Електронна реєстрація у дитячі садочки

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Bree van deKamp, 16 Вересень 2013.

1. Inglor

Inglor Well-Known Member

Не малоймовірно. З власного досвіду: ми з 18 і 19 посунулись спочатку на 25 і 26 місця. За місяць часу стали 29 і 30 (по суті на вильоті). І коли я пішла до завідуючої (а пізніше у відділ освіти), я розписалась на листочку, який мені показувала завідуюча, навпроти з прізвищами своїх дітей. І сфотографувала його, зі словами, що не дай Боже ми посунемось, ще хоч на одну дитину.
    Так от, до чого я веду. З нами ходить дівчинка, яку мама реєструвала під 14 номером. Так от, я передивлялась вище згаданий список, на телефоні, то тої дівчинки вже тоді в ньому не було. Як та дитина могла опинитись нижче моїх хлопців?
    Висновок: завідуючі роблять, що хочуть і як хочуть. Дівчата стежте уважно.

• Інформативно Інформативно x 3
  2. knatka

knatka Member

Підскажіть чи правильно я зрозуміла----доця народилася в серпні 2016 року то зареєструвати я її зможу після січня 2017 року?

3. Dutjatko

Dutjatko New Member

Привіт дівчата! Скажіть будь ласка у цій новій системі я не побачила садочків Рудно , Зимної Води. Як туди реєструватись, по старому, на сайтах садочків? Може хтось є з цих країв!? В старій системі мені пише "груп не знайдено" і я не можу зареєструватись...Як бути?

4. Андріана

Андріана Well-Known Member

На сайті в Залізничному районі є садок #180 , тільки не вказано, що це Рудно. ДНЗ № 180

5. Ripka

Ripka Well-Known Member

Я десь була писала, що рееструвала молодшу в садок (ще як тільки зявилась електронна реестрація), то ми були 2 в черзі, коли почали набирати яслі, то почали звідкісь зявлятись люди, які типу рееструвались ще в паперовій черзі два роки перед мною, то ми стали по списку 102!!!! Едине, що дозволили переписатись у молодшу групу на наступний рік тою самою датою, що ми рееструвались в яслі. В молодшу групу через рік нас вже взяли. Тому едине - x одити час від часу в садок і перепитувати на якому ви місці.

• Інформативно Інформативно x 1
  6. oliv

oliv Active Member

а що - в електронній черзі вам не показувало місце?

7. Ripka

Ripka Well-Known Member

Та я рееструвалась давно, тоді завідувачки могли в травні вносити дані із свого зошита, тому мій номер весь час був 2, а в кінці травня став 102

• Подобається Подобається x 1
  8. Dutjatko

Dutjatko New Member

Зареєструвала я в нову систему своє чадо, але там де "усього місць" пише не доступно. як це розуміти, може хтось знає? А у одному садку пише "усього місць" -1 ??????

9. opron

opron Well-Known Member

Дівчатка, підкажіть, будь ласка - що це означає? Ми попадаємо в садок чи ні?
    Положення: 48
    Усього місць: 3

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. OlenaD

OlenaD New Member

Дівчата порадьте що робити,можливо хтось був в такій ситуації.Дитина цього року іде в садочок і на черзі ми стоїмо по місцю проживання але складається така ситуація що ми переїжджаємо в інший район.І як я розумію якщо ми заново перееструємось то ми в садочок непопадаем.І що нам робити в такій ситуації порадьте.

11. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Іти в відділ освіти і писати заяву, щоб Вас пренесли в списки іншого садочку з збрежнням числа реєстрації.

12. mumija

mumija Member

Дівчата,просвітіть мене! Якщо дитина народилася в жовтні 2016р, то зареєструвати реально тільки після нового року, і аж на 1 вересня 2019 року, я правильно зрозуміла? тобто у новій системі не можна реєструватись на іншу дату, крім 1 вересня? тоді виходить, що нам у садочок світить потрапити у 2,11років. і через місяць я змушена буду виходити на роботу. а як дитина за той місяць не звикне до садочка???
    халепа з тією новою системою(((

13. silvia

silvia Well-Known Member

часто починають водити діток вже у серпні, комусь потрібно довше звикати, щоб вже починати залишатись на сон, а дехто і через тиждень готовий. Все індивідуально. І як показує досвід мамочок, у перших півроку ви будете більше на лікарняних, ніж на роботі. Хіба є бабусі-дідусі.....

• Інформативно Інформативно x 1
  14. mumija

mumija Member

я саме через то і переживаю, бо дочка в садк пішла в 2,2роки і майже 2 роки ми звикали до садочка- постійно хворіли. а тут на адаптацію аж 1 місяць буде.

15. MalvinkaLv

MalvinkaLv Well-Known Member

Була в мене реєстрація в садок ще в старій системі (номер 22 в групі). Зареєструвалась я на новому сайті, стару заявку не підтягує. Оскільки можна вибирати 3 ДНЗ, то створила заявку ще на 2 садки і паралельно написала в службу підтримки про обєднання заявок. Зробили все оперативно, через 10 хв вже відображались всі 3 садки, причому старою датою реєстрації. І, о чудо, по першому садочку з 22 місця ми піднялись на 2, а в інших двох садочках - на 2 і 1 місці.
    Явно тут щось не те з тією новою системою, і вилазити воно вже почне під час формування списків на прийом до садочків.
    І ще таке - на момент бажаної дати зарахування до ДНЗ моїй дитині буде 2 роки 11 місяців 1 тиждень. Зрозуміло, що система зараховує її в групу раннього віку (яслі). Яким чином можна змінити тип групи на молодшу? Звертатись в садок чи в управління освіти? Технічно через сайт цього зробити не можна.

16. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

А я минулого року на новий рік зареєструвала дитину з 2 років не пройшли. Тепер думаю може написати заяву щоб перекинули з 3?
    А зараз у скільки садочків можна реєструватись? І якщо переводитись це проблемно?

• Баян Баян x 1
  17. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

В мене така ж ситуація, ДН малечі 26.09. Також в роздумах, як потрапити зразу в молодшу групу, але всі навколо мене переконують цього не робити, бо чим старша дитина їде в 1й клас тим більш готова вона до цього і легше сприймає. Тим більше в школу його не візьмуть якщо станом на 1 вересня не буде 6 років. Я поки в роздумах....

Надіслано від мого SM-J200H, використовуючи Tapatalk

18. MalvinkaLv

MalvinkaLv Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Мамочки, а підкажіть мені таке, дитина зареєстрована на 2017 р., то коли мені звертатися в садок? Чи приймуть дитину, наприклад з березня, чи чітко з вересня?

20. Gajka

Gajka Well-Known Member

Ми записалися в садок ще в вересні 2014р. Тоді ще не через інтернет.
    Зараз завідуюча каже, що ми 40-ві. (це багато чи мало я не розумію) Ніби поки попадаєте.
    3 роки в дитини буде 4 вересня 2017р. Я планувала дати її з серпня, щоб звикла. В садку кажуть набір з вересня.
    Це дійсно так? Чи можна пробувати домовлятися? Дитині ж треба звикнути.
    А як йдуть ті, що в інших місяцях роджені? Всі чітко з вересня? Що ж тоді мамі робити.

Підкажіть з досвіду. Можливо місяць на адаптацію мало і пробувати давати швидше?

Останнє редагування: 27 Грудень 2016