Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

вони є і на провесні і на південному. Але є крім власне super gear ще інших виробників ( кітайози якісь) такого плану кедики. Я питалась виключно за тими супер джеріками, бо вже Юлька їх носила і в мене кросовки цієї фірми були - невбиваєме взуття.
    на провесні чуть дешевше... в районі 60 грн але не завжди є потрібна модель і розмір. на південному чуть дорожче 75-80 грн, зато і вибір більший.
    На кідстафі взагалі їх повно, але з доставкою вийдуть по ціні південного.

2. Сяночка

Сяночка Active Member

Як добре що підказали, наші кеди Зетпол після 3 раз на природі щось не дуже вже виглядають... Думала купувати Бефадо кеди, але глянула тільки що ті Super Gear такі нічого є моделі і на вулицю і в садок.... і ціна дешевша

3. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

класичні моделі (мильниці):8-9 розмір 17см
    С11 розмір-18 см - трохи така дівоча модель, підозрюю що менша, ну вужча точно;
    12-13 розмір- 20см
    ще десь є 7-8 розмір, якщо треба для порівняння - напишіть, буду шукати.

4. Лія

Лія Well-Known Member

Дівчата,хтось мав на хрестини маленьких діток вишиванки з домотканого полотна? Воно шию не натирає? Чи дитя в ньому плакати не буде ,що воно таке штивне.

5. natorella

natorella Well-Known Member

а шо батист чи просто коттон не канає?

6. Лія

Лія Well-Known Member

Канає але немає в наявності готового такого як я хочу ,немаю часу дуже шукати.

7. natorella

natorella Well-Known Member

ясно, бо ми ше не хрестили, тому і не зрозуміла такої спєшки

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

маємо вихвалялку, отримала наші крокси, вони такі кльовезні що ну:radist:
    Домінік як вчора взув так цілий вечір по хаті бігав і заснув в них , вранці як прокинувся відразу їх взув і перезувся вже як на вулицю пішов гуляти:) розмір йому трохи завеликий, але навіть це не заважає йому в них льотати, словом зручні дуже! і колір темносиній кльовий!

9. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

/Дівчата,хтось мав на хрестини маленьких діток вишиванки з домотканого полотна? Воно шию не натирає? Чи дитя в ньому плакати не буде ,що воно таке штивне./

Я вишивала хрестильну сорочку на такому полотні, як заготовки з Призми. Це типу домоткане полотно (типу - бо це не є таке полотно, як на сорочках моєї прабабці, наприклад, але в наших магазинах називається домотканим). Справжнє домоткане можна на базарі знайти, не знаю, яке Ви маєте на увазі.
    В сорочечці малий був недовго, в церкві, потім ще трохи, і перебрала. Не можу сказати, що тканина натерла, просто був не дуже добре продуманий крій, і , принаймі мені здалось, сорочка не була сину дуже зручною.

Я думаю, це нормальний варіант. Скільки там тих хрестин, тож не є річ для постійного вжитку

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

і я так подумала, а вони через місяць розклеїлись в тому місці, де тканина з резиною :sad:. Замовила зетполи, вони, як на мене, кращої якості.

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а ми в них у віці 1,4 топтались всю першу половину літа, і кілька разів і машинці прала, і лише вигоріли на сонці, нічого не розлізлось.
    І зараз мала їх носить "и в хвост и в гриву" - і в пісок, і на велосипед, і просто в садочок/на прогулку і вони значно кращє виглядають ніж наші зетполи, в яких вона ходить лише в садоку і то лише з перших чисел травня.... а вони вже такі на носках поношені, що враження ніби їх пів року носили активно.

Може "тривалість життя" залежить від конкретних моделей...

12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

в нас те саме - носимо декілька тижнів. ще й квіточки на тому резиновому носку почали відпадати(

13. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

чекаємо такий фемілі лук)
    для БІГ сістер і "маминої лялі":) з картерсу
    [​IMG] [​IMG]

14. Сяночка

Сяночка Active Member

Наші кеди Зетпол після 3 раз на природі і одної стірки в машинці полиняли і почала також резина по бокам відставати від тканини, так що тепер і будуть суто на ліс... Минулого року мали Бефадо, вроді класні, але ми їх мало носили то виглядали як нові

15. Vероніка

Vероніка Never give up

Ми відносили ціле минуле літо, і тепер я знову купила - дуже задоволена.
    В машинці я взуття не перу, тільки вручну - зовсім трошки колір посвітлішав, а так в ідеальному стані. Так що серед текстильного взуття я надаю перевагу Зетпол.

16. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

можливо не дуже по темі, але може хтось знає куди переїхав магазин Азіз Бебі, той, що був біля Аквапарку, бо коли там все розпродували, продавці ще не знали куди їх переселять.

17. mokhnatska lesia

Була сьогодні на Ст. Бандери і випадково побачила магазин Дюна Червоноградської панчішної фабрики (навпроти гімназії), зайшла і приємно вразилася, і асортиментом, і цінами, купила малій шкарпеточки літні з дрібненькими дірочками зверху за 8,20 грн. (на базарі по 15 грн.)від 16 - 18 розміру, менші розміри дешевші, дуже приємна продавець порадила і гарно все розказала, наприклад в малої ніжка 16,5 см, то порадила взяти 18 розмір, бо вони йдуть без еластану, щоб літом не парили, тому можуть трошки "сісти " після прання.

18. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А можна докладніше? де саме на цій вулиці, а то нам на море, а цього добра ще не купила.

19. mokhnatska lesia

навпроти Академічної гімназії, тої, що між головним і 1 - им корпусом Львівської політехніки, великими буквами пише ДЮНА

Доречі, там є і для жінок, і для чоловіків і шкарпетки і колготки.

20. Iryna

Iryna Well-Known Member

ще на Південному на днях побачила їхній магазин, ціни дійсно дешевші від базарних і асортимент великий...

Статус теми:
Закрита.