Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

можливо у подруги машинки пральної немає, або є допотопна, можливо пере не найкращім порошком, можливо тримає ті бодіки по кілька днів заляпані а потім дійсно їх фіг відіпреш.... є багато нюансів.
    Щодо кольорів, я, як мама, яка схильна дитині понакупляти речей більше ніж дитина фізично може поносити, можу вам впевнено сказати що ще жодна річ ( замовлена мною в англії в даному випадку) не полиняла ( а то і дитячі речі і мої з чоловіком), а я зовсім не фанат білого, і нас всяке різне корльорове...
    я вже раз сказала, наші бодіки получаються по 20-30 грн, то не дорого як на мене.
    Бембі непогані загалом, але кому що подобається...
    я вам скажу як у мене, дитина має народитись то +/- через місяць.
    Значить у нас вже 7 бодіків з набору і ще 7 їде. Бо по перше з досвіду старшої часто мала як запісювалась чи какалась то бодік десь там трішки але бруднився, тож мусіли міняти одяг. Десь колись зригне дитина - також зміна одягу. Якщо якісь ббодіки не використаєм і вони залишаться нові - продам, хоча я і б/у можу продати успішно :)
    Чєловєчків наразі маєм 3 і ще 2 чи 3 їдуть, крім того є кілька шапочок, кілька пар носочків, є кілька ромперів ( то як футболочка+шортики одним цілим але на кнопочках як бодік), є флісовий чєловєчек, є комплектиків пару кофтинка+штаніки.
    Воно все +/- одної кольорової гамми, чудово підходить одне до іншого, але цікаве загалом і гарне.

хто як, +/- місяць, може трішки меньше.
    перегляньте комерційні теми в розділі "купуй на посіденьках" там є і англійські магазини, і штати.
    От перший який попався бодік ф-ма George - виробник індія. Ну але ви купуєте не виробника а купуєте річ під певним брендом. І той бренд вже гарантує якість незалежно чи то індія, чи китай. Бо ж напевно не відкрию америку, коли скажу що китай також шиє різні речі по якості на різні ринки.

тут красівості не в першу чергу, бо ті речі мало того що красиві самі по собі, вони ше є якісні, незношуємі, шедевші за аналогічні куплені у нас.
    В общєм чого переконувати, зхамовте і самі побачите.

ну ти мать дайош ))))
    ну це дивлячись яка ))) мені вже от майже 3,5 роки всі кажуть та вона вже от зараз перестане так рости шалено.... ну да....ждьомс :girl_spruce_up:

2. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

А для чого тоді вам бодіки? Бо якби я не використовувала підгузки, то бодіків не купляла.

Не знаю, що у вас зїжджає, але в мене при такій температурі нічого ніколи нікуди не їде, особливо, якщо річ хорошої якості.

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Беріть для 0-3 місяців

Нормальна. Найкраща для своєї дитини.

Ну не знаю. Мені себе більше шкода ніж машинки і речей. Крім того якось особливих проблем не маю. Може тому, що відчизняних речей майже не маємо. Мені вже ліпше секонд.

Почитайте тему про висаджування. Щось мені здається, що бодіки без памперсів незручні. Тоді вже краще повзуни. Бо кнопки від бодіка будуть терти між ножками. Ну і краще мати тоді пару багаторазових підгузків.
    Ви собі трохи думайте як полегшити життя і приділити час дитині, а не пранню руками (його буде багато і не варто тиждень то збирати) і решті прєлєстей.

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

А то! Я хтіла бути "доброю" мамою. Крім прання руками було ще прасування на два боки і прочі традиційні "радості". А, ще кип"ятили воду на купання десь до чотирьох місяців. Але повторююсь, мала помічника. Я тобі більше скажу, ми перший місяць були без памперсів тільки в пеленках. Потім мене попустило і я стала звичайною часом халявлячою мамою і о чудо, дитині від того ніц не сталось. Ми ніколи не мали опрілостей, алергій, подразнень і т.д.

4. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

:suicide: мамцю мила ,дайте си спокій. бавовна прекрасно переться в машинці, то ж не шерсть ,чи кашемір. віджим можна поставити мінімальний, якщо вже так боїтесь ,щоб не поїхало ,хоч в мене такого ніколи не було.

я взагалі чокнута на пранні, бо перу кожен день, ніколи не чекаю, поки назбираю повну машинку. перу наше і дитяче разом дитячим засобом.
    інколи буває, що річ не брудна, але треба відсвіжити ,чи просто там попісяні штанці, то перу на режимі 15 хв. короче, якби я прала до того часу руками, стільки лахів і стільки разів, то я би вже поїхала дахом.

---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

ще скажу, що сліпики (то те саме що "человечки"?) мені були зручні виключно до 6 місяців. потім, зле в них, бо дитина дууже рухлива, ногами мотиляє, перевдягати довго і важко, поки ті кнопки позащіпаєш, а так штанці шур і готов.

5. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

я теж в свій час понакупляла різних бодіків для малого цілу купу,і нових і б/у,але ні разу ні одного так і не наділа-ми висаджувались з народження,тому вони не пригодились,лише гроші марно витратила...так що хто планує висаджувати,то краще маєчки купляйте)

6. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Приєднуюсь до дівчат. Речі з інтернет-магазинів не тільки коштують так само, чи ще дешевше, ніж вітчизняні (з останнього- картерс 2 бодіка і штанята - 108 грн з доставкою), а й значно якісніші, як правило.
    Білого теж би не купувала. А щодо "красівостей" - це, однозначно, не основне, але що поганого в тому, якщо дитина гарно вбрана? :)
    Свому малому в нас кілька лашок купувала в дитячому магазині на початку Б.Хмельницького, біля Добробуту. Правда, то вже минуло більше року.
    Будете в центрі, можете глянути, не памятаю номера, якщо перейти дорогу від Добробуту, поруч є кафешка

7. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

"ну то мені треба з 20 бодіків щоб до кінця тижня дійт"
    В нас назбирувалось ну дуже швидко, бо ще є постіль, пеленки, марлі, одяг мами, які мені дитина спочатку постійно обпісювала-обкакувала-обльовувала.
    Щодо якості, то нам зараз в Україні подарували пару речей з Антошки, коштують немалих грошей, і речі просто розлізлись після першого ж вбирання! З нашими англійськими речима такого нема, хоч багато що перйшло нам у спадок і взагалі не було новим.
    Ну а те, що для НМ, асди, теско все виготовляється в китаї, шріланці і тд, то безсумнівно, але як писали дівчата китай китаю різниця.

8. WildWind

WildWind Member

Тему про висаджування читала, але мабуть не звернула увагу про одяг для дитини... ну памперси ми таки будемо носити у слінгу, бо народимось на зиму, а гуляти і десь показувати голу дупцю на вулиці не вийде.. то я так думаю). Багаторазові підгузки вже є у списку.
    Навіть не подумала про то, що бодіки не на всі випадки життя підійдуть.. То тоді маєчки і штанці.. хм.. а дитячі трусики тоді треба мабуть? чи просто повзунки... Мені зараз дах поїде))) Дякую дівчата!

9. natorella

natorella Well-Known Member

я мала один бодік на зиму
    в хаті - кофтинки/футболки/майки + штани (не повзуни)
    машинка прала і по 2 рази на день
    но шоб я руками!!! нє

10. WildWind

WildWind Member

---------- Додано в 01:02 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

11. natorella

natorella Well-Known Member

та ви шо) серйозно? та ну. я в антошках ніц не купую. бо тоді дійсно можна влетіти в копійку
    ну і не купувати как нєкоториє стільки шо фізично не переодягаєш

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дитячі трусики рано. Повзуни незручно. Краще штанці.

Ніц вічного нема. Щоб не біло аж таких казусів краще купити раз але якісне. Тому для мене однозначно краще замовити, або десь на стоках/секондах щось знайти. Ніякого криміналу в тому не бачу. А антошка і т.д ето да. Так і розоритись недовго. Ну але в кожного свої фінансові можливості.

То мій чоловік любить за світло переживати. Але прати вручну не хоче. А я не кінь, щоб без помічників тягнути на собі весь дім і ще руками прати. Справа звичайно ваша, якщо є кому допомогти, то дєрзайте. А як ви живете окремо, то подумайте де братимете час на дитину (деякі дітки хочуть бути біля циці мало не цілодобово. Звичайно якщо ви плануєте ГВ. Але скажу вам, суміші то ой яка розтрата для бюджету), на чоловіка (теж уваги потребує), на себе кохану (теж не варто забувати приділити собі хвилинку). А ще варити, прибирати, гуляти. Справа ваша як планувати час, але краще життя полегшувати, а не ускладнювати імхо.

13. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

то найкраща порада
    моя товаришка купує всьо шо "глаза відять", а потім на кідстафі має 48 тем))))

14. Сяночка

Сяночка Active Member

коли чекала на синочка, поняття не мала про іноземні сайти і як там замовляти іт.д., то купляла в нас в магазинах/базарах в основному наше або польське. Десь коли малому був рік відкрила для себе таку штуку як кідстаф і понеслась...))) Скажу що то просто не до порівняння по якості і цінах, то все наше чи польське( ну трохи краще за наше по якості) після 2-3 разів чи в машинці чи руками запране, закашлатене, розтягнуте чи навпаки... Тепер Картерз чи Джордж чи Некст і т.д. перу при 30-40градусів і нічого не бракує, не збігається, не линяє, по кольорам не сортую і нормально себе почуваю і дитина гарно завжди виглядає))))))))))))

---------- Додано в 09:10 ---------- Попередній допис був написаний в 09:06 ----------

а буде обовязково Китай, чи Індія, чи бангладеш чи ще щось, все виробництво знаходиться в таких країнах, бо там люди за копійки працюють, за які не буде працювати англієць/німець/американець. Це не тільки одягу а і всього решта стосується - техніки, іграшок і т.д. Якість тут гарантує не країна виробник, а сам бренд..

---------- Додано в 09:12 ---------- Попередній допис був написаний в 09:10 ----------

довше живе то факт, а дорогий то далеко не завжди...

---------- Додано в 09:14 ---------- Попередній допис був написаний в 09:12 ----------

в нас лишались плями в основному від чайочку, а так решта все відпиралось і каки в тому числі без проблем

---------- Додано в 09:18 ---------- Попередній допис був написаний в 09:14 ----------

Я перу в машинці абсолютно все, навіть багато речей де ручне прання (ті ж самі футболки Адідас де вказане ручне прання, на делікатний режим чи на ручне прання, вижимаю при малих оборотах і нічого не робиться страшного... А збирати довго не прийдеться дитяче, в мене калатала машинка почті кожен день

---------- Додано в 09:26 ---------- Попередній допис був написаний в 09:18 ----------

Цілком згідна, в мене мама перший 1-2 місяці всю хатню роботу на себе взяла, і то не було легко...(може то я така розпацькана...)Плануйте якнайбільше часу для малечі, для себе на відпочинок і для чоловіка любимого, а решта по мірі можливості з допоміжними засобами)))))

15. WildWind

WildWind Member

Дуже дякую усім за відповіді і поради де купити в ПП.
    Потратила я 2 години і усь! Нема більше моїх страждань ходіння по базарах і магазинах, варто тільки сказати що відколи я вагітна щотижня тратила на то час і за той час купила тільки 1 бодік)))) замовила одягу на 100 долярів, порахувала, що одна одиниця одягу мені вийшла приблизно у 40 грн, порівняла приблизно з базарними цінами, і зрозуміла, що якщо бодік у 40 грн то нема різниці, то одіяло чи чоловічок за 40 грн. то ого-го! А кольори, дівчата.. взяла біле і темно-синє, і трохи коричневого і собі вгодила, і чоловіку, знайшла такі рокерські стилі, бодіки з гітарами! Одіяло в гітарах! Може знайду таке для дорослих)))) Я навіть не уявляю скільки би в нас то коштувало... Не знаю, на скільки того вистачить, але вже спокійна, що матиму час на малятко і не треба буде бігти в магазин.

Поки маю ще одне питання. Ніде на тих сайтах не знайшла повзунки, такі щоб на зав’язках або на гудзичках на плечиках, типу як комбінезон, але без рукавів. Є щось схоже, як в нас шиють, але все під памперси зроблено, а нам ті кнопочки між ніжками не підійдуть.. (штанці замовила, але не дуже мене радує ідея резиночки на животику). Підкажіть якої фірми шукати таке.

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

мені таке не дуже підходило - ті кнопочки часто проривались, а на зав"язках - банально розв"язувалось, та й не дуже гарні якісь всі були :)
    а чому?....Це дуже й дуже зручно! Я, так самояк і ніколь - надаю перевагу закордонним сайтам - це прост о речі не до порівняння! купляю все, що тільки можна- в нас - хіба щось таке. що тр вже й негайно.. І це на жаль, в 90% негативний досвід...Сподобались тільки ТМ "Каркуша" - маю велюровий спорт. костюмчик - "неубіваємий" (хоча читала, що багатьом попадались гнилуваті нитки - міг розійтись по шву і т.д.), ТМ "Smil", "Модні дітки" - хороша якість. Піжамки нашого виробника ще жодної якісної не попадалось... З бодіків-сліпиків теж надаю перевагу "George", "Early days", "Next".

17. WildWind

WildWind Member

Бо ми плануємо без памперсів жити) дівчата писали що ті кнопочки без памперса тоді можуть натерти. А трусики ще рано.

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

ааа, мене вистачило тільки на 2 тижні десь - а потім надоїло - гори запісяних речей, вічно машинка прала..Т о я читала мудру літературу про висажування і т.д. - але щось не пішло мені то діло на практиці..

19. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

"штанці замовила, але не дуже мене радує ідея резиночки на животику"
    Не хвилюйтесь, ті ґумки не тісні, нас жодна не пошкодила :)

20. WildWind

WildWind Member

Про життя без памперсів я думала ще тоді, коли вперше міняла памперс своєму племіннику, а може і раніше, коли ще меншою побачила по ТБ якусь програму про вплив памперсів на хлопчиків, вірніше про те, що невідомо як впливає в майбутньому. Про висаджування і т.д. я тоді ще не знала, думала, що просто буду використовувати пеленки. Тому то не вплив форуму зовсім.

А поки пупчик не заживе?
    Хочу повзунки на зав’язках.. певно за кордоном таке не бачили)))

Статус теми:
Закрита.