Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. карапуз

карапуз Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Шукали мештики на 1 вересня - шукала чорні лакові звичайні (бо маємо рожеві та бордові не під колір форми), думала то не буде проблема... Пішли на Південний бо було по дорозі від свекрухи - вибір жахливий, такі страшні шкрабаки усі вузькі по 200 грн, а якщо за словами продавця шкіряні (то під питанням) невідомої турецької фірми з "камушками" то 500-600 грн!!! І вони ще дивуються що там покупців нема, а що там купувати?
    В антошці було пару гарних варіантів, на суперфіти навіть знижки були, але вже не було нашого розміру. Купили в інтертопі, гарненькі шкіряні, з гарантією, з сертифікатом (я питала) за половину тої ціни, але білі, думаю що під білі колготки нормально буде.
    Уряя, нарешті я повністю укомплектувала свого першачка!

3. Megan

Megan Well-Known Member

Таки всі діти різні, мому 4,9, і вже 30 розмір, купила кросівки 31 розміру. Страшно подумати що буде далі.

4. карапуз

карапуз Well-Known Member

О, ми Юстинці власне суперфіти там і купили.

5. In4a

In4a Well-Known Member

Якщо зараз 83 см, то до зими ще точно виросте, я б брала 92...

6. Сяночка

Сяночка Active Member

Та і я так думаю, але якщо вони йдуть +6 то в 92 він втопиться. Я на кідстафі хочу замовити, одні кажуть розмір в розмір інші що 86 розмір до росту 90-92 носили... Може хтось мав з вас Ленне

Останнє редагування: 27 Серпень 2011
  7. Dobra

Dobra Well-Known Member

Я вже раніше виставляла фото - купила малій плаття нарядне, в СП, коштувало орієнтовно 200 грн. Якість на тверду 4, мала і так низ порвала, так скакала. Просто на вихідних була на Південному транзитом за сантехнікою, бачу - висить із тієї ж партії плаття, тільки кольори такі наляписті, без смаку, але точно таке ж пошиття, тканина, фасон. Ціна - 600 грн:khomyak:. Вони що вже чисто всі подуріли? Я впевнена що воно поки до мене дойшло за 200 грн, на ньому вже кілька раз заробили, таке враження що малюють ціни...

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

думаю , що 92-то занадто....ви заміри просили? от і порівняйте з одягом сина...а ще краще помярйте в Антошці 2 розміри,бо там вже є костюми від Ленне

9. Іруня

Іруня Well-Known Member

Дівчата, може хтось порадить... Зараз Єва носить босоніжки-мешти 21 розміру. Може підкажете, який то в неї буде на наступне літо?

10. Женічка

Женічка Well-Known Member

Іруня, а не йде розмір врозмір з Настіною ногою?

11. Angel

Angel Well-Known Member

я додаю 2 розміри.тобто 23-24(якшо повний 21 я б взяла 24)

12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

особливо,якщо нога повненька

13. Iryna

Iryna Well-Known Member

минулої зими доня мала 78 см росту, так ми взяли комбез ленне 80, то він ще навіть був трошки з запасом, став якраз добрим вже аж навесні.

14. Іруня

Іруня Well-Known Member

Одяг йде розмір в розмір :) А ножку Настя мала 20-го розміру, на наступне літо - 22. А 23 розмір мала взагалі дуже довго! Ми дві зими підряд носили чобітки 23 розміру ( в 2 роки і в 3 роки ). А потім різко ножка "підскочила". Зараз носимо 26 літнє.

15. Сяночка

Сяночка Active Member

просила, по внутрішньому шву штанини, різниця 3-4 см між розмірами, а довжина самого комбеза 92 розміру більша за малого ))))), так що беру 86 ))).
    А в Антошку мені везти малого з Червонограда трохи далеко )))

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Тільки довжина там регулюється. А куртки 86 і 92 розмірів майже не відрізняються по величині. Так що добре подумайте.

---------- Додано в 09:45 ---------- Попередній допис був написаний в 09:41 ----------

Ось знайшла заміри роздільних комбезів Lenne
    Замеры:
    р.86: от плеча до края рукава 30 см, от подмышки 22 см, длина по спинке 43 см
    р.92: от плеча до края рукава 32 см, от подмышки 23,5 см, длина по спинке 43 см, ширина курточки - 38,5 см

17. TATA

TATA Well-Known Member

Правильно робите. Ленне однозначно +6, а то і більше. В р.92 при рості 83см втопитесь. І р.86 буде з запасом. А коли на дитині висить комбез, це не гарно та і дитині не зручно. В нас Ленне вже було декілька моделей. Зараз при рості 107см демі комплект р.98 ще нормально сидить. Зараз на осінь купила демі р.104, то ще з запасом, буде і на весну.Зимова куртка р.104-з запасом, а р.110 - ще топиться в ній. Правда хлопчик в мене худенький.

18. Сяночка

Сяночка Active Member

Я хочу тільки штани (напівкомбінезон) докупити, довжина в 92 розмірі з лямками в найкоротшому положенні 82 см, малого зараз є тільки 83 см, то втопиться явно... ))))

19. Іриска

Іриска Well-Known Member

я в кінці зими/на поч весни на розпродажі в Антошці брала куртку Ленне зимову 92 розміру, зараз малий має 91 см - вона реально ще має крутий запас, чуть не по коліна і рукави дуже ще задовгі, так що вони великомірять.

П.с.: дівчата, маю таку пропозицію: минулого року десь в такий час Богданка робила чи збирала СП на Демари,, я їй вже написала пропозицію знову організувати, чи були б ще бажаючі? я ними була дуже задоволена, взяла б ще однозначно....

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

І я своїми була задоволена, але ще не дивилась до зимового - може ще ті будуть..Ніжка не дуже виросла..

Статус теми:
Закрита.