Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

У нас площадка у дуже затишному місці, вітер вкрай рідко, сьогодні взагалі не було, ми не одні такі там були, без шапки.:)
    Хоч ті діти, що з бабусями дідусями, ще в зимових куртках. То певно кожен справді як себе одягає.

2. Ірена

Ірена Well-Known Member

чого ж так відразу? якщо я, мама другої дитини питаю поради, то означає, що думка співрозмовниць для мене важлива...
    а Ви хочете "обломати" не хорошо...

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

у нас в парку був.на сонці дуже жарко,а поміж деревами так ше прохолодно.

ой не кажи..цими вихідними на Закарпатті бачила кобіта несла дитину в комбезі на овчині,на голові шапка+капішон.при чому температура була +10. а сама мамаша в легесенькій курточці шла.ужос :scare:

4. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

я не садила (хоча мала піднімалась на боці майже сідала і коли не виходило - плакала), говорили і читала тут, що не можна
    доця в 5 м. і 10 дні сама сіла так

5. Ірена

Ірена Well-Known Member

грішна. всієї гілки не читала, але ж то не привід...

6. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

7. Galya

Galya Well-Known Member

Вважається, що холодні ножки-ручки - то дитина не мерзне, а адекватно реагує на навколишню температуру, бо якби ноги були гарячі, то через них втрачалося б тепло організму. Головне, щоб складочки були теплі, тоді дитина не мерзне.

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

вчора те саме бачила - зимовий комбез, чоботи, капюшон на голові поверх шапки і ще рукавички..... і це все в конверті на овчині.... і мама там така сама була...... і це при вчорашньому сонечку....
    мабуть вони відморожені :girl_haha:
    я десь вичитала що якщо до дитячого носа губами торкнутись і він холодний - значить дитині холодно, як теплий - то все гуд, а ручки-ніжки це дійсно не дуже інформативний показник. Єдине...то якщо ручки аж гарячі.....значить дитині жарко.

9. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Ой, дівчатка, щось я все напутала - весна так впливає. Костюмчик в мене велюровий просто з підкладкою. А на рахунок кросівок скажу від себе - хоч моя дитина ще мала і можливо це не дуже відповідь на веше питання
    Ніколь, але я свого малого вже вдягаю в тряпчані тапочки - чопики, бо має теплі колготочки і сьогодні відмовились від будь - яких додатклових костюмчиків, а то дійсно дитину запарю. Лише кофтина, колготочки і верхня курточка зі штанішками. Правда шапочку ще не купили - маєм лише зимову, хоча вона не на овчині (флісова). Переживаю і пильную, щоб головка не спотіла, а ви вже пишете, що водите дітей без головних уборів. Хоча мій лисенький, може ще не запариться:girl_in_dreams:
    Все, пора в магазин по шапочку.
    Дівчата, підкажіть які головні убори на весну брати для віку 5-6 місяців, щоб були практичні для дітей.

10. natorella

natorella Well-Known Member

ми нині були в тонких носках і шкіряних мештиках. футболки 2 (одна на довгий друга на короткий рукав), штани, кофта тепліша і шапка весняна
    зовсім не змерзли
    [​IMG] - отак тільки без шалика. а фотка була зроблена в суботу, 20. було ше не так тепло. а ми вже ходили легко одягнені

11. Nata

Nata Well-Known Member

Аналогічно :) Тільки замість теплішої кофти курточка-вітрівка (виявилося, що мої діти за зиму повиростали із перехідних курток, тому ми з зими одразу на літо :))

12. natorella

та в нас тепла кофта -зверху фліс, зсередини трикотаж_)))) як та ваша вітрівка

13. Sleeping_Sun

Sleeping_Sun Member

А ми сьогодні цілий день в хаті ходимо в одному бодіку, без шкарпеток, бо успішно їх стягуєм або губимо:girl_in_dreams: Також тільки вернулись з вулиці, така вже веснааааааа:girl_in_love: Ми були вдягнені в боді, гольфик легенький, колготки і костюмчик тепленький( більше осінній, ніж весняний і в дуже легеньку шапочку( це єдина, при одяганні якої Софія не вередує) Вона в нас з народження шапки ненавидить:girl_emo:

Ми так по хаті постійно ходим, тільки надвечір якісь штанята одягаєм, то як свекруха приходить то все намагається Софію одіти бо в неї ноги зимні і ніякі пояснення того шо це норма не помагають:girl_mad:

14. Nata

Nata Well-Known Member

15. natorella

в нас - єдиний в своєму роді. пошитий на ДН. я його дууууууже люблю. і він і теплий і легкий одночасно
    і дуже гарний)))

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А я би не ризикувала ще без шапки дитину по вулиці водити, а в вашому віці тим більше..... а стосовно шапочок, то моя мала зимову шапку конкретно теплу, шапочку акрілову ( ззовні вязану - зсередини тоненька підкладочка хлопкова) то на весну була шапка і зовсім легенька трикотажна х/б на теплу погоду. Ну і ясно що літом ніяких шапок не носили.

17. Іруня

Іруня Well-Known Member

Я свою саджу лише собі на коліна. І то, на трошки. А так, підпираючи подушками, не варто садити. Той хребетик ще дуже слабенький. Положіть краще на підлогу, пообкладайте іграшками і нехай дитина собі крутиться в різні боки. Так швидше поповзе і буде нам з Вами щастя:girl_wink:

18. Іруня

Іруня Well-Known Member

Дівчата, а Ваші діти, коли лежать на животику вже опираються на рівні ручки? Бо моя ще не може, лише на передпліччя...

19. Sleeping_Sun

Sleeping_Sun Member

Моя як навчилась, то тепер по інакшому не робить:girl_in_love: А тепер ніби робить" віджимання" - піднімається на ручки і різко падає долілиць, це дуже смішно виглядає:girl_haha:

20. natorella

то м*язи ше не працюють на повільне згинання. можуть бути або напружені або розслаблені - тому і падає))))

Статус теми:
Закрита.