Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

А я завтра за хресну йду :) але прогнози погоди не дуже оптимістичні - певне будуть дощі...
    Скажіть, а то мене вже затуркали - чи крижма має бути одна? І хто має купувати?

2. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Коли я йшла за хресну то купувала тільки я крижму, а коли в мене малого хрестили, то було 2 крижми, на одній тримали дитинку, а другу тримав хресний батько. Але хресна мама має обов'язково купити крижму....

• Подобається Подобається x 2
  3. нталька

нталька Well-Known Member

нам одна крижма треба була, куплена хресною.

4. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

У нашої доці на хрестинах теж було 2 крижми :) і від хр.мами і від хр.тата. Хрестили її в обох :)

• Подобається Подобається x 3
  5. Nata

Nata Well-Known Member

Я хрестила малу (похресницю) в Преображенці, ходила навіть на науку :), казали нам мати дві крижми і обидві священник задіював.
    А от хрестик міг бути один.

• Подобається Подобається x 1
  6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

і на наші хрестини було 2 крижми, від куми і кума! :)

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Ясно...
    В кого більше? :)

8. Ная

Ная Well-Known Member

В нас також було дві,але хресна мама принесла в якості крижми не традиційний відріз полотна,а великий білий рушник.Я в той рушник і малу надвір взимку замотувала надвір,і в хаті накривала,тепер після купання витираєм,дуже зручний нам той рушник:) А та друга звикла крижма просто лежить собі в шафі.

9. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

В мене теж дві крижми, хоча вже в церкві св"ященник казав що можна і одну. І лежать тепер в шафі 2 крижми старшої, і дві молодшої. Зібралась нарешті дітям сорочечки вишити, думала вз"яти матеріал з тої крижми... , а тоді мене щось переклинило, що діти як виростуть, то комусь ж віддам, щоб в хаті даремно не лежали. І ніби не забобонна :) , але не знаю чи можна потім то комусь віддавати.

10. Ірена

Ірена Well-Known Member

з моєї крижми мені бабуся першу подушку до весілля вшила...
    а малого лежить ще в шафі (дитині 8 років)
    і сорочечка лежить. буду в ній ще одного хлопчика хрестити... щоб брати любилися:)

• Подобається Подобається x 9
  11. levandivka

levandivka З яйцями...

То файно! (с) :)

Наспівуючи давню:
    У меня сестрёнки нет,
    У меня братишки нет.
    Говорят, с детьми хлопот невпроворот.
    Что же будет на земле
    Через сто ближайших лет,
    Если мода на детей совсем пройдёт?

12. Ірена

Ірена Well-Known Member

не пройдет:radist:!

• Подобається Подобається x 5
  13. Ольга

Ольга Well-Known Member

а Вас випадково не в Гаю на 14.00 хрестили?:)

14. Соня

Соня Well-Known Member

:) Ні, нас на Короленка в православній! Дуже гарно все пройшло, купали в чаші, виходили - дзвони звонили, красотааа...

15. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Анастасія, уточніть у Вікторії деталі, бо ми зараз в іншому басейні займаємось.

16. Anastasia

дякую за турботу! Вікторія казала що вже в школі на Науковій. Я ще в четвер збиралась, але думала що на 13:30 і доця спала до 12:30. Завтра уже постараюсь точно бути :)

17. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ух ти! Мені якраз поруч! Ми до вас приєднаємось з осені!
    П.С. якщо змін в дислокації не буде...

18. Anastasia

були ми сьогодні в басейні з донечкою :). Доні дуже сподобалось.
    А з вересня заняття знову будуть на Симоненка, наскільки я зрозуміла там кращий басейн ніж на Науковій.

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А з якого віку в басейн можна?

20. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

У нас стiльки досягненнь що просто держись! За тиждень до свого дня народження Котiнька зробила першi крочки, а вже вчора ми рахували робить 9-10 крокiв пiдряд i то дуже часто в день, просто пiднiмається i ходить. Думаю до кiнця мiсяця вже буде нормально ходити. Цими вихiдними НАРЕШТI почала казати МАМА!!!!!!!!!!! Я мало не плакала зi щастя, а то все адя та адя :sad:
    Вона дуже була вредна на вихiдних, то маму кликала часто :)
    Ми ходили в суботу i недiлю в бассейн у нашому комплексi, на дворi. Така красота (ввечерi запостю фотки) малишка смоктала воду ( i не мала мама ради на то) ходила в свому надувному круговi (з трусиками по серединi) товклась, хлюпалась, зачiпалась до дiтей, тiкала вiд мене i доганяла мене.
    I ще два важливi досягнення - Котя навчилась давати цьом на повний ротик (француженка мала). Вiдкриває бузю i несе до мене чи тата. А сьогоднi проснулась з самого ранку i будила нас цьомками так що прийшлось аж витиратись :D:D:D:D:D:D:D:D
    I друге - Коть навчилась давати Hi i Bye i каже "Хай" i махає рученяткою своєю зi сторони в сторону, так мило. Всiм дає па-па. Коли я iду на роботу то кажу Бай Катя, а вона менi Хааай i маше :) моє сонце. Вже таке велике. Якось дивно то вона довший час нiчого не могла i не знала, а тут за один тиждень як з чарiвною паличкою все робить.

• Подобається Подобається x 34
Статус теми:
Закрита.