Куди піти з малечею

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ksani, 8 Листопад 2007.

1. Galya

Galya Well-Known Member

Відповідь: Куди піти з малечею

А ми якраз на цю виставу ходили ще восени, Лесі було десь 1 р. і 9-10 міс., вона спала, проснулась на середині, якраз на пісеньці баби яги - дивилась не відриваючись і в кінці вистави, коли коваль бив ту бабу молотком, то чуть не плакала - так їй бабу шкода було. Потім вдома багато раз прийшлось пояснювати, що баба яга погана, хотіла івасика телесика зїсти і шо діток їсти не можна (тут вона погоджувалась) і як висновок - не треба її жаліти. Досі згадує виставу про бабу і хоче на неї знову піти:)

2. шоколадка

шоколадка Active Member

Дуже потрібно конт тел в "Няня парк", що по вул. Мазепи. Хто має - скиньте пліз.

3. LiLuxa

LiLuxa New Member

Шоколадка, тел. Няня Парка 093 533 75 98

4. Ная

Ная Well-Known Member

Хто знає чи є ще в "Інтерсіті", що на Чорновола "Леопарк"? Бо якось туди заходила,там було порожньо і зачинено :confused:

5. Angel

Angel Well-Known Member

Нема і не буде. Переїхали в Буковель...

6. шоколадка

шоколадка Active Member

Дуже дякую.

7. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Чи є десь у Львові дитячі дискотеки (не підліткові, а власне дитячі)? - памятаю, колись такі проводили щонеділі в Міленіумі - чи вони й зараз там відбуваються?

8. Натуля

Натуля Well-Known Member

У Вулику проводяться. Мені смс-ки із запрошенням часто приходять:girl_wink:

9. Муська

Муська Well-Known Member

Напишіть(для мене затурканої), які є дитячі розважальні центри, майданчики і де? Бо знаю тільки за Вулик в Новому Цумі.

10. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

З тих, що знаю я, це:
    "Леопарк" в Кінг Кросі
    "Веселка" на Південному
    Є ще в "Скрині" на Привокзальній (не пам"ятаю його назви)
    ТЦ "Модум" на Мазепи (також там щось є, але в ті райони нас ще не заносило :) )

11. dydik

dydik New Member

є в кожному торговрму центрі.

12. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Були вчора на балеті Лускунчик в оперному, денна вистава. Я переживала, що їй ще зарано, що Ярка довго не всидить, їй буде нецікаво, бо ніхто нічого не говорить, почне крутитись, заважати іншим. Але як не дивно усі дві години вона сиділа, як миш, щось мугикала, як впізнавала музику (то напевно класика так діє:girl_yes2:). Після вистави зо дві години крутилась на носочках. Сподобалось їх страшенно, казала що за тиждень підемо ще!
    А потім були на виставці льодяних фігур, на пл. Ринок, нічого особливого, якраз на 5гр, стільки коштує квиток.

13. Kurylychyn

Kurylychyn New Member

Привіт, хто може мені підсказати програму, на березень в Ляльковому театрі . Буду дуже вдячна!!!!!

14. daisyflower

daisyflower New Member

Всім привіт! :girl_blush2: Знайома розповіла, що біля неї, на Рясне,відкрилася для діток студія активного дозвілля, з різними розвиваючими заняттями, типу англійська, казкотерапія. Якщо я якось туди потраплю з малявочкою, то розповім детальніше.

15. neolviv

neolviv New Member

Я завжди відслідковую репертуар на ось цьому сайті:
    http://teatry.com.ua/calendar/2012-03-04?field_cityshow_value=14
    Зправа є календарик і можна переглянути репертуар на інший день,
    доречі, там завтра Солом"яний бичок. Ми вже купили квитки.

16. Януся

Януся Well-Known Member

Дівчата, підкажіть з досвіду, з якого віку дитині буде цікаво у ляльковому театрі. Як вибрати виставу для наймолодших? Декілька разів збирались йти, та стримує те, що доня ну дуже активна дитина, її більше цікавлять активні ігри, чи висидить вона.

17. kati

kati Well-Known Member

для перших відвідин театру краще обрати і Люди і ляльки- там і репертуар розрахований для меншеньких, і вистави коротші, а сам театр дуже затишний.

18. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

А ми тільки що прийшли зі Скрині (на Городоцькій) . Були там на 4поверсі в розважальному центрі для дітей. Моїм так сподобалось, що ледве їх забрала звідти. Пів години за одну дитину коштує 25грн.

19. наталя 2204

Я щойно прийшла з Ляльково театру, ходила купляти квиточки . Так що завтра йдемо на Солом"яного бичка дивитись. Там вже квитків майже не залишилось, все розібрали.

20. наталя 2204

Були ми сьогодні на виставі "Солом"яний бичок" . Дітям сподобалося і нам з чоловіком теж :).

Хочемо ще піти в "І люди і ляльки". Підкажіть хтось, яка там вартість квитків і за скільки часу наперед потрібно їх купляти.