляю, як би обходилась без них, оскільки гаряча вода буває лише ввечері. Личко і ручки миємо холодною водою з-під крану. На вулиці нічого не їмо і в пісочку ще не бавимось, а як доростемо, то прийдеться брати серветки, йдучи на пргулянку.

18. Анютка

Анютка Well-Known Member

Аналогічно - мамочка, будь ласка, можна одну? і то тієї одної може бути по кілька разів на день, то сидить собі руки витирає, то теж "вологе" прибирання в квартирі влаштовує

Використовуємо вологі серветки вдома рідко, а от на вулиці чи в машині - дуже часто, мала любить повимазуватись, але не любить бути брудною ;) , відразу все треба повитирати - і от тут якраз вологі серветки для нас незамінна річ, при потребі, і на одязі плямку витирти можна

тому я за викориристання цього "блага" цивілізації, але, звичайно ж розумне)
    коли новонародженнх вдама витирають серветками при кожному перевдяганні памперса - не розумію, я свою завжди підмивала, витирала тільки якщо "по великому", а мотім мились

доречі, сама на собі випробувала вологі серветки в плані гігієнічного догляду - що Вам сказати, ніякої чистоти і я навпаки дискомфорт відчувала( коли малій було 10 днів ми опинилися в Охмадиті, умов помитися - жодних, от я цілий тиждень і використовувала серветки( після того кожному кажу, не витирайте малять постійно серветками!! дискомфорт жахливий, сухість і подразнення!!

19. nata1

nata1 Member

Я використовую вологі серветки тільки в дорозі.

20. Almariel

Almariel Well-Known Member

я спочатку навіть не думала, що то треба серветки і т.д. десь до місяця мочила марлю гарячою водою і витирала. потім почали використовувати туалетний папір отой мякенький такий. купила якось упаковку серветок вологих дитячих, без запаху, гіпоалергенні, подивилася склад - до цих пір (3 місяці) жодної не використали. думаю на вулиці використовувати в критичних ситуаціях, коли сухі не допомагають. і то оті ароматизовані сухі не люблю - краще такі колишні, які на стіл подавали.