Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Лікування уреаплазми-то викинуті на вітер гроші, кажу вам як людина яка разом з чоловіком в свій час пройшла повний курс включно з уколами, антибіотиками і ше всякою фігнею. А за два роки мені вже інший лікар приписала те саме лікування, я сказала-до побаченя і на тому крапка.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

тут як кажуть, бабка на двоє ворожила", мене теж ще з 20 дц все боліло як на місячні і точно так само було трохи більше виділень, а тест на 31 дц показав бліду-бліду другу смужку. Візьміть себе в руки і дочекайтесь затримки, бажаю вам побачити бажаний результат ;)

• Подобається Подобається x 2
  4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Прийшли сьогодні мої Монстрики на тиждень швидше ніж мали б бути.....ех
    --- дописи об"єднано, 12 Травень 2015 ---
    погоджуюсь повністю, теж лікували в свій час з чоловіком, прийшла до теперішньої лікарки, а вона каже що це не обов'язково було і що вона є в кожної другої людини, яка буває в сауні, басейні чи озері.....

5. Bada Base

Bada Base Member

Цього циклу зробила рентген труб, а наступного нас теж на цей тест скерували, а Ви де плануєте здавати?)

6. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Шкода (( Ну значить наступного разу. А за той час можна краще підготуватися - поїсти вітамінчиків ))

7. катенок

катенок Well-Known Member

Блін........ну що ж це таке, я все чекала трошки інакшого допису від вас:girl_cray:. Але ви знаєте, що овуляція у вас відбувається, наче все добре, так що старатись і старатись і всьому прийде час. Хочеться вже і зразу всім , особливо мені:girl_crazy:. Я така нетерпляча, вчора аж чоловік зі зною сварився через то.

• Подобається Подобається x 2
  8. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

Клініка Ilaya. А Ви?

Останнє редагування: 13 Травень 2015
  9. Bada Base

Bada Base Member

Ще не визначилася, може в якусь приватну або на Короленка 9.
    Проблема в тому, що не впевнена що відчую О, напевне доведеться йти на фулікулометрію. Чи там головне щоб слиз був у середині циклу??
    Які ідеї??:girl_impossible:

10. катенок

катенок Well-Known Member

Мені весь час холодно:girl_impossible:........сижу на роботі в куртці, але це ще фігня, вночі я постійно просинаюсь від того що мені то жарко, то холодно, то - я взагалі вся мокра, вспотівша, я розумію, що температура другої половини циклу підвищена(не базальна, я такого не вмію:nea:), вчора міряла 36,9, вже поміряла, бо змучилась мерзнути), але щось аж занадто. І ще й так погано сплю.......Хоч на це є причина, доцька моя захворіла і то до неї встаю, то сопельки, то тепленьке попити, а то просто від переживань за неї не можу спати.... Щось я вимучена за ці дні.

11. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

Мені лікар радив здавати у день овуляції.

Якщо О вже була, то на наступний цикл, якщо ще рано, то приходити завтра...

12. Happy Fiancee

Може хтось щось підкаже мені. Здала аналізи по щитовидці: Пероксидаза щитоподібної залози, антитіла АТПО - 157.6 (при нормі до 34 МО/мл); Треоглобулін антитіла АТТГ - 201 (при нормі до 115). То є погано?

13. Fiyalka

Fiyalka Active Member

а ТТГ здавали?

14. Happy Fiancee

Так: 1,49 при нормі від 0.27 до 4.2

15. Fiyalka

Fiyalka Active Member

в мене тільки АТТГ підвищені,то лікарка казала головне щоб ТТГ був до 2.5 (вроді) але виписала еутирокс 25.

16. maty

maty Well-Known Member

На рівень АТТГ і АТПО еутирокс ніяк не впливає і якщо у вас добрий рівень ТТГ то не варто бавитися з вживанням гормонів,бо якщо рівень впаде забагато,то нема нічого доброго. А рівень антитіл в принципі важко скорегувати ліками- так мені кожен лікар каже(в мене дочка хворіє на автоімунний тиреоїдит вже 7 років,аналізи на антитіла вже навіть кажуть не здавати,бо нема на то ради.Але в неї і ТТГ не падає нижче 4,а зараз знову вгору поліз)

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дивно, еутирокс я пила для пониження ТТГ...

18. maty

maty Well-Known Member

@Fiyalka то Вам гінеколог призначила? порадьтеся з іншим лікарем

19. Fiyalka

Fiyalka Active Member

так після узд щитовидки (у висновку ознаки вузлового зобу)

20. Happy Fiancee

А АТТГ нічим не знижували? То ті показники не можуть мати негативного впливу на вагітність?
    --- дописи об"єднано, 17 Травень 2015 ---
    То після аналізів вас ще на узд скерували?

21. Fiyalka

Fiyalka Active Member

ні, вже точно не пригадаю але на вагітність немають впливу якщо не помиляюсь. Так,тим більше її час від часу потрібно перевіряти.

Статус теми:
Закрита.