Купівля дитячого візка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем SerP, 18 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Купівля дитячого візка

Одна подруга сказала мені одну "вещь" з власного досвіду. Каже що не варто купувати візки 2 в 1, 3 в 1. Краще купити нормальну люльку, а потім окремо прогулянковий візок, бо "прогулянка" та що трансформується з люльки майже завжди є громадною з великими колесами. От так. Вона купила собі візок 3 в 1, то через 7 місяців продала його і купила собі маленький прогулянковий візок. Що думаєте?

2. Іруня

Іруня Well-Known Member

В мене коляска 3 в 1. То я вже двох дітей і в люльці, і в автокріслі, і в прогулці відкатала. Як на мене, то - супер! Головне, щоб не була надто габаритна і акуратно складалася в багажник машини.

3. kati

kati Well-Known Member

Ну тут як подивитись.
    Знаю точно, якби в мене дитинка на зиму була то купувала б все окремо- якусь класичну люльку, а на літо прогулянку.

А так в мене дитинка весняна буде, люльки величезної всепрохідної не потрібно, зате потрібне автокрісло,яке б кріпилось на шасі.А це вже автоматом категорія візків 3 в 1.

чому? то хіба що мова про роани, емалюнги.

Коротше, тут треба дивитись на власні потреби, для яких умов вам візок, на яку пору року.

4. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

З першим в мене був трансформер від Чікко Tech 6WD. Досить великий візок. Але, 6 місяців малому було в листопаді, лежати в люльці він вже не хотів з 5 місяців, а в легеньку прогулянкову тростину я б на зиму не посадила дитину. Якась вона дуже відкритою здається. От в травні, на літо я купила легший візок. Проте на зиму знов пересадила малого в більший візок. Зараз ситуація така сама - дитині буде півроку на кінець осені. То хороший, вмісткий візок мені якраз і підійде, тому знов буду брати 2 в 1. Чікко я віддала, мене не влаштовували деякі параметри - колеса не зручні для наших доріг і все ж таки зручніше, що у візку є функція, коли прогулянку можна встановити "до мами".
    Але тростину я залишила на літо. З автокріслом проблем нема - залишається в спадок від старшого (йому і так треба більше купувати), а для немовлятка мені позичать (воно і так використовується 4-5 місяців).

5. Iryna

Iryna Well-Known Member

наскільки я зрозуміла, ви говорите про візки-трансформери, але зараз більшість 2 в 1 це окремо люлька і окремо прогулянковий блок. в мене дитина народжена влітку, то в люльці ми від"їздили всю зиму і аж до квітня (до 8 міс), і тоді перейшли на прогулянковий варіант. а на літо купили легкий візок, але на зиму ми всерівно витягуємо нашу велику прогулянку, бо по наших "чищених" дорогах маленьким візком їздити важко.

Останнє редагування: 21 Лютий 2011
  6. Януся

Януся Well-Known Member

Погоджусь з дівчатами, що все залежить від пори року. У нас є легенька прогулянка Chicco, дісталась в спадок від братової дитини, тримали її в батьків, щоб не тягати наш візок. Колеса в ній маленькі, по снігу треба постаратись,щоб їхати. І в конверті коли я запихала Янусю, вона бідака навіть порухатись не могла. Так що поки зима, ми в прогулянці від Enzo. Просторо, і їде легко.

7. Іруня

Іруня Well-Known Member

8. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

9. Котя

Котя Оптимістка :-)

В мене чесно кажучи вже дах їде з тим вибором коляски:suicide:, бо постійно маю якесь "але". Зато почала додатково і 3-колісні розглядати. Наразі маю 4-ри фаворити. 2 фаворити з недорогого класу і 2 з середнього. Отже:
    1) покищо найбільше мені припав до душі цей віріант, але не знаю де глянути вживу? Якщо хтось знає підскажіть.
    Махі Созі
    [​IMG], але в такій розкрасці
    [​IMG][​IMG]
    2) Жане Слалом 3-х колісний , сподобалось 2 кольори
    із старої колекції, але там не перекидається прогулка лицем до мами((
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    і з нової колекції

3) З дешевших Х-Лендер
    теж немає "лицем до мами"((
    4) Еспіро ЖТ
    В принципі є все, що треба:girl_wink:
    Ну що скажите?:connie_pull-pigtail

10. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Привітик всім. В мене питаннячко - може хтось має прогулянкову коляску Neonato Piumahttp://ivasik.ua/cat/1332/product/12248/. хочу почути від когось яка вона в експлуатації: мені потрібно неважку коляску з нормальними колесами щоб на другу зиму їздити...

11. zaba

zaba Well-Known Member

Котя
    Думаю, що останній варіант найкращий! В Жане поганенька амортизація.
    А тепер з свого досвіду: маємо візочок Роан, яким дуже задоволена, малий мій, травневий, проїздив в люльці 10 місяців. Завдяки тому, що в люльці піднімається спинка, ми виїжджаючи на прогулянку сиділи і розглядали світ, а потім гарно засинали, місця для спання було достатньо. Ті мамочки, які мали інші возики і були змушені серед зими пересідати в прогулянки, нам тихенько заздрили :). На літо ми маємо легку тростинку, а на осінь знову пересіли в Роан (дитина там як в танку, тепло і надійно) і так зробили всі мамочки з нашої компанії, дістали свої великі і надійні візки ( хто тут є, може підтвердити :) )

12. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Це ти про мене?:connie_pull-pigtail

:girl_yes2: підтверджую, чиста правда.

не знаю, думаю, що для тих хто живе в спальних районах Львова з поганими дорогами краще брати польські візочкі. Мені колись продавець з Південного казав, що для наших доріг краще поляка нема. А ікс-лендери то взагалі "вещь", в них колеса не хороші, а ШИКАРНІ. В них іде кріплення самого колеса на підшибниках, так само як на велосипедах. Мало які візочкі можуть цим похвастатись.
    В нас тако джемпер, я задоволена повністю і амортизацією, і прохідністю і витривалістю, і зручністю, і великим капюшоном в прогулянковій(зараз при вітрі виручає), і тим що по сходах гарно ходить. І мене всерівно що з ним пів міста ходить, головне що мені добре. Єдиий мінус--корзина. погано розроблена, особливо в прогуляковій, ніби велика, а нічого засунути не можна.

13. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

А ми, напевно, вже оприділилися з вибором візка. . На українських і російських сайтах ще не знайшла інформацію про цей возик, але ми бачили його "вживу", попробували повозити, все прощупали і нам він підійшов за усіма критеріями. Це новинка 2011 року.

http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?zbozi=2915067

14. kati

kati Well-Known Member

В Антошці( в центрі стояла тижня три тому) а ще у Енжел така.

15. Oneal

Oneal New Member

ми двого вибирали возик і зупинилися на чіко тріо с3. коляска трьохколісна, з великимим колесами. Називаю її танком, бо ще не було місця куди б я нею не заїхала. Гуляю практично завжди сама і у всі магазини, на всі бордюри заїжджає запросто. Дуже легка в керуванні.

16. Magnolia

Magnolia Active Member

Якщо я не помиляюсь з моделлю,бо випробовувала вже давно, то в цій моделі передні колеса з"єднані разом і повертаються не кожне окремо , а разом - мені це було незручно, вони якось штопорилися. Можливо , там потрібно було щось відрегулювати додатково. Прогулянка, як на мене, там невелика і розміщена досить низько.
    Ми купили Х-Лендера. Наразі люлькою я задоволена, прогулянкою при попередньому огляді - теж. Можливо там немає такої амортизації як в ТАКО, але при їзді люлька трішки похитується за рахунок адаптерів, на які вона кріпиться. Ще можна відрегулювати жорсткість коліс, підкачавши їх чи спустивши. В нас модель старіша, а в моделях 2010 там ще більше "прибамбасів" ))). Вважаю, що коляска оправдовує себе в даній ціновій категорії.

17. kati

kati Well-Known Member

ану просвітіть мене що то мається на увазі під " амортизацією"?
    Це коли візок ніби хитається і дитину можна трясти в ньому?:)))

18. Надя К.

Ну майже так. Ось деякі цитати:

19. kati

kati Well-Known Member

і це рахується плюсом? Бо я в ужосі коли бачу як деякі мамочки трясуть дітей у візках,і точно б не брала собі такого візочка.

20. Надя К.

Мені також не подобається, коли дітей в колясках трясуть. В мене перший візок був з амортизаторами, але мені навіть в голову не приходило укачувати дитину, а от по нерівних дорогах класно їздила. Але це була коляска з так званого розряду танків. А зараз, думаю, навіть при хорошій амортизації візком (особливо з меншими передніми колесами) всеодно буде трусити по ямах і нерівностях.

Статус теми:
Закрита.