Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

Ми травневі. в візочку нічого не надягала. в слінгу мала тоненьку косинку. а якщо не пряме сонце то без нічого

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

после купания мы и зимой не одевали ))) вытирали головку и все, но мы не были очень волосатые, голова высыхала еще в момент вытирания

3. Vероніка

Vероніка Never give up

Сьогодні нарешті приїхали босоніжки, які я так довго чекала - не було нашого розміру.
    Сказати, що я задоволена - не те слово. Дуже-дуже легенькі (порівняні з Джеокс спорт, які я раніше купила), якісно зроблені, і навіть з запасом 1 см малий ганяє в них, ніби в тапочках. На вузеньку ніжку добре регулюються, підійдуть на різну повноту і підйом.

4. natorella

natorella Well-Known Member

купила сашці отаку безрукавочку (правда коричневу)
    шойно на базарі. за 40 грн. халява
    обожнюю краківський

5. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

купила малому в Антикризі такі штани за 50 грн, цієї ж фірми футболку, бодік на довгий рукав, светр. За все заплатила 180 грн) І чого люди купують по нету в три дорога, ці ж товари можна купити і в Україні, ну не останньої колекціЇ, але для дітей хіба то так важливо? ))

6. Анютка

Анютка Well-Known Member

Ну не завжди в Антикризі попадаєш на потрібні речі. Біля нас теж є Антикриза, колготи малій купую лише там 25-40 грн, задоволена дуже, а от щось інше на наш вік важко купити, переважно одяг на діток до 18 місяців

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ті нечасті рази що була в антикрізи не було нічого щоб я аж ахнула, а купувати лише для того щоб було в чому ходити.... ну то я таке не практикую.
    Якби ж антиктиза могла похвалитись аналогічним ассортиментом як на іноземних сайтах, навіть з іхніми же цінами, то ціни б їй не було. Але ж реально толком вибору там немає, а десь там колись попасти на якусь вдалу річ це доля випадку/везіння...

8. Сяночка

Сяночка Active Member

чого в три дорога? по інету зазвичай можна купити на багато гарніші і якісніші речі і по кращим цінам ніж в наших магазинах/базарах. А на стоках то тре мати щастя попасти на щось...
    Ми ось з останнього то прикупили такий светрик на вихід і спортивні тоненькі італійськой фірми TapeA1 [​IMG], [​IMG]. Дуже задоволена якістю, светрик 100грн, штани 85грн

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

ще похвалюсь футболочками George, недавно отримали разом з трусиками і маєчками, якістю довольна [​IMG] , [​IMG] (шорти Ресервед, чоловік сам купив, не дешеві, але якість гарна, зараз бріджами, але думаю на наступний рік будуть як шорти))))

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

все забуваю написати стосовно текстильного взуття Befado-якість кльова, легкі, але є 1 "але" - розмірна стіка дивна..великомірять,причому різниця між кедами і тапками/сандалями одного ж розміру в 0,5 см...тому при купівлі через нет врахуйте це (я, на жаль,про це не була поінформована,тому кеди нам завеликі..продаю...)

10. Alexx

Alexx New Member

Наша епопея з кедами закінчилась успішно. Занесла в майстерню, там щось підрізали, закріпили, потягнули і все -ок! Прекрасно на ножку сіли. Вже другий день в них гуляємо :connie_pull-pigtail

11. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

купили ми своїй леді сьогодні мештики Pablosky, такі суперові, ще й за смішну ціну:girl_tender:

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Сьогоднішні обновки:
    До нашого червоного дощовичка прикупили гумачки
    На щодень ганяти на вєліку з пацанами
    Ну і як в Шацьк без панами?

13. olangel

olangel Well-Known Member

А десь у Львові можна Баффи купити?
    А то замовила, а з того, що хотіла нічого на складі нема(((

14. natorella

оригінальні? (ті шо по поза 100грн) в команчеро були

15. Януся

Януся Well-Known Member

помалу збираємо гардероб на море. Задумалась над взуттям. Родичі передали справжні крокси, кажуть що в гАмериці діти влітку тільки в них і ходять. Мені вони виглядають як капці виключно для води. Що скажете? Маєм ще шкіряні суперфіти, певно будуть парити по курорту гуляти... Коротше кажучи, хто яке взуття бере дітям на море?

16. Latane

Latane Well-Known Member

крокси+босоніжки+х/б кеди

17. natorella

ми у вашому віці мали такий набір, як вище аня написала
    в кроксах - на море і біля дому (ми в будинку жили з подвір*ям)
    кеди - на вечір чи прохолоду
    сандалі - по місту гуляти

18. Сяночка

Сяночка Active Member

доречі про пляжне взуття, пригледіла ось такі босоніжки [​IMG] на стафі.... Маємо крокси (не оригінальні), малий їх дуже любить бо сам може вдіти і зняти, але щось я переборщила з розміром, задовгі, та ще й у нас нога не широка то і широкі дуже, трохи смішно виглядає))))

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

нашестя футболок для молодшого
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

20. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

основне - типу кроксів (нам крокси поки широкі), ми мали некст
    шушузи, кросівочки (помилково взяті замість кедів-балєток і відповідно ні разу не вбрані)
    і якісь босоніжки, або екко або рахель (і одні і другі мало ношені)

висновок: "кроксів" некст+шушузів би вистачило, плюс були б балєтки чи кєди то би теж юзались

Статус теми:
Закрита.