Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lamara

Lamara Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

я колись купувала тут кардиган
    http://www.clothingattesco.com/
    маємо ось такого фасону, тільки колір інший
    до речі, це мій один із найулюбленіших магазинів. Маємо з відти пуловери, джинси, сорочки, штани, футболки , а також футболки та сарафани для моєї дівчинки. Якість просто суперова. Дуже-дуже рекомендую цей магазинчик.
    А, ще маємо з відти пальто кашемірове. Таке модняче, як тільки ми десь їздили - всі запитували де ми таке купили))

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ТЕСКО-теж 1 з "моїх" магазинів..багато малим там купую....
    правда, кардиган на МАТАЛАНі взяла, бо там кольору бордо не було,а на ТЕСКО ось цей джемпер придивилась ще в колір форми..
    http://www.clothingattesco.com/knit...d220068/&bklist=icat,4,shop,catgkids,kids-new

3. Сяночка

Сяночка Active Member

Ми минулого літа теж носили 20р., на осінь мали кросівки 21 і 22, 22 запасу було десь біля 1 см, якщо ляля добре ходить і не буде шпортатись то беріть 22

---------- Додано в 16:33 ---------- Попередній допис був написаний в 16:31 ----------

Підкажіть, тапки якої фірми ви купуєте діткам у садок?

4. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

якщо можна в пп через кого замовляли з цього магазину?

5. zetta

zetta Well-Known Member

дівчата що краще на зиму для дитини 1,6 суцільний комбез чи окремо штани-куртка? і для грубасіків який добрий виробник?

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а ми мали суцільний термо від ЧІКО (то на санки) і роздільний від ГРЕНДЛАНД/БІЛЕМІ роздільний (парадно-вихідний):girl_dance:

7. Сяночка

Сяночка Active Member

Ми мали роздільний Войчек і окремо ще штани (напівкомбінезон) Ленне, хватало, потреби в суцільному не виникало, в роздільному завжди є можливість в машині/магазині зняти курточку. А на санках в нас чехол спеціальний, спинка добре захищена. Але то як кому, найкраще мати два - такий і такий))))))

8. mokhnatska lesia

моя мала також була пухкенька то мали роздільний ленне (куртка і півкомбінезон), цей комплект був дуже легенький і водночас теплий, півкомбез не сковував рухів дитинки, вона могла нормально сісти і присісти і нічого не тягнуло, я б не радила брати комплекти де півкомбінезон утеплений овчиною, дитина в ньому дуже не поворотка.

9. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Дівчата, а на зиму вартує купувати таке взуття (і такого плану, і саме цієї фірми - Tundra boots)? Бо і ціна приємна поки, можна взяти. [​IMG]

10. kati

kati Well-Known Member

я своїм обидвом маю на зиму екко (на морози і сніг) і тундру (на слякоть) Якістю задоволенна-легеньки( я боялась що будуть дубові) і нога добре заходить-теж переживала за підйом. Яїх взагалі купляла по 17 долл-однозначно вартують тої ціни

11. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

вартує, ми також вже 2 зими відходили по слякоті, легеньке, задоволена на всі 100%, мали американські)

12. panikvarts

А не на слякоть вони не підходить? Там пише, що температурний режим -22 -30.

13. kati

kati Well-Known Member

незнаю...не випробовувала...мабуть підходять...просто в мене вони призначаються на слякоть і калюжі...

14. panikvarts

А як з розмірною сіткою?
    В нас зараз нога 13 см. На зиму мабуть, треба десь 14-15 см? Колготка, шкарпетка...

15. Сяночка

Сяночка Active Member

Думаю для зимового взутття 14,5-15см, бо до зими нога підрости може і в зимовому взуття треба трошки простору щоб нога не мерзла

---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ----------

Дівчата, підкажіть, такі варіанти тапок нормальні в садок ?

Чи то треба такі прості сукняні тапки аля наше дитинство. Підкажіть які ви купуєте. Розглядала ще Зетпол, але в нас кеди Зетпол, в магазині біля нас малий весь час слизгається, падає бо дуже слизько на плитці, а глянула що в садочку в коридорах всюди плитка... може то ще від плитки самої залежить...

16. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

купили ми малечі на цьому тижні такі босоніжки GEOX, вже на наступний рік, по дуже файній ціні:girl_claping:
    [​IMG] там де є срібний колір у нас рожевий)

17. mokhnatska lesia

і я до таких придивлялася, але не знаю з яким запасом брати, малій зараз 3,5 рочки і ніжка 16,5 см, якраз зараз повний 26 розмір джеокс, а на наступний рік як вгадати, щоб не пролетіти?

18. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

а де можна купити Tundra boots?

19. Vероніка

Vероніка Never give up

Цілком підійдуть, хоч Зетпол теж підходять для садка. Обирайте моделі краще на липучку, щоб дитина сама вчилась вдягати\знімати.
    Діти більшість часу проводять на паркеті і килимі, плитка у нас тільки в туалеті.
    Ще мені подобається фірма Інблу (Україна-Італія), я купувала такі.

20. kati

kati Well-Known Member

а я така розтроєна шо капець...загубили ми вчора один капчик, отакий з голубими ліпучками

так мені шкода...дуже зручні вони нам були...
    якщо б раптом хтось побачив на сихові, то нааашшшшш((((

Статус теми:
Закрита.