Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

Кстаті про розміра - моє враження що вони маломірять.
    На наші 104-105 ми міряли 110 спочатку - не можу сказати що мала, але так якраз на зараз, запасіку ніякого.
    Ми взяли 118 розімр ( чомусь він в них саме такий а не 116), то виглядає вот так

Юлька просто в тєлє дєвушка, тому на ній ніколи куртки не висять, навіть якщо вони завідомо більші по розміру. А резиночка в рукавчику якраз добре його на руці тримає. Якщо рукавчик по руці спустити - то він повністю закриває руку з пальчиками.
    110 розмір був чуть коротший в рукавах і по довжині загальній. Запасу явно було меньше.

---------- Додано в 14:36 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

глянула на ваші фотки, на Софійці при денному освітленні червона також дуже класно виглядає. А там в магазині якось світло так світило що куртка здавалась аж кислотно червоною....
    І в нас червона була два минулих сезони.... чогось мої очі прагнуть вже відійти віж рожево-червоних кольорів, чогось спокійнішого хочеться. Ще як варіант розглядала темно-синю, але вживу він якійсь був мрачноватий.

Останнє редагування: 25 Січень 2012
  2. Vероніка

Vероніка Never give up

Купила малому сьогодні в Інтертопі чобітки Swissies за 179 грн., дуже дякую Oliv i Kati за пораду, дійсно зроблені непогано, моделі схожі на Ессо.
    В Плато також багато взуття по знижкам, босоніжки Ессо і Geox є в районі 200 грн., але розміри тільки 20-22.
    Купила там набір шапка+рукавички за 59 грн. (скидка 50:wacko:, є також з серії Барбі, Людина-павук.

3. карапуз

карапуз Well-Known Member

Купив такі сьогодні чоловік Мартинкові, доволі симпатичні.

4. Romanivna

Romanivna New Member

а вони йдуть як осінні чи зимові?

5. Vероніка

Vероніка Never give up

Продавець сказав, що на температуру десь до -5, якщо холодніше, можна шкарпетку додатково вдягти.

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, хто купляв отакі шапочки НМ
    як вони по відповідності до розмірів і як на голові лежать?
    Чи не розтягуються в ширину, бо я там щось не бачу нічого що б шапочку у формі тримало. Чи вони достатньо еластичні і тримаються на голові, чи пару раз вдягнув і вже потягнулась?
    І вони повністю голову облягають, чи отой верх шапочки стирчить пустий?

7. zetta

zetta Well-Known Member

ми. не розтягуються. лежать добре.нам на 8років пише 52 розмір шо там же відповідає 6-8 років. але в нас голова не кругла.... досить худа то буде і на 9ть. вони подвійні ті шапки.

8. Анютка

Анютка Well-Known Member

Дівчата, яке взуття купуєте своїм донечкам на весну?
    Ми маємо чобітки високі, їх під спіднички/плаття/шорти, а власне цікавить мене взуття, яке можна під штани взувати, але таке не надто спортивний варіант.

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

на стафі дівчата продають то чомусь пишуть 3-6 р. на 51-51.
    Справа в тому що в нас голова якраз більше кругла і всі шапочки які без завьязок чомусь з голови з часом сповзають, особливо це стосується задньої частини колови. Але ж не ходитимем все життя з завьязками...
    То щоб шапопочка була не вільна я по голові, а так в сам раз плотно облягала голову, який кращє розмір брати на наш 51?
    3-6 чи 6-8 років?

10. Angel

Angel Well-Known Member

В малої така шапка,з вух страшенно злазить! А особливо почала злазити після прання,таке враження ,що вона стала коротша,і вуха майже не накриває.

---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ----------

повністю облягає

11. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

я цього року дуже гарні купила по знижці черевички від Паблоскай, от такого плану

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

також цим питанням задаюсь, але по досвіду минулого року, покпи сніг не зійшов ми ходили в зимових екко. Потім буквально тижня 2 ми походили в утеплених тоненьким флісом ботіночках, а далі ходили в звичайних кросовках. Спіднички весною ми не носим, тому з тим в нас простіще.
    Але зараз я вагаюсь, чи варто купувати демі взуття в якому фактично походимо кілька тижнів а на осінь воно вже може буде мало.

13. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

от по такій причині і не купую нічого на весну...хто зна яка вона буде та погода)
    маю минулорічні чобітки замшеві холодні,черевички теж не отеплені,кросівки,...по ходу шось придумаєм(секонд рулить!)

14. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Вона більш осіння, але ми вдягаєм на мороз до -5, просто під низ даю шерстяний светрик. Куртка класна - легенька і тепленька. Єдиний мінус - залишаються плями від води (слини, дощу). Але на ті гроші - супер.

15. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

а де купили? який розмір і за скільки? дякую

16. Анютка

Анютка Well-Known Member

дуже класні! саме такі б хотіла, минулого року ми мали схожі Чіковські, зараз вже малі(( мали ще одні, трішеки вищі, то теж добре було
    а зараз задаюсь тим питанням, бо зимове взуття маємо Демари та уги, відповідно як зійде сніг - нема що взути(

ми маємо два плащика, тому люблю малу вдягати в спіднички)) для того й взяла чобітки

в нас теж якраз почала активно рости ніжка, хоча розмір й маленький носимо, та все ж в щось взувати треба:girl_in_dreams:

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

де і за скільки?

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:10 ----------

я також люблю, але практика минулої осені показала що два конкретних падіння на коліна і капець колготам. З зашитими колінами ходити теж не будем. Але і по 50-60 грн купувати колготи на два рази немає бажання )))
    Тому в нас спіднички тоді коли ми без колгот, або коли їдемо десь мапшиною і по вулиці не ходим .
    А так перехідний період - джинси всякі і різні.

18. Анютка

Анютка Well-Known Member

моя молодша, чесно кажучи, сильних падінь, наразі, ще не було, цього року треба буде самокат купити, то напевно почнуться)))
    а на прогулянки в дворі, то теж переважно штани вдягаю, якраз під них і взуття шукаю))

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

щойно поміряли наші чобітки на флісі, які носили весною і осінню, і ми ще в них влізли. Впритик але поки пальчик не тисне. Може нам повезе ще й цю весну в них відходити.

20. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

в Антошці в КК, 240грн( правда був єдиний розмір, якраз той, який мені на весну підходив):girl_claping:, люблю цю фірму, гарно носяться

Статус теми:
Закрита.