Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (5)

За це я знаю

Мені не смішно..

3. Vittoriya

трагедія... :) Та не сприймайте все так трагічно, планування то є цілий процес і навіть як все добре в обох, то вагітність не обов'язково має наступити одразу ж. Треба просто вірити, що до вас прийде ваша дитина, на все свій час.

4. preciosa

preciosa Well-Known Member

smilechyk, є інформація, що на один цикл є 15-20%, що жінка завагітніє, як бачите, зовсім мало шансів, тому не хвилюйтесь завчасу, щоб не приплести до себе ще психологічне непліддя. Ми от плануємо вже 9 місяців і нічого, стараюсь не хвилюватись. Норма - це 1-1.5 роки. Налаштовуйтесь лише на позитив! Все обов*язково вийде, моліться, просіть в Бога цього дару. Якщо подумати, то важко попасти саме в той час, коли яйцеклітина вийшла... Це свого роду лотерея. Комусь виходить з першого разу, а комусь треба постаратсь довше:)
    І не слухайте тих лікарів, які так категорично говорять. Не вийде того циклу - вийде на наступний.

5. Vittoriya

Я вам скажу, що мені допомогло в свій час відволіктися від думок про планування-спорт. Я спочатку довго думала, а якщо раптом завагітнію, а тут спорт, а що ж то буде? І на початках то такі були брикання, бо я то ходила, то не ходила. А потім подумала-та ж жити треба, робити щось, а не тільки сидіти і чекати бажаного. І я так втянулася в це і полюбила свої тренування, що і за якийсь час повернуся обов'язково знову до цього, бо це стало часткою мого життя. Бачити як твоє тіло змінюється, скільки у тебе є сили, витривалості це так круто! А ще й такий активний спосіб життя дуже позитивно впливає на весь організм жінки. В мене наприклад завжди ендометрій був шикаровий і в довагітні цикли лікар все казав, що з таким лиш вагітніти, він пишний. І я впевнена, що це мені давали тренування. Ну і прес думаю не зашкодить також і надіюся ще мені допоможе :)

6. redfox

redfox New Member

Все понимаю, но так на душе паскудно

7. preciosa

Я за всі 9 місяців планів спортила 3 тести:) Зараз чекає ще один, але хочу дочекатись до справжньої затримки, хоча б в один день. Іноді на душі скрегоче, але треба всіма силами то відганяти. Значить ще не час. Мені чоловік завжди каже: значить зараз не має зачатись наша дитинка; а може в тої дитини мала бути важка доля або ще щось, тому і Бог не посилає її нам, а пошле згодом. Може то і не логічні такі думки, але мені допомагає.

8. Vittoriya

Чоловіки вони взагалі якось спокійніше до того відносяться. Мій мене все переконував, що на все свій час і не варто панікувати в жодному випадку. Ну але я наприклад переконана на 1000%, що дитина в невипадковий час нам дається. Кожна ж людина з'являється в певний час, який є саме для неї. От і виходить, що комусь вдається одразу завагітніти, а комусь почекати трохи, а то й не трохи.

9. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Мій чоловік також до того дуже спокійно ставиться, хоча коли я говорю що йду робити тест, то він тут-як-тут вже біля мене, і разом чекаємо результат)

10. preciosa

Дається в знаки інший склад розуму:) Саме так! Тому, напевне, не треба занадто багато лізти у природу, адже ми дуже любимо все тримати під своїм контролем і думати, що все вийде тоді, коли ми цього хочемо. Краще допомогти природі у вигляді правильного харчування, добрих емоції ну і кохання:girl_in_love: І більше зациклитися на коханні до чоловіка, а чоловік у відповідь на коханні до вас. Від того і будуть діти:girl_wink: А зациклюватись на вагітності, як би нам того не хотілось, дуже не треба. Все у межах розумного.

11. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

А ми 7 років плануєм дитинку... на все свій час! В Бога на кожного свій план!)) Все прийде треба просити та чекати)

12. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

13. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

14. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

дівчата, а хтось щось чув за Червону щітку (радіола холодна)? може хто приймав?

15. бетменша

бетменша Well-Known Member

наскільки я знаю, то вона п"ється в першу половину циклу, до овуляції. подібну дію має шавлія, липа. я пила одного разу шавлію, але результату не було

16. Музик

Музик Мартуська

дівчата, знов я зі своїми тестами на О.
    позавчора ввечері тестова смужка була ще достатньо бліда, але вчора вранці я не змогла зробити тест (спішила вибігти з хати і вилетіло мені з голови), а ввечері тест показував смужку майже таку як контрольна, але все ж блідішу. нині вранці смужка майже не помітна. то типу вчора вранці був пік, правда, просто я його не засікла?

17. бетменша

Ееее.. а ви чого тести на О робите вранці?? там ж ніби навіть в інструкції написано, щоб робити не вранці, а після обіду

18. Vittoriya

а вранці то коли? Бо з самого ранку тести на О робити не можна, ну і не пити перед тим бажано якийсь час, попробуйте ще вдень зробити сьогодні. Ті тести на О досить примхливі, мені часто зранку не вдавалося зловити смужку, бо вода, чай на сніданок...

---------- Додано в 12:05 ---------- Попередній допис був написаний в 12:05 ----------

там здається є таке, що до 10ої ранку не можна. Але я не впевнена, ну в мене точно після обіду краще показувало

19. бетменша

ну то ше просто є рекомендації, коли найкраще показує, десь в районі 3-6 години дня

20. Музик

Музик Мартуська

не так написала, я не маю на увазі рано вранці, просто роблю десь 10-30 і 18-30 (читала, що інформативніше робити двічі, а не раз на день)

---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

добре, наступний цикл так спробую

21. бетменша

я б більше довіряла вечірньому

Статус теми:
Закрита.