Канцелярські товари, шкільні ранці. Які найкраще купувати?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем хельга, 26 Квітень 2013.

1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Канцелярські товари, шкільні ранці. Які найкраще купувати?

Ми серед зібі придивилась отакий [​IMG]
    Юлька правда верещить хоче вінкс, але у неї вчора Ельза, сьогодні Вінкс, завтра ще щось буде, щороку міняти рюкзак не буду, хочу щось таке універсальне, і не дуже марке, ну і по габаритам щоб нормально туда всьго поміщалось.

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Щодо термосів - не знаю, як чиї дітки, але мій щоранку практично бере термосик й випиває все, то нам ті бокові кишеньки потрібні.

3. Ная

Ная Well-Known Member

моя дитина пару разів брала термос і щоразу забувала що він в неї є :), тому наразі більше не даю, їй вистачає на ті пару годин в школі пиття з їдальні і ще в класі стоїть кулер з водою. І я не думаю, що боковіі кишені спеціально для термосів ), якшо рюкзак просторий, то без них можна обійтися. В нас футляр "кайт", Софія носить його сама, дитина рюкзаком задоволена, в мене теж поки без нарікань. Але маємо ще пенал "кайт", то там резинки вже поторочились.

---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:26 ----------

о, мені теж подобається !

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а у вас яка модель? бо там є футляри меньші і більші. Ми приміряли менший, стандартну коробочку яка переважно у всіх, ну він нам на зараз, з нашими темпами росту він мені здається буде замалим в 2-му класі..

5. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Ніколь, , бо в "дербі " , що на дорошенка, зі 30% знижкою 585 гр. в магазині різні обдивлялась, то зібі був найлегшим, 1 вересня- важкий і трохи дубовий. ну і кайт -десь посерединці.

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А ми до речі той зібі планували але не взяли.

Вранці сьогодні гуляли біля школи і там серед купи першачків в одної дівчинки був такий рюкзак Зібі. Я у її мама запиталась чи вони задоволені - а та плювалась страшенно. Вплоть до продати поки новенький і купити інший. Бо казала що всі відділення майже однакові, немає якихось кишеньок на серветки, канапки, і термос кстаті теж. Всередині є плюшевий відділ для ноута але першачку то не треба, зато все що всередині лежить одне на іншому, все на купу, і в общем окрім сучасного дизайну нічого більше не подобається.

Але сьогодні поїхали таки рюкзак вибирати ну і т.я. наш тато вже сьогодні був настроєний дитині рюкзак взяти і щоб всі від нього відчепились, то ми взяли ось такий:
    Юля обрала колір, нам сподобалась якість і вмістимість, і вже вирішили не шукати більше бо всюди або такі ж чи дуже подібні моделі, або ціни вищі, тому вже купили і маєм спокій.

В тому магазині біля 85 школи - 560 грн.

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:37 ----------

він там в таку ж ціну

7. Нікуся

гарний. а що за звір?
    чим більше вичитуєш про ці ранці, тим більше сумніваєшся який взяти...

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

це рюкзачок Tiger

9. Ripka

Ripka Well-Known Member

Розкажу своі враження про рюкзаки, як мама школярки-третьокласниці. У першому класі ми мали рюкзак (навіть не знаю фірми, бо нам подарували) такий з принцесою, світло-рожевий. Після року використання викинули - ручка майже відірвалась, рюкзак замазався - то фарбою на малюванні, то ще чимось. Пранню не підлягав. Років три тому такий на південному кощтував 300 грн. Потім замовила по інтернету рюкзак від першого вересня з вінкс (такий як xотіла мала ніде не було лиш як в одному інтернет магазині знайшли, намальована Флора). Півтора роки тому коштував 400 з копійками грн. От цей рюкзак мені сподобався, по-перше він візуально маленький, не масивний, але все туди влазиться. Після року носіння я попрала його, став як новенький. Колір у нас такий рожево (темно)-фіолетовий. Тому раджу вибирати кольори не світлі, бо реально дітки скоро замажуть. На раxунок боковиx кишень - в одній носимо салфетки, іншу (ту, яка на термос) не використовуемо. Термос дитині не даю, у вересні ще даю в ту кишеньку пластикову пляшку з водою чи компотом. Дитина xоч пити лиш коли жарко, потім у школі вже зовсім не жарко, то пити не xочеться, тим більше можна піти купити сік-чай на перерві, а якщо у першокласника лише 4 чи 5 уроків, то не дуже і е часу, щоб заxотілося пити. Ага, ще не забудьте, що перший рік чи два рюкзак ви будете носити, у мене дитина лиш з третього класу сама носить. Тому якщо плануете на рік-два купити, а потім інший, то дивіться, щоб xороша була ручка для носіння, і не сильно переймайтеся тим як це дитина буде нести - вона його не буде перший рік-два носити.

10. Ная

Ная Well-Known Member

отака:[​IMG], думаю, що з тих менших.

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

моя вперто носить сама з першого дня, мені віддає сумку зі змінним взуттям :)

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Мій в 2 класі, але носить сам рюкзак з першого, ну але в мене хлопчик, й то я його вчу, що він то мусить робити сам в силу того, що він хлопчик. Тому сам, все сам :).
    п.с. Ніколь, а що так зараз кинулися за рюкзачком? Весною часто бувають розпродажі/знижки на попередні колекції й т.д. Чи мала вже дуже хотіла?

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

чого кинулась?
    Минулого року розпродажі були , але і нові ціни були не сильно вищі, а за таких умов да, лише розпродажі стимулюють народ купувати минулорічні моделі.
    Зараз же динаміка цін йде на зростання. Той же фіолетовий зібі що ми спочатку дивились, тут неподалік від нас від 585, в монако такий 720 ( минулий завіз) нова партія така модель інші кольори вже по 900, на ціннику. Люди з огляду на появу нових моделей по новим більшим цінам, будуть поступово вимітати дешевші старі залишки, тому щоб не обирати вже з залишків ми вирішили вибрати поки вибір є достатній, і поки ціна нормальна.
    В магазинах нам теж сказали що ніякого зниження і не чекати, народ буде купувати їх на миколая в подарунки, хтось просто протягом року, тому вирішили чого тянути.

п.с. ну і да, по аналогії з одягом, кращє купити вже і хай буде, якщо щось, продам )))

13. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Він не виликий, бо рюкзак розрахований для діток 3-5 класу?

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ірусь, на нашу не великий (ми 128 по росту), але не взяли його по іншим причинам.

15. Нікуся

о, дівчата, портфельошукачі, надибала я на портфелики німецької фірми хама...
    мммм, серія лего для хлопчиків... спати не можу, так мені подобаються. але ціна - космос...
    [​IMG][​IMG][​IMG]

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

16. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

нам він дуже великий буде (ми 115 см), тому я дивилась на щось суто для першого класу, маленьке, легеньке, обовязково чи то з вінкс або з єльзою :)

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Де можна купити хороший якісний рюкзак з паровозиком Томасом?

18. Gorda

Gorda Well-Known Member

Допоможіть порадою, нам потрібно рюкзак на перший клас. Який то краще вибирати?

19. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

старший вже третій рік тягає Tiger один в один такого фасону, якщо придертися - то не дуже продумані замочки на бокових кишеньках, краще б вони вгору закривалися) але то якщо дуже-дуже придертися, бо так в рюкзак вже 3 рік поміщається все потрібне і деколи непотрібне))), за всі роки шарпання і кидання тільки цього літа поміняли головний замок. Добре переться в машинці;)

20. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

може вже не актуально, та я відповім).На вигляд був дуже симпатичний, ми взяли з феями рюкзак-футляр . Проносили 1,5 роки - не задоволена: ручка для носіння рюкзака вже ледь тримається, ручка для вішання на гачок зовсім відірвалася, просто тріщить по швах, в 2-му класі все, що треба не вміщається, а ще сам рюкзак досить важкий..
    От зараз шукаю такий рюкзак, щоб був не дуже дорогий, легенький (не футляр - більше не хочу) і головне міцний, бо в нас буває по 5 книжок носити треба..(( Може хтось щось порадить, дівчата??