Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. Сяночка

Сяночка Active Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Одна вільна стіна є, будемо якось компанувати так щоб все паралельно їй, бо кутів нема аж ніяк. Нам тільки 3 буде, то почнем з чогось простішого, типу такого як я вище показувала, чи той що у вас на фото 3 (дивилась ролик на ютубі, прикольно пригають там ті машинки), а там будем підбирати якщо піде ))). Місця в квартирі небагато для всіх іграшок, то будем перебиратись на стіни))))

2. kati

kati Well-Known Member

тут в ролику теж кажуть що на шпалери не підходить..Ну я так зрозуміла,що вони кріпляться на типу даблскотч, то ж приклеїти до шпалер звісно можна, а от вддерти потім?

3. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

знайома віддерла разом з частинками шпалер...

4. карапуз

карапуз Well-Known Member

5. KitiKet

KitiKet Member

Посоветуйте игрушки для малыша с шести месяцев. Что было интересно вашим деткам?
    Есть такой развивающий коврик:
    Кресло качалка от Фишер прайс:
    И дуга на коляску и вообще подходит на все в доме - супер вещь!!! :
    Может купить мягкие книжечки? Хочу что-то для перебирания пальчиками...

6. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

мені здається, що коврик, то вже трохи запізно, шестимісячна дитина навряд чи буде там лежати...їй би шось в ручки брати -на зуб пробувати...
    крісло-качалка добре від народження, знову ж таки, чи захоче вона там лежати?
    Я б скоріше книжечку м"ягеньку брала,

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Це напевно найкраще. Бо все те що вище - за місяці 2-3 буде неактуальне.....А коврик взагалі ВЖЕ неактуальний, то для діток, які ще тільки лежать (2-4 місяці).

8. Almariel

Almariel Well-Known Member

я так зрозуміла, що коврик, дуга і крісло вже є в них. тому питають щось інше.
    мою дитину важко на довго чимось зацікавити. іноді бере брязкальце і з усієї сили ним трясе, подобається все блискуче - намагається вгризнути обручку на руці. все, що шелестить, папір.
    книжечкі мякенькі шарпає, може порвати, то я перестала давати. а от маєм книжечку з картону, великого формату, то їй не зручно брати її на зуб, тому може посидіти-порозглядати. а іграшки краще такі, що в ручку зручно брати - надовше вистачає))

9. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

я думаю, малось на увазі з тканини, чи резинові, спеціально для таких пупсіків маленьких.
    моя катря такими не цікавилась, от газета, чи рекламний проспект - інша справа :).
    взагалі іграшками до року не цікавилась абсолютно.

10. Almariel

Almariel Well-Known Member

11. KitiKet

KitiKet Member

Все правильно. Все перечисленное уже есть. На коврике мы лежим до сих пор. Но уже надоедает быстрее. Часто еще выручает мобиль. В кресле качалке сидел и любил спать с месяца до трех. Вообще бы не вылезал. А сейчас максимум 5-10 минут. и начинает сползать, выгибаться ((( Что-то ему не нравится, а что именно не понятно. Любит тряпичный мячик - его легко брать в руки и грызть. Еще приходила подруга со своим малышом, то увидел у него ключи для машины с сигналкой (разые кнопочки и мелодии), то нажимал и слушал. Может что-то такое что поместится в ручку и нажимать будет удобно...
    Сейчас выбор игрушек 6м+ огромный, но большинство для деток что уже хорошо сидят.
    А спереть какой-нибудь пакетик (с ватой например) или носки стянуть и жевать - святое дело )))

12. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Дівчата, просвітіть мене. Племінники написали в листі до Миколая (до діда з бабою :girl_crazy:), що хочуть "3Д". шо воно таке?окуляри?чи то шось нове в світі іграшкової індустрії?

13. Vероніка

Vероніка Never give up

Так мені здається, що це телевізор з ЗД окулярами. :girl_smile:

14. Alicia

Alicia Well-Known Member

колись у нас з братом журнали були з динозаврами і окулярами синьо-червоними. з ними картинки ставали об"ємними, може це воно?
    Купила я будиночок для малої. ось такий:
    але я з тим ляльковим будиночком прошляпила...

15. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

та ні, не думаю, що вони б стали таке замовляти, вони скромні :girl_crazy:

можливо, треба буде подивитись в антошках.

16. Fiyalka

Fiyalka Active Member

може це 3д пузлі. (має пару деталь які між собою зєднуються і виходить обємна іграшка, вони переважно деревяні, потім можна розмалювати)

17. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Marcipanka, думаю, краще якось випитати-уточнити, щоб *прокольчику* не вийшло

18. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

З 3d тепер є багато чого - є наприклад набір розмальовок з фломастерами і окулярами, крейди 3d, пазли - до вибору, до кольори, просто уточніть що саме)

19. zabawa

zabawa Member

дуже класний. А де брали і ціна цікавить. Також для якого віку розрахований? дякую.

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

може хто знає де можна купити/замовити такі фішки до іграшки? або купити б\у? дуууже треба:)
    [​IMG][​IMG]