Купівля дитячого візка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем SerP, 18 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Donner

Donner Member

Відповідь: Купівля дитячого візка

Спробуйте пошукати тут: http://babyline.ua/
    Точно не дорого, та й ще першим покупцям з Посиденьок - хороший подарунок. Дехто з форумлянок вже скористався:)

2. marianast

marianast Well-Known Member

Та там лише Чіко.:confused: І вибір не великий. А питали про :

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Класний візочок, я все на нього заглядаюсь:girl_yes: Особливо подобається в червоно-чорному кольорі, і колеса такі моднячі:girl_tender:

---------- Додано в 10:39 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

До речі Надюсь, подивіться ще й на цю Tutis Zippy 2в1
    Ось її короткий опис.
    Данная легкая и компактная коляска наиболее удобна для тех, кто любит много двигаться, путешествовать или для тех, кто проживает в небольших квартирах, в многоэтажных домах. Ее вес всего лишь 11 кг, складывается быстро и просто, занимает чрезвычайно мало места. Колыбель для младенца просторная и удобная, вынув ее, коляска легко трансформируется в спортивную коляску. Стандартная комплектация – без детского автомобильного кресла, это позволяет сэкономить тем, кому оно не нужно. Однако детское автомобильное кресло можно приобрести дополнительно, имеется адаптер, позволяющий прикрепить его к шасси. Еще одна приятная и практичная мелочь – «окошко в крыше», прикрытое сеточкой. Прекрасно пригодится в жаркий летний день!
    Рама коляски изготовлена из алюминия, колеса надувные. Передние колесики легко вращаются на угол 180 градусов. Имеется два положения амортизации, которые Вы можете выбрать в зависимости от потребности: мягкое для новорожденного (ребенка можно качать!) или жесткое, более спортивное, если Вы с уже подросшим малышом прогуливаетесь по дорожкам в парке или лесу.
    Регулируется высота положения ручки. Ручку можно повернуть так, чтобы Вы малыша могли видеть спереди и защитить его от встречного ветра.
    Специальные ткани защитного покрытия прекрасно защищают в плохую погоду и от ветра, легко подвергаются очистке. В крыше встроено окошко («люк»), прикрытое сеткой.
    Бока колыбели плотные и прочные, что придает коляске особую безопасность и прочность.
    В спортивной части имеется подстилка из натуральной ткани, которая подходит и для чувствительных детей, склонных к аллергии.
    Вся внутренняя поверхность коляски, с которой может соприкасаться малыш, выполнена из специального натурального волокна, наполнитель матрасиков легко пропускает воздух, подходит и для более чувствительных детишек. Все легко снимается и легко стирается. Верхнее покрытие коляски не пропускает влагу, легко очищается.
    Коляска легко складывается, трансформируется от предназначенной коляски для новорожденных до коляски, подходящей малышам 3,5 лет.
    Имеется адаптер, который позволяет на шасси закрепить детское автомобильное кресло.

Отут можна глянути http://www.bm-kids.com.ua/index.php?productID=2177

4. bioland7

bioland7 Well-Known Member

А який ж це колір?:)

5. arina

arina Active Member

ой, дівчатка, може й мені щось підскажете. Вибираю вже другий тиждень прогулянкову коляску для малюка і НІЧОГО з побаченого (була на Південному, Шуварі, Краківському і ще в кількох магазинах) мені не підходить! Не те щоб не подобалось, а просто не підходить((((
    В мене є кілька критерій до вибору візочка і головний з них щоб дитина їхала лицем до мене (!), а у 80% прогулянкових візків такого не передбачено, тобто ручка не перекидається.... Серед інших вимог, то тут вже легше: щоб клалася спинка в положення лежачи, чохол на ніжки, 5-ти точкові ремені безпеки і велика корзина внизу.. Ну і звісно ціна щоб не дуже кусюча. Можете щось порадити???

6. AlbinaK

AlbinaK Member

Не завжди. Я от так само вже купу мазагинів та базарів облазила, наприклад на шуварі дивилася на делті Єму там вона 2550(ну і ще знижку 5% обіцяли :)), а в інтернет-магазинах приблизно 2500, у деяких ще й за доставку платити. А в реалі є можливість її всю обмазати і порухати, щоб браку не було :)
    і з кольрами згідна з Надя К. :) Мені чомусь ті моделі, що подобаються, попадаються або в рожевих кольорах(планується хлопчик :)) або ну вже дуже темні (темно-синій або чорний)
    І взагалі, ті які повністю задовільняють по вимогам йдуть під замовлення і коштують 5-6тис. Для мене це зараз дорогувато :sad: Ми ще ремонт робимо та меблі міняємо до народження. І я вже розгубилася повністю!!! З більш дешевих варіантів, або затяжка, або заширока, або жахлива прогулянка. от і думаю...

Останнє редагування: 16 Лютий 2011
  7. Virginia

Virginia Well-Known Member

Шось мені здається, що там маленька люлька і піврічну дитину в шерстяному конверті туди буде важко запхати.

8. zeza

zeza New Member

А Quatro Rally вам не подобається?

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Размеры люльки, 36x84 - то нормальна велика люлька. Мій Дмитро зараз має 80 см зросту і то він високий на свій вік. Думаю до півроку точно таких проблем не буде.
    В нас Tako Jumper X, то там розміри 35 х 75 см. - дійсно малувата, але нам вистарчило.
    Так що люлька нормальна, і шасі не широке 60см, і надувні колеса. Ну короче, хоч я нашим візочком повністю задоволена, але зараз би взяла Зіппі.
    Але хай скажуть про неї хто має таку, яка там люлька?

10. arina

arina Active Member

доречі, єдина яку я була вже готова купити.. Але.. ширина 64 см в наш ліфт не влазить (я на 7 поверсі живу), та й коли ручка зі спинки, там де великі колеса, то вона їде гарно і легко, але як тільки повернути ручку на перід, так як я планую їздити більшість часу, то виїхати на бордюр практично нереально,через маленькі передні колеса... Та й тут на форумі шукала відгуки про неї, то натрапила на недуже позитивні...тому передумала...

11. marianast

marianast Well-Known Member

Я не маю,але бачила. Люлька велика,тканина в середині проста,приємна. Виглядає дуже гарно. По нерозчищеному тротуару їхала впевнено,зайвих зусиль докладати не доводиться.Основне -легенька. Наразі розглядаю як один з варіантів для себе.

12. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Наприклад, візки Adamex Cosmo в інтернет-магазинах представлені лише у зеленому кольорі і пише, що є наявність інших кольорів. Коли ми взнавали, то виявлялося, що тільки зелений колір і є. А от на Шуварі ми бачили ці візочки в дуже гарному сірому і бежевому кольорах.

13. Iryna

Iryna Well-Known Member

arina, а такий візок ви не розглядали як варіант http://klumba.ua/strollers/capella/2008_s-228/fotos/? легенька, ширина 53 см, тобто легко ввійде в ліфт, має гарний капішон, правда вона мені така виключно літня;)
    є ще Bertoni Winner http://klumba.ua/strollers/bertoni/winner/ , але там вже і вага і ширина більші!

Останнє редагування: 16 Лютий 2011
  14. Януся

Януся Well-Known Member

А синочок хоче так їздити? Януся відколи почала впевнено сидіти (ми ще тоді в люльці їздили) була дуже незадоволена, що я закриваю їй огляд. В нас зверху є віконечко, то я заглядаю як вона себе почуває.

15. zeza

zeza New Member

16. Vероніка

Vероніка Never give up

Ду-у-уже цікаві колеса, та й сам візок досить оригінальний ! :girl_wink:

17. kati

kati Well-Known Member

Для мене з прогулянок( повноцінних) тільки один візок заслуговує поваги- пег перега уно. Повноцінне лежаче місце, велика корзина, дуже маневренний, перекидна ручка.
    Єдине- ціна не надто дешева...

[​IMG][​IMG][​IMG]

18. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Люлька справді простора. Нам сьогодні рівно 6 місяців, зріст точно не скажу, але 68 см точно є, і в конверті на овчині ми поки що нормально вміщаємося.

19. Зануда

Зануда Well-Known Member

Прошу не обхаювати мій візок. :) Він звичайно не є якимось вийнятковим, крім того, при бажанні можна до всього придертись, але не такий він вже й поганий. Із сидінням у прогулянці все ОК. Там нічого не прогинається настільки, щоб це стало загрозливим чи могло би вважатись за недолік, у більшості прогулянкових візків саме така прокладка в сидінні, а той просто тканина натягнута без нічого, але тим не менше все гаразд, вагу дитини витримує, тому не варто тим аж так перейматись.
    Щодо амортизації, то можу згодитись, але серед такого класу візків (ого! як звучить! можна подумати машину вибираєм :)) порядні амортизатори(повітряні) стоять лише на Еспіро Енцо, але відповідно і ціна там вища.

20. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Та я нічого проти вашого візка немаю. Він мені також сподобався і я вже була впевнена, що це наш остаточний вибір. Але я одна не приймаю рішення у виборі і купівлі візка. Це була думка мого чоловіка, з якою я частково погоджуюся. От і все.
    На рахунок амортизації, то я взагалі на це спочатку не звертала уваги і толком не знала для чого вона потрібна, аж поки мені не пояснили. Та й зараз для мене це не є критерієм №1 при виборі.
    Мені основне, щоб вигляд був гарний, щоб надійний був і, як каже чоловік, щоб колір очі радував:girl_yes:

Статус теми:
Закрита.