Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Vittoriya

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (5)

Preciosa, чесно, я не дуже хочу вникати зараз в різні статті. Повторюся в одному- якщо би я лікарю довіпяла менше, ніж статтям з нету, я би змінювала лікаря. Бути мудрою з нетом легко, але я таки не завжди маю довіру до статтей людей, репутацію яких я не знаю. Коли в тобі зароджується життя, починаєш мислити зоовсім по-іншому і вже дієш по своіх відчуттях.

3. preciosa

preciosa Well-Known Member

я вас розумію, опублікувала, бо тему читають і інші форумлянки.
    Я особисто своїм лікарям не довіряю, не знайшла у нас розумних лікарів, тому хочеться вірити, що ця лікар, автор статей і книг знає толк у тій справі. Принаймні зараз багато жінок їй дякують за поради по вагітності і народжують здорових дітей.

4. Orman

Orman Модератор-бомба

тепер є нові дані, що неінформативний той що в крові, а як інакше його визначають я не дуже цікавилась, бо мені без потреби

5. Orman

Orman Модератор-бомба

я теж чула про 6 тижнів, в смислі, що досить.
    з цим (я особисто) не сперечаюсь. Просто в нас реально від фонаря його пишуть. Без аналізів, і взагалі без нічого. Якщо занизький, то треба щось робити.

6. Vittoriya

ну це взагалі недопустимо. На щастя ми зараз живемо в час, коли володіємо різною інформацією і будь-які аналізи можемо і без направлення лікаря здавати. Ну але лікар, котрий виписує гормональне лікування, чи гормональну підтримку без аналіз, то взагалі не лікар... Також читала на форумах, як жінки самі собі "виписують" прогестерон, то від того аж страшно.. Ну але це ще через те, що ті препарати в нас можна купити запросто, а не виключно по рецепту від лікаря.

7. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Йду до вас жалітись( В мене минулого циклу виявили 2 фолікулярні кісти. Цього циклу пішла на узд подивитись чи вони розсмоктались і на тобі:girl_sad: в правому яйнику залишилась кіста та щей виросла в розмірах(( Призначили мені Жанін, каже Г що на ньому зникне і дозволить планувати) Вже так чекаю на зелене світло:girl_in_dreams:

8. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

В мене були такі надії на цей цикл, але все коту під хвіст :-(. Дали собі час до серпня, так що маємо місяць, як ні то піду шукати лікаря.

9. preciosa

preciosa Well-Known Member

І в нас були такі надії, але от вже готуюсь до наступного шансу... В мене ще є час до жовтня-листопада... Якщо ні, то будемо вже щось шукати.

10. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

дівчата, хтось колов Інжесту для підтримки 2 фази або вагітності ? і контролював прогестерон на ній?

11. Retaret

Retaret Well-Known Member

мені десь два цикли тому кололи Інжесту.
    Взагалі мені прогестерон для другої фази в різних формах вже призначали - Ендометрин, Лютеїна, Інжеста.
    Мені найбільш сподобалося укольчики робити. Бо з тими вагінальними то ціла проблема, особливо в жару - завжди мені частина тих ліків потім витікала і треба було пильнуватися, постійно на роботу зі собою тягнула жмут щоденок - то якраз найбільше мороки з тим ендометрином було. а з Інжестою І по ціні простіше.

12. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Дівчата! Скажіть, чи пробував хтось з вас пити борову матку? в народній медицині - то є травичка, якою лікують безплідність та різні жіночі хвороби. АЛе чи пробував хтось сам її пити і мав результат? ПОдліться досвідом.

13. Hrustavka

Hrustavka Active Member

Дівчатка з вовчаковим! Відгукніться!!!))) Дали дозвіл вагітніти, але вагітність має проходити з уколами фрагміну в живіт. Хтось стикався з таким? Ще можлива альтернатива- плазмоферез. Але мені більше подобається перший варіант. Скажіть чи у когось було подібне лікування.
    П.С. Хтось знає в які дні приймає на Лисенка лікар Гельнер?

14. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я пила, але не саму борову матку, а збір трав куди вона входила. Мені було дуже добре від нього, я мала проблеми з овуляцією, то при прийомі цього збору в мене була своя повноцінна овуляція. До вагітності я пила той збір 4-5 місяців.

15. Марточка

Марточка Well-Known Member

Gabi , а що це за збір? То ви в якогось травника лікувались?

16. бетменша

бетменша Well-Known Member

З того, що я читала краще все-таки уколи. Якщо він увесь час підвищений, то мусите колоти, тут нічого страшного немає.

Точно в понеділок зранку, в вівторок після обіду. А взагалі передзвоні в реєстратуру. Там дуже приємна пан, вона все розкаже

17. redfox

redfox New Member

Ну вот и я в этой теме

---------- Додано в 10:05 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ----------

Прошла все обследования еще в апреле и пока ничего. По моим подсчетам М должны прийти числа 8 августа, грудь сейчас болит, низ живота, но непонятно... Сегодня сделала тест ( чувств 20) и ничего...

18. Музик

Музик Мартуська

так мені виглядає, що зарано робили, і тест не надто чутливий (той, що до затримки, по ідеї 10 чутливість має)

19. redfox

redfox New Member

Наверное... Но я особо уже и не надеюсь...

---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ----------

Все равно , буду ждать

20. silvia

silvia Well-Known Member

питання до знаючих дівчат.
    До вагітності у мене був жахливий цикл ( якщо то можна назвати циклом). Через недостатність 2 фази циклу і полікістоз М могли йти місяць - два, потім їх немає місяць-два-три....і знов по колу.
    Для В оперували і стимулювали всім чим могли. Я гадала, що після В цикл врегулюється, але знову та сама ситуація. Останнього разу як і перед тим лікар прописав Дуфастон з 16 дня після М. і судячи з того всього маю таку впевненість, що через цю недостатність 2 фази я буду тепер постійно на таблетках, щоб мати стабільний стандартний цикл? Я щось розгублена....

21. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ну то так пальцем в небо.
    А для чого вам стабільний цикл? Якщо плануєте вагітність, то просто після 16 дц приймати дуфастон не дуже безпечно, бо овуляції ще могло не бути, а при прийомі даного препарату вже може її і не бути.

Статус теми:
Закрита.