Для мамусь і татусів (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

Дівчата, а як ваші дітки на прогулянці поводяться, і в незнайомому середовищі? Нам майже 7 місяців, і гуляти з малим все важче й важче… Боїться незнайомих людей, машин, зміни декорацій – то плаче, то стогне, то сидить ні живий ні мертвий і дивиться в одну точку. А в тролейбус зайти чи трамвай – то взагалі труба… В гостях теж концерти... Гуляємо і з візочком, і в слінгу, і там і там плаче, в слінгу може ще заснути деколи, у візочку рідко… Після довгої прогулянки з багатьма враженнями – для нас це більше години – уві сні стогне, плаче крізь сон. Якщо гуляємо в селі біля хати, або тільки в себе на вулиці, то все більш-менш нормально. В себе вдома – щаслива і весела дитина (поки ніхто чужий не прийшов).
    Може хтось мав подібну ситуацію, коли дітки це переростають, і чи переростають?.. Як варто поводитись у таких випадках? Я постійно з ним говорю, обіймаю, як гуляємо, але це мало помагає, часом хочеться забрати його додому (як забираю – заспокоюється моментально), ну але ж мусить він деколи на повітрі бути, та й до людей якось звикати…

2. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

така ситуація відколи? завжди так було чи в якийь момент, після конкретної події? може було таке, чому ви надали значення

3. Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

Як був менший, то більше спав, на вулиці практично зразу засинав і спав цілу прогулянку, проблем не було... Тепер майже не спить, сидить дивиться кругом широко відкритими переляканими оченятами, і плаче... А як ще не дай Боже хтось на вулиці заговорить до нього... :girl_sad:
    До конкретної поії не прив"язую - наче нічого такого не траплялося...

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А ви в візочку як їздите - лицем до чи від мами?

5. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

кожна дитина індевідуал, можливо у вашої дитинки таке спийняття нового на разі, думаю поступово адаптується і все буде добре, з вулиці не заберете)

6. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Може він чогось перелякався чи когось?

7. Відповідь: Для мамусь і татусів (2)

Візочок в нас лицем від мами, але я йду збоку, нахиляючись до нього, і везу одною рукою візок. В руки йому даю шматочок тканини (він то любить), трохи заспокоює. Або чоловік везе візок, а я так йду, аби маленький мене бачив. зі слінгом простіше в тому плані

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Щось мені також так здається.

9. Іруня

Іруня Well-Known Member

В нас дотепер, не дай Боже, щоб хтось заговорив з чужих до Єви. Летить до мене з криком "ма-а-ама!" А якщо на руках в мене сидить, а хтось жартома хоче її теж взяти на ручки, то аж трісеться вся і тулиться до мене. Ще до ЖОДНОЇ чужої людини на руки не пішла. Старша теж така була десь до 2-2,5 років, а зараз дуже відкрита дівчинка. Якщо бачить, що я людину добре знаю, то і собі до неї говорить, запитає щось. Тому для мене така поведінка - норма.

10. дашулька

дашулька Well-Known Member

аналогічно. у меня Поля теж до чужого ніколи не піде. може відвернутись, обійняти мене чи тата й так сидіти поки чужий (для неї) не піде. є знайомі, з якими вона з задоволенням спілкується, є такі, яких взагалі не визнає. й так було завжди. не робимо з того проблеми. дитині видніше з ким спілкуватись)

11. Лідочка

Якщо є така можливість, то переставте лицем до себе. Дитина ще маленька, йому важко сприймати весь той потік інформації, який на нього виливається, він немає куди від нього сховатися, тому потім і спить погано бо перезбуджений, ну і лячно йому. Не всі ж діти можуть одразу лицем до світу. Те що ви йдете біля нього і говорите звичайно добре але як бачите цього не достатньо. Якщо немає такої можливості то носіться в слінгу, коли нервова сис-ма дитини окріпне, тоді можна буде і в візочок, а поки краще поберегти дитину, щоб в майбутньому уникнути різних проблемок.

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Мдя, ви важаєте, що то дивина? В такому віці дитина ще на 100 відсотків мамозалежна, але звичайно, що оце
    з першим пунктом не пов"язане само собою

А тут ви мене дивуєте, моя дитина крики не розуміє, бо вдома ніхто голосу не підвищує, в садок ходимо, і навіть як там хтось прикрикне, то нехай вона це сприйме як щось неординарне, аніж що так має бути, імхо.

---------- Додано в 11:34 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ----------

Наша теж перестала плакати від уваги чужих тільки десь недавно, але і говорити не почала, думаю ще пів року як мінімум пройде, ну не любить вона незнайомців :)

---------- Додано в 11:35 ---------- Попередній допис був написаний в 11:34 ----------

Наша теж перестала плакати від уваги чужих тільки десь недавно, але і говорити не почала, думаю ще пів року як мінімум пройде, ну не любить вона незнайомців :)

13. ljalechka

я мала на увазі, що крім мами і інколи тата взагалі до себе нікого не допускає з рідних//, дитина мамозалежною може бути і до 20!

---------- Додано в 10:53 ---------- Попередній допис був написаний в 10:41 ----------

ну якщо вдома ніколи ще голосу не підвищували , то у вас взагалі ідилія! всім такого бажаю, в такий стресовий та емоційний світ!

14. allusya

allusya Well-Known Member

А в моєї мацьопи на вулиці губи тріскають і кров тече :sad: Може хтось підкаже причину і що робити?

15. Лідочка

Думаю вона їх облизує, вітерець обдує та й все, скільки то дитині треба. Мажте гігієнічною помадою як йдете на вулицю. Або дит. кремом.

16. StarKa

StarKa Member

То ще зарано я думаю..
    В нас так було зимою, правда не до крові, але дуже сохли губки.. А ми тоді ще меншенькі були..Я тоді думала-думала чим помазати і надумала ПУРЕЛАНОМ. Крем для сосків від тріщин - на ньому пише що можна не змиваючи діткам давати їсти груди, що він для ніжних участків шкіри(що може бути ніжніше сосків), тому думаю, що дитячим губкам він точно не зашкодить.. Спробуй може, якщо маєш, бо я мазала ним трохи спочатку для профілактики тріщин (так мене знайомі ними поналякували, що я вже мазала без жодних найменших ознак навіть, але слава Богу обійшлося).. Пробувала його на смак - просто ніякий він, а такий жирненький-жирненький..

17. natorella

natorella Well-Known Member

можна і пуреланом, можна б-я кремом від тріщин на грудях
    є дитячі гігієнічки (на айхербі бачила)

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а це , по-вашому, НОРМАЛЬНЕ ЯВИЩЕ?

від них ще гірше буде.

хороший засіб.
    найкраще-вдома мастіть губки медом (якшо не має алергії) чи кремами з вмістом ланоліну. з часом адаптується шкіра до вулиці, а мастити і лікувати краще вдома.

19. ljalechka

звичайно що не нормальне явище коли вихователь буде кричати на вашу дитину, але ж ніхто з батьків цього контрулювати не буде, і постійно зауваження не будете їй робити, вам просто у відповіль скажуть дітей багато, групи переповнені, нас 2 чол. на групу, а не подобається, забирайте з садочку, віддавайте в приват.садочок або няня! вони зараз нецеромоняться!

20. allusya

allusya Well-Known Member

Вона ще маленька, не бачила щоб облизувала губки, а вітер в принципі не може обдувати, бо у возику гуляємо.

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ----------

вони не то щоб дуже сохли, тобто я так вирішила, бо губки тріскають і є кров, а на вигляд вони цілком нормальні (не сухі)

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

Дякую. Пошукаю.

Статус теми:
Закрита.