Куди піти з малечею

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ksani, 8 Листопад 2007.

1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Куди піти з малечею

• Подобається Подобається x 5
  2. Katrin

Katrin Well-Known Member

Супер, ідея непогана. Значить на наступну неділю о 12,45-13,00 перед памятником Ів.Франка?
    Знаю, що трохи зашвидко пропоную, але як на рахунок того, щоб по середах збиратись наприклад на 16,00 в Стрийському парку?

• Подобається Подобається x 1
  3. Ольга

Ольга Well-Known Member

по середах в нас здається Жевжик має бути?

4. Olenka

Olenka Well-Known Member

А ми ДН святкуватимемо...
    А щодо Стрийського парку - то я за!

5. mamatu

mamatu Well-Known Member

як на рахунок того, щоб по середах збиратись наприклад на 16,00 в Стрийському парку?

я - за! мені якраз підходить, бо малу на театральну студію о 15.30 буду заводити й півтора години матиму вільних. якщо тільки синок спати не придумає...

6. irushka

irushka Well-Known Member

Чула, що в школі розвитку на Батальній набирають групку з дітьми від 3 місяців :)

7. Ksani

Ksani Well-Known Member

це, напевно, щоб мами розвивалися :xaxa:

8. левиця

левиця Well-Known Member

Може хтось ходив вже з своїми дітками в "Аква парк"? Поділіться враженнями.

9. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Ми ходили, вже 3 рази! Малого з води просто неможливо витягнути, радості ого го го. Але більше ніж дві години ми не були, та я думаю, що то і забагато, тому що кожен раз як приходимо з аква парку то всі вкладаємося спати години так на 4 :). Дітям там рай :)

10. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Танюш, а не захолодно? Ми всьо збираємось-збираємось... і чи варто йти мамі і татові разом чи хватає когось одного?

11. Panadolka

Перший раз ми були то було ще літом, а останні 2 рази то в вересні. Прохладненько одразу як тільки зайшов в душ і виходиш до басейну. А потім трошки й жаркувато робиться. І прохолодно коли виходиш з душу і йдеш переодягатися, але оскільки в нас малий холоду не дуже боїться, то нам це не страшно. Для діток треба брати рушники, й час від часу витягати їх з басейну, бо губи в них синіють :D. А взагалі бажано брати 2 рушники на дитину, один мати собі біля басейну, а другий вже брати на вихід, щоб сухеньким повитиратися, та й не так холодно.
    Для дитини одного дорослого в аквапарку достатньо, але ну дуже хочеться на горках покататися, тому ми з чоловіком чергувалися, трошки я з малим була, а він катався, і навпаки.
    Один раз з малим їздила я сама, спочатку були з ним в дитячому, потім пішли в трошки більший (не 50-ти метровий).
    Крім того декілька разів були і самі, але малий був 3 рази. Чекаємо коли пройдуть сопельки і поїдемо знову.:radist:

• Подобається Подобається x 4
  12. Радість

Радість Well-Known Member

І ми ходили вже. Взяли на три години, але то забагато було. Також з чоловіком мінялися. Спочатку він гірку опробував, потім я йшла. В приміщені досить жарко, так що, моя мала за дві години в воді взагалі не змерзла.

• Подобається Подобається x 3
  13. Ольга

Ольга Well-Known Member

вдома з дитиною

З 6 жовтня ангелятко Говірко - ведучий радіопрограми "Розкажу тобі казку:connie:"!

Вмикайте ваші радіоприймачі щодня, крім вихідних, о 20.40 на хвилі ЕКО 89, 7 FM та
    слухайте дитячу передачу „Розкажу тобі казку”.
    На вас чекатиме балакучий ведучий – ангелятко Говірко та цікавий світ аудіоказок.

„Розкажу тобі казку” з ангелятком Говірком – спільний проект редакції журналів „Ангелятко” та „Ангеляткова наука” і радіо „ЕКО-FM”.

• Подобається Подобається x 6
  14. Радість

А ще ми в неділю перший раз до цирку ходили. Прийшли за пів години до початку, купили попкорн, блимкалку і пішли дивитися, як інші зі слоном фотографуються. Слон справив на Марію величезне враження. Потім знайшли свої місця і почали чекати початку. Марія посиділа трошки і говорить : "Ну шо всьо, йдем?":xaxa: Але коли почалася вистава, все, вона навіть не пискнула. З таким захопленням дивилась! Ще й досі розказує за слонів, песиків і клоунів.

• Подобається Подобається x 8
  15. Panadolka

А сиділа до самого кінця?

16. Радість

Так, до самого кінця. Вона і не замітила, як все скінчилось. І плескала більше всіх :)

17. Panadolka

Може тоді мені хтось підскаже - моїй кнопі 2 рочки. Нам ще рановато йти в цирк? І врахуйте те що ми страшенно шустрі!

18. Радість

Ми також шустрі. Бачила там батьків з дитинкою, якій ну може півтора рочку, не більше. Також багато діток Маріїного віку. Так смішно на них дивитися. Сидять, в роті пустушка, очі величезні.

• Подобається Подобається x 4
  19. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Радість, а на котру годину ви ходили? Бо нам на 13.00 не підходить ми лягаємо в 13.30, а на 17.00 незнати чи встигнемо...
    і коли купляли квитки...і на який ряд?

20. Радість

Ми ходили на 17.00. Квитки купляли зранку, бо потім і черги великі, і може не бути вже. Зал був переповнений. Сиділи в 9 ряді. Для малої окремий квиток не купляли.