Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. preciosa

preciosa Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (5)

http://www.youtube.com/watch?v=eSRAnlc0E9I#t=131 дуже корисне відео. І про імплантаційну кровотечу є нова інфа.

3. Vittoriya

чим? :) Як вона сказала про те, що імплантація відбувається а 21-22 д.ц. то я вже всьо поняла (то так як жінкам лікарі призначають здавати прогестерон на якийсь там день циклу, певно теж десь 21-22):), а коли вона сказала, що ніхто ж не може знати коли було зачаття, лиш в рєдкіх случаях, коли СА раз в місяць. Може би їй хтось написав про БТ, ЯБ, шийку матки?
    Ну і я взагалі не згідна, що як вже після затримки з'являється кров треба просто прийняти і дати організму самому розібратися. Переважно всім дівчатам допомагають ліки з прогестероном. Зараз багато в кого з цим проблеми, ендометрій недостатній, а одже не може плідне яйце добре прикріпитись. Тут треба трошки допомогти і все буде добре
    Ну а то все про віру в себе і так далі, то ітак понятно... Кому стрес допоможе?

4. preciosa

Новий цикл - нові надії:) все-таки прийшли гості.

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:00 ----------

Вона там згадує про імплантацію і таку кровотечу на 6-7 день, але пише що в багатьох є незначні кров*яні виділення в ті дні, коли мала би бути менструація. І про прогестерон мається на увазі те, що деякі лікарі неконтрольовано виписують цей гормон, не всім він так потрібен. У неї є ціла книга Прогестеронова нація. Я не кажу, що вона у всьому права, але є багато думок, які мені імпонують. І за відлік вагітності вона пояснила просто як всі лікарі його ведуть, але якщо жінка знає день, то нічого поганого нема, лише краще. Це відео просто по темі зовсім інше.

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

http://lib.komarovskiy.net/category...inekologii-illyuzii-i-realnost-berezovskaya-e Ось книга про прогестерон.

---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

Вона каже, що 6-7 день - перший етап прикріплення, тобто імплантація.

---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ----------

---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ----------

Ще одна стаття про прогестеронову недостатність. Я не хочу стверджувати, що вона у всьому права, бо я сама в тому не спеціаліст, але мені здається, що якась істина в тому є.

5. Vittoriya

так, а потім додає, що це 21-22 д.ц. Це помилково так говорити, бо жінка не робот, у кожного свій цикл і овуляція тільки на 21 д.ц. може відбуватися і то в цілком здорової жінки
    Ну власне ж зі статті яку ви подали
    Але я вам зовсім не про те кажу. Я власне тому пишу про те, що помилково всіх під одно і те, що вона сказала про 21-22 день циклу якраз про те свідчить. Але коли вже є вагітність і якщо прогестерон низький, повірте мені, це не є добре і це є нестача прогестерону
    Ну і стаття про лікування прогестероном недостатності другої фази, а я ж говорила про те, що та дохторка з відео розповідала про кров уже під час вагітності і то після затримки вже і що типу то цілком нормально. Ну не є то нормально

6. preciosa

я щось не можу з вами порозумітись:) пам*таю, що вона навпаки писала, що організм кожної жінки індивідуальний, може і помазатись, циклу-ідеалу, як такого, нема, в кожного індивідуально. Я розумію, що вона з статистики каже, що багатьом є кров*янисті виділення і вагітність вже є, не під час овуляції. А про те, що овуляція може бути на 21 ДЦ також було, бо вона завжди пише, що друга фаза - стала і майже завжди має 14 днів, тому і овуляція може бути на 21 ДЦ, тоді і цикл буде прибл. 35 днів. Чи я не так вас зрозуміла?:)

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

В останній статті, яку я сховала під "детальніше" якраз є причини прогестеронової недостатності і саме їх треба лікуват, а не відразу вводити сам прогестерон

7. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

так і є ,на відео , що Ви запостили вона так і каже:" Не у всіх, а в одиниць." (Наголошує) і на мою думку , якраз не рахує всіх одиноково по днях. ;)

8. Vittoriya

я не знаю що вона там де говорила, я лиш прокоментувала її слова з того відео, яке ви подали, що іпмлантація ембріону відбувається на 6-7 день після зачаття, або 21-22 день циклу. Про 6-7 день згідна, але не згідна що 6-7 день це обов'язково 21-22 день циклу. Розумієте? Лиш це я прокоментувала.

---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:49 ----------

я вам кажу про одне, а ви мені про інше :). Якщо вже жінка вагітна, є затримка, полосаті тести і так далі і не дай Боже починається мазня. Здається аналіз на рівень прогестерону і якщо він низький, то треба піднімати той рівень, а не надіятися на силу волі і віру в себе... Ви ж мені намагаєтеся довести про лікування прогестероном другої фази, що є взагалі іншою темою, бо це більше щодо теми планування, а не самої вагітності.

9. preciosa

тепер я вас зрозуміла:) перепрошую:) я також з вами погоджуюсь, але точно знаю, що в статтях вона не говорить про чітку овуляцію на 14 день.

---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ----------

я не прочитала всю книгу про прогестерон, тому не можу стверджувати... сама хочу в тому розібратись, бо, дасть Бог, - завагітнію і може бути всяке, тому хочу знати точно...

10. Vittoriya

ну надіюся :), я її перший раз бачу. Але знаю, що багато лікарів роблять помилку, бо мають статистику і все. І потім заліковують дівчат непотрібно прогестероном. Та навіть тут у темі була пригадую дівчина, котрій лікар виписав здати прогестерон на 21 д.ц., при чому сама ж дівчина писала, що в неї пізня овуляція. Ну і ясно, що в неї вийде прогестерон низький, бо як йому встигнути вирости?

11. preciosa

От вона якраз категорично проти того. Прогестерон в кожного треба вимірювати в окремі дні, бо цикл індивідуальний. От писала якраз те, що ви пишите:) Мушу знайти цитати.

---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ----------

про цикл

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

про прогестерон

12. Vittoriya

Та ви мені не цитуйте того, що я ітак знаю і сама про то тут вам писала :), я рада , що лікарка то пише, але на відео всерівно воно ляпнула дурницю. Не про прогестерон, про імплантацію, але фактично то саме, сама собі коротче перечить. Зрештою чого то я вчепилась? :) Головне знати, як завагітнієте, рівень прогестерону є дуже важливим і відіграє неабияку роль в успішності вагітності. Якщо він в нормі , то нічого не треба робити звичайно, для профілактики щось приймати боронь Боже... При плануванні вагітності щодо лікування нестачі другої фази то вже кожен лікар має говорити своєї пацієнтці, а вона вже має думати , чи довіряє йому, чи інфі з інтернету. Особисто я би не змогла бути у лікаря, якому довіряю менше, як інтернету.. Краще міняти і шукати кращого, якщо бачу, що його дії і методи лікування мені не підходять.

13. Orman

Orman Модератор-бомба

раз про прогестерон зайшла мова:

довго не буду розписувати, але приймати його "про всяк випадок" - є крім того що непотрібно, ще й небезпечно. А в нас дууууже люблять без аналізів його призначати, я ще бачила як жінки самі собі його призначають. Ну і дози і терміни в нас часто конячі.

14. Dominika

Dominika Well-Known Member

а що то за поширена думка, що прогік під час вагітності неінформативний...У мене перед вагітністю два цикли він був низький, потім перші тижні 4-5 рівень був нормальний, а потім почав падати. Нічого не робила...Пам'ятаю, щось таке читала, про те, що прог важливий перші 6 тижнів, потім починає вироблятися плацентарний прог, який нічого спільного з тими всіма нашими аналізами і препаратами немає...
    ПиСи...Я не дискутую...Просто самій цікаво знати.

Останнє редагування: 27 Липень 2014
  15. Vittoriya

прогестерон на початку вагітності не інформативний, якщо жінка приймає препарати з прогестероном. А плацента десь до 16ого тижня бере на себе усю роботу, після 6ого то щось надто рано.. В мене так само прогестерон коливався, але поки він нормально в межах норми, то це нічого. А от коли нижче норми , то вже може варто щось робити.

16. Dominika

Dominika Well-Known Member

знайшла вже в своїх "збережених посиланнях"

17. preciosa

з книги про прогестерон

---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:16 ----------

...............

18. Vittoriya

Жовте тіло не в один день втрачає своі властивості, це взаємна робота- плацента набирає оборотів, а жовте тіло втрачає. І це до кінця першого триметру відбувається. Інше діло, що так, після 7и тижнів не чула я, щоб назначали здавати прогестерон. Якщо на початку все йде добре, то вже і далі робота налагоджена

19. preciosa

так і пише, що функція жовтого тіла починає гаснути, а плацента бере місію на себе.

20. Vittoriya

Ой дівчата, цитуйте статті скільки хочете, але от якби у вас так вийшло, що вагітність і прогестерон низький. Нічого б не робили? А оте, що якщо низький, знач плідне яйце не здорове- це повна бздура і ще й жорстоко! Про інших легко говорити. А от в моєі сестри був прогестерон 16 при нормі від 21 здається. Ну у неі завжди були проблеми з яйниками, а власне вони відповідають за роботу жовтого тіла. А вагітність вичекана і виплакана роками. І вона мала прогестеронову підтримку і доцю має здорову, тоиу перш ніж цитувати статті про плохоє плодноє яйцо, подумайте добре.

21. preciosa

не хочу нічого заперечувати, мені самій цікаво, де та істина... бо нашим лікарям (де я живу) не довіряю, особливо коли мені лікар в коридорі на стіні на листочку писала список гормон. контрацептивів, які можна попити, щоб внормувати стан шкіри і т.п. Думаю, що прогестерон вона так само недбало призначає...

---------- Додано в 12:05 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ----------

http://agideliya.com/zdorovice/tak-li-bezobidny-progesteronovye-preparaty/ Тільки не сваріть за ще одну статтю:) Я хочу з вами докопатсь до істини. А може справді є інші матоди збереження?

Статус теми:
Закрита.