Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

Дівчата, де купити дитячі босоніжки 19 розміру, але відкриті носок і п"ятка, ну хоча б носок. Всі фірми тільки з 20, а він нам великий(( Була в антошці і інтертопі. затвра ще хочу в джеокс і чіко заїхати

2. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

В Чіко є такі сандалетки.

3. Fish

Fish Well-Known Member

kati, подивіться в магазині Grand Collection біля пам'ятника королю Данилу. Не впевнена щодо розміру, але мені здається, що вони були досить маленькі, десь якраз на 19 на вигляд.

Хотіла ще написати про піжами ніби-Gap, які тут обговорювали кілька сторінок тому. Я купила своїй 3,5-річній невеликій дитині 5т, верх якраз, в меншому були б закороткі рукави, штанці великуваті, але завдяки манжетам на кісточках нормально. Може комусь інформація пригодиться, можу поміряти, як комусь треба. Але є неприємний недолік - під час прання пустила фарбу, і то так незле. На піжамі залишилися плями від манжетів іншого кольору, ще не пробувала відіпрати, чи відійде, не знаю. От так :girl_sad:

4. nonstop

nonstop New Member

Ого! В мене такого не було, хоча піжамки теж не оригінальні. При чому в одній кофта біла, манжети кольору фуксії , а штани просто кольору фуксії з набитими різнокольоровими сердечками, переться завжди разом, нічого ніде не полиняло...Хіба що ті сердечка постирались трохи...Перу при 40 градусів, не більше

5. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Катя, в мене знайомі малому брали з відкритим носком два дні тосу в Пелікані, дуже симпатисні, правда що за фірма не знаю, бачились 10хв, поїдь і подивись.

Якщо повернутись до піжамок і гепу зокрема, то скажу, що моїй дитині, яка по всіх параметрах є середньостатистична, всі речі йдуть розмір в розмір. Піжами беру завжди оригінальні а не фейки, бо, чмхо, вони найбільше юзаються і найчастіше перуться, і ніколи немали наслідків прання. Іони мені подобаються власне по покрою, особливо штанці.

6. natorella

natorella Well-Known Member

приплюсуюсь

так - можна глянути в ЕМПОРІО, або на січових стрільців є магазин взуття і одяг з німеччини. була вчора - шось там було невелике. ніби)

7. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Не впевнена щодо моделі, але бачила босоніжки в Чіко - ціна близько 700 грн -як на мене дуууууже круто.

Ми теж маєм маленьку ногу, наразі шукаю.

Цікаво, а ціни які?

8. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

В Емпоріо в основному або 20й, або 24й розмір. Виглядають гарно, ціна біля 250 грн.

---------- Додано в 14:55 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

Переважно фірма Lepi.

9. Vероніка

Vероніка Never give up

Дівчатка! Де у нас можна придбати такі колготи ?

10. Alexx

Alexx New Member

Дівчата, а ви новий одяг перед одяганням перете? Бо я перу, а мій чоловік ніяк того зрозуміти не може і каже, що ніхто не пере, а одна я так заморочуюсь.... чогось не можу на дитину одягнути не праного.... особливо натільне, сорочечки, штанці, колготки. Куртки і штани зимові не перу, шапки перу ))).

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ні :) ніколи. моя мама випрала самі перші лашки дитини, на тому все й скінчилося.
    зате я завжди прасую випраний одяг - мені просто не подобається його зовнішній вигляд після прання і висіння на шнурку. а от трусики і т.п. прасую в першу чергу в цілях гігієни, так мене змалку навчили.

12. Vероніка

Vероніка Never give up

Я так само, потреби в цьому не бачу. :girl_wink:

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я прала до року , все крім верхнього одягу,
    і піжамки.
    до 1,5 року почала просто з внутрішньої сторони прасувати, зараз і не перу і не прасую:girl_crazy: прасую хіба як після прання добре не розвішала і одяг пожмаканий.
    я бачила, коли річ для малявки до прикладу купувала в антошці, ті кофточки-футболочки не раз за день з тих вішачків падають.

14. KitiKet

KitiKet Member

Я стираю нижнее белье всегда, а джинсы, брюки, кофты - нет. Для малыша тоже думаю стирать только все нательное (трусики, маечки...), а все остальное только первое время (до года). Хотя мне кажется еще от состояния зависит - иногда вещь может быть "замацанной" или есть следы предыдущей примерки, то постираю обязательно.

15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Я також перу все, крім верхнього одягу. Невідомо, хто ті речі якими руками брав, і де вони лежали. Зате нічого не прасую, хіба як дуже негарно виглядає, тоді так.

16. Vероніка

Vероніка Never give up

Я не перу, тому що практично весь одяг купую\отримую запакованим. Так що сподіваюсь, його ніхто не міряв. ;)

17. Alexx

Alexx New Member

Я мала змогу побувати на виробництві одягу, тобто в швейному, закрійному, прасувальному, пакувальному цехах..... бачила як заготовки які вони зшивають до купи лежать кіпами на підлозі, в кращому випадку на запилених стелажах. Щоб пошити одну сорочечку вона мусить пройти як мінімум з десяток рук (бо кожну операцію виконує окрема людина). А рулони не покроєної тканини... також все по підлогах добряче обвалюється. Звичайно не в болоті, але в пилюці різного походження точно (я про те що навіть дрібна металева стружка від закрійних машин є). Звичайно що готовий виріб гарно прасується і акуратно пакується (а це ще парочка рук :) ). Не подумайте, що я якась до чортиків брезглива маньячка.... )))) просто як подумаю, що той одяг пройшов (не кажу вже про магазин і про примірки/ падання з вішачка), то хочеться випрати. Але напевно також трохи треба збиватися з того ))). ну те що до тіла то однозначно прати буду, а от светрики і штанці напевно припиню..... з часом ))))).

18. kati

kati Well-Known Member

нема жодних выдкритих.
    дякую:) була сьогодні там.Сандалетки є-по 950 грн...може я не доганяю, але то вже занадто. Купила в джеоксі, правда завтра поїду міняти)))нам моделька не підійшла
    [

19. Aster

Aster Well-Known Member

Ніколи. І не буду. :) І жодна з моїх подруг чи родичок такого не робить. Чесно кажучи, навіть і не чула про таке...

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Зараз коли мала доросла, то перу виключно нижню білизну і піжамки. Коли була меньша, прала все що до тіла торкалось безпосередньо. Але лесь в рочок мене з тим попустило, тепер лише труси/маєчки/піжамки.

Статус теми:
Закрита.