Купівля дитячого візка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем SerP, 18 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. arina

arina Active Member

Відповідь: Купівля дитячого візка

ого...нажаль, мені це не по кишені... але дякую за пораду...

2. марі177

марі177 Well-Known Member

А я собі обрала таку,тільки з кольором ще не визначилася:)
    http://www.kroxam.ru/category_searc...naja-koljaska-androks-androx-fusee-2-v-1-new/
    Новая комбинированная коляска 2 в 1 от Андрокс ANDROX Fusee 2 в 1 NEW практически аналог итальянской коляски Brevi Ovo

3. AlbinaK

AlbinaK Member

А ви її вживу рухали? Бо я так само приглядаюся, але мені щось прогулянка там не дуже подобається, якась вона трохи не звична, не знаю чи буде зручно і виглядає зовсім неглибокою. Ви її часом десь в магазинах-базарах не бачили?

4. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Хоч питання не до мене, але відповім. Я бачила вживу, вона майже така сама на вигляд як Adamex Cosmos та й ціни практично однакові. Можете в інтернеті пошукати характеристики і зрівняти.
    Проте, на мою думку, в Adamex чохол на люльці якось щільніше прикріплюється, а в другому візку просто натягається і зтягується шнурочком.

5. Vika

Vika Well-Known Member

і скільки вона коштує в гривнях?

6. марі177

дивилась її цього тижня,легенька і зручна,надійні колеса з шипами і саме головне телескопічна ручка.В попередніх моделях інша (такої даром не хочу.випробувала):girl_yes2:найдешевші ціни в Колисочці на неї,правда думаю чоловіка відправити за нею в Броди:girl_flirt:може вийде ще дешевше.Дуже хотіла Coneco v3 Mystang але вона в ліфт впритик і важча набагато.

7. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

8. марі177

на Краківському базарі де зі столиками стоять,там вона 2100 а всюди решта 2300 і дальше.Ще там був один варіант Антошка але зелий колір то я на неї навіть не дивилася,правда чоловіку сподобалась.ледве відмовила:ireful:

9. marianast

marianast Well-Known Member

Розкажіть нам, будь ласочка, більше про прогулянку. Чи велика? Чи розкладається повністю? І де ви купували коляску? що йшло в комплекті? Як вам дощовик? Сумка?:girl_wink:

10. Зануда

Зануда Well-Known Member

То ж не зимові шини для авто. Для дитячого візка зручні гладкі колеса - на них практично нічого не налипає + мити їх дуже легко: протер і чистенькі. Їздять вони абсолютно нормально.

11. Малява

Малява New Member

Хочу поділитись моїм досвідом може комусь пригодиться. Першою в нас була Тако Swit dreams [​IMG]
    недоліком Ї була вага ну і їздити дитині більне 1.5 р думаю вже не зручно хоча можна, але в іншому просто супер їздила як танк всюди виїжджала і проїжджала викатали двох дітей і продали, але як я сказала недолік-вага коли завагітніла 2 раз мусіли поміняти на легшу та й літо було купили польську тростинку не пам’ятаю назви щось схоже на це- [​IMG]
    тут все туло навпаки вага ідеальна, легко складалась але всі наші дороги виявились не для неї, і не було такого потрібного мені кошика для продуктів було дуже незручно пхати коляску яко стрягне і наших ямах і ще нести сумку продуктів, так що я почала вішати сумку на ручку і в один день ручка не витримали важкої дороги і сумки і зламалась посередині. Тоді купили Chicco-
    тут був і кошик і вага нормальна але недоліком були пластмасові колеса і відстань між ними я мусіла її виносити на схади але про колеса нам відразу сказали що літніх колясок з дуже надійними колесами для наших доріг небуває. На ній також довозили наших карапузів але передні колеса вже випадали. Для мене ідеальною булаб коляска з корпусом від chicco i колесами від tako.

12. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Дівчатка,може хтось підкаже,де саме на Південному є гарний вибір візочків(зокрема Тако)? бо були вже там,але нормальний знайшли тільки один магазин - близько до дороги,сам маленький такий,ще навколо багато візочків стоять, а потім ходили-ходили,та так нічого і не знайшли...
    тепер хочем ще одну спробу зробити,але вже не хочеться даремно їхати... переглянула тут тему,то знайшла 3 точки: "Товари для малят",біля готелю(може,ще хтось скаже,де той готель?), "Карапузик" в "Галичині"і "Соломія" біля басейну зліва.
    а ще де є? буду дуже вдячна!

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В "Європі" є фірмовий магазин Тако - моделей купа, а як нічого не підійде, то привезуть на замовлення.

14. Rosynka

а де,не підкажете? на якому поверсі?

15. Малява

Малява New Member

Ми також купували свої візочки на південнобу як заходити від церкви прямо і на право там є і ліжечка (магазин маленький напевно той що ви бачили) не знаю як там зараз ціни але коли ми купували то там було дешевше ніж на Краківському і ніж в фірмовому магазині Chicco (ми там купували візочки і ліжечка)

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Здається, як піднімаєтеся від головного входу на другий поверх і на ліво (але я точно не памятаю). Там з вулиці колись висіла вивіска навіть, не знаю як зараз. Та спитаєте, як не знайдете.

17. Rosynka

мабуть:)
    там дядько торгує,то нам все так детально розказав про різні фірми:)

18. Soneliya

Soneliya New Member

О, там є вибір!

19. марі177

мала вже нагоду переконатися на перших двох колясках,але кому що пасує.просто більше не хочу щоб прогулянка з дитиною перетворювалася в муку.

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.