Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (5)

я так зрозуміла тобі Дюфастон призначили для внормування циклу?

3. silvia

silvia Well-Known Member

наразі не планую В, але не хочу теж ходити з М 3 місяці...

4. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Здається він називався "Збір за Товстухою", його тут на форумі колись дуже радили і я вирішила спробувати.

Давно у вас місячні відновились? В мене була така ж ситуація до вагітності, перший рік після В місячні був досить дивні, болючі і сильні виділення, цикли довгі. А в другий рік все внормувалось, цикл стабільний став.

5. Orman

Orman Модератор-бомба

приєднуюсь до питання

якщо ви хочете вагітніти, то прогестеррон приймають не по календарику, а по доказаній О.

Якщо не хочете вагітніти, то для чого вам видимість нормального циклу на дюфастоні, якщо в реальності він так і буде стрибати.

6. silvia

silvia Well-Known Member

блін, думаєте ходити 2 -3 місяці з М постійно то в кайф? шукаю якесь рішення..

7. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

просто ви собі тим дуфастоном тільки нашкодите. Він не внормує вам цикл, а ще гірше його зіб'є. Причину треба шукати. І як то 2-3 місяці немає місячних чи вони тривають 2-3 місяці (хоча хіба таке буває? то вже кровотеча якась).

8. silvia

silvia Well-Known Member

я перед вагітністю купу всього здавала повірте, відсутність овуляції, полікістоз, лапара...лише на стимуляції завагітніла...місячні течуть повних 2 місяці, потім їх немає 3-4 місяці, потім знову на 2 місяці. Лікар каже недостатність2 фази. усьо. пийте дуфастон.

9. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Якщо маєте можливість, проконсультуйтесь ще з іншим лікарем

Останнє редагування: 4 Серпень 2014
  10. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Мені теж здається що то ще з кимось треба проконсультуватися, то причину треба шукати, а не з наслідками боротися.
    Ну може до якого толкового травника звернутися, пявки, гомеопат. Якось так пробувати, бо той дуфастон то нічого доброго.Тим більше якщо ви кажете що то постійно треба буде пити.

11. Retaret

Retaret Well-Known Member

і я б радила пошукати ще одного лікаря, хоча незнаю Вашої історії лікування в того що є, може маєте підстави йому довіряти.

По перше є прості способи знаходити свою О за допомогою ведення календарів і тоді точніше будете знати коли потрібен прогестерон. Тут же повторюся з запитанням інших - а навіщо підтримувати другу фазу? Якщо не треба для вагітності, то так планується внормувати цикл чи що?

Зі свого досвіду полікістозності скажу, що в мене теж таке було - нема місячних 2-3 міс., а той півроку, а потім починається шось схоже на кровотечу івсю внутрішні органи аж відчувається. Але мені призначали преднізолон або дексаметазон (вже не памятаю схеми - здається спочатку то було три міс. щодня по 1 табл. на ніч. А потім як постало питання вагітніти, то лише в перші 10 днів циклу).
    А ще варто здати аналіз на гормони. При полікістозі є набір гормонів, які "пакетом" треба подивитися.
    Тому мені принаймі дивно виглядає оте однозначне лікування лише дуфастоном з 16го дня. Але знову ж - може ви вже все те робили...

А ще мої лікарі кажуть, що полікістозність то є частково спадкова схильність і особливо до неї схильні жінки розумової праці, і взагалі ті, хто багато думає і багато бере собі до голови.

12. preciosa

preciosa Well-Known Member

і ще читала інфу, що до 20 з гачком:) років, поки ще повністю формується статева система, полікістоз - це не страшно. Яйники по своїй структурі є полікістозні, в підлітковому віці це взагалі норма і лікувати від полікістозу в такому віці не можна.

13. mipa

mipa Well-Known Member

В мене подібна історія. До В в мене М могло не бути по півроку, а то і бальше, а потім появлялись і знову пропадали. Я вже було з цим змирилась. А коли схаменулась, пішла до Г, та мене направила здати кров гормони, УЗД. Були деякі відхилення, але незначні.
    Так от, мені призначили Лютеїну (прогестерон 2 фази) з 15 дня циклу. Коли наставав 1-й день МЦ, то переставала пити. Все налагодилось, МЦ став як годинник. Я її пила десь рік, а то і більше. Потім настала вагітність. Після вагітності МЦ відновився десь через рік , регулярний, по 4-5 днів. Нічого страшного в цій Лютеїні чи Дуфастону немає.

14. preciosa

От вже зарікалася я, що не буду тести на овуляцію того циклу робити:) І чоловік казав, щоб я лишилася того і менше думала:) Але от сиділа-читала різне в інтернеті і вирішила попробувати шийку матки і подивитись на слиз. Таким методом ще не користувалась, тому про достовірність тут мови нема, але цікавість взяла гору. Так от: по моїх відчуттях на сьогоднішній 14ДЦ шийка матки розташована низько, ніби твердувата, слиз не плідний, не розтягується, а звичайний білуватий. Потім згадала, що маю 2 тести на овуляцію і піду, думаю, зроблю. Так, вийшов негативний результат. Так от: або овуляція вже була або може її взагалі не було... Бо не думаю, що вона відстрочилась на пізніше, тоді б мав тест показати позитивний результат і слиз мав би бути... Можливо овуляція була на 13ДЦ...
    І от тепер мені знову цікаво... Яйник того циклу не тягнув, на відміну від попереднього.

15. Vittoriya

в мене після овуляції дуже швидко слиз пропадав, от до овуляції з'являвся задовго до самого факту О.

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ----------

ну то не показник, в мене от на лівий яйник не тягнув живіт, а тільки на правий.

16. preciosa

от я надіюсь, що він таки був:) бо до сьогодні я таких маніпуляцій не робила, хіба, як завжди, відзначила достатню зволоженість під час СА. Можливу тому так різко пропав слиз ну і тест показує, що стрибка ЛГ нема. Минулий цикл був 27 днів, може і цей видався коротшим.

---------- Додано в 14:20 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ----------

і мене чомусь частіше правий тягне... минулого циклу - це точно.

17. Vittoriya

ну це не дуже має відношення до плідного слизу, бо під час СА ітак буде виділятися слиз завжди. Може хіба бути відчуття надмірної зволоженості.

18. preciosa

Погоджуюсь, я також так вважаю, але якось зауважую, що після овуляції він стає вже не таким тягучим і прозорим.

19. redfox

redfox New Member

Блин, не утерпела, сделала тест (20) и опять ничего...

20. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Так само як і в мене.... Цілий місяць плануємо дитинку, перед тим пройшла всі аналізи - здорова, окрім фолікулярної кісти, яка на той час в мене була. Але гінеколог казав що вона має лопнути через тиждень, якщо не лопне тоді тобі буде тяжко завагітніти..... Вот сьогодні 38 день циклу, зазвичай 32-34 дні. Робила сьогодні тест а там / . Почекаю ще кілька днів.

21. Vittoriya

:) розсмішили :). аж цііілий місяць :). Часом на божий даруночок треба почекати. Терпіння вам і не спішіть з тестами дівчата, як там буде дитинка, то вона ітак буде, а ті тести завчасні то лиш хвилювання і розчарування.

ну та лікарка вже так сказала ніби то вирок. Якщо не лопне, треба буде робити щось щоб вона лопнула. На жаль зараз такий час, що багатьом жінкам, щоб завагітніти треба трохи прикласти зусиль.

Статус теми:
Закрита.