Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tanju

Tanju Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

Хороша ціна. Ми минулого року такі купляли за 400 з чимось. Гарні черевички, але на жаль ми з них швидко виросли:sad:

2. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

а який розмір ви взяли на весну? малій зараз 3 і місяць і ми носим 24 - 25 розмір залежно від фірми

3. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

моя малеча маленьку ніжку має, я купила 23р:girl_smile:

4. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

Вам повезло купити таку якісну річ і за такі гроші

5. zetta

zetta Well-Known Member

вона просто добре тягнеться, то і облягає голову. Ангел пише нижче шо їй злазить. нам ні. В КК на другому поверсі є ті шапки, як там буваєте то поміряйте тай все, зразу визначитесь чи вона вам підходить. Як складно, то я запощу фотку де моя мала в ній і ви глянете.Але в нас голова не велика.

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

О, дякую, так і зроблю, я не знала що вони там є.

7. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Я щаслива - отримала перший "транш" речей для доні з VIP-розпродажу Некст! Речі неймовірно красиві, ще й дісталися мені з 50% знижкою :girl_claping:

Звідси тільки блузка, але такі штани я, здається, теж замовила :)

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а мені щось не пощастило чи то з речами чи то з посередником, чи то замовляти почав вже в кінці тої ВІП розпродажі, що так мало позицій було доступно. З 8 позицій вдалось замовити лише 2. Одна річ вже в україні, але чекаєм поки прийде друга. А ще на одну річ з замовленого згодом помінявся чомусь код, то я її ще окремо дозамовляла.

А ваші платтячка бесподобні :)

Останнє редагування: 26 Січень 2012
  9. Arika

Arika Well-Known Member

\
    просто супер за таку ціну, дуже пощастило Вам, я б сама такі купила:girl_in_dreams:!
    Дівчата піДКажіть, де можна купити джинсові лосіни(легінси) (крім Антошки), дуже хочу такі доні купити:girl_in_dreams:!

Останнє редагування: 26 Січень 2012
  10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

мені із замовлених 16 позицій тільки 5 буде...Це притому що я зразу, моментально кинула бланк і теоретично все було - як так вийшло - не знаю..Шкоодаа...

11. VERO

VERO Well-Known Member

Дівчатка, які ще є розміри і в якому "Інтертопі"?. Не знаю, чи варто їхати)))

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

заходите на сайт інтертопа, в розділ взуття для хлопчиків. Вибираєет модель. По кожній моделі є опція перевірити наявність по магазинах. Вибрали модель, вибрали розмір, і м. Лльвів, і вам одразу видасть в якому магазині/магазинах є в наявності ваша модель і ваш розмір.
    Дзвоните в магазин і просите ту пару/пари відкласти і спокійно їдете за нею.

13. Vероніка

Vероніка Never give up

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Приїхала наша курточка Zara.
    [​IMG]ю
    Що я можу сказати. Щодо якості претензій немає. Але що вони маломірять то факт. Взяла 98 розмір (2-3 роки). То вона якраз, хоча ми наразі 92 певно маєм. На осінь не відомо чи буде. Правда міряла на грубий светер. Хоча ми і самі не худенькі :). Як жилєтку з середини зняти, то ще трошки запас буде.

15. kati

kati Well-Known Member

Дівчтака, а хтось був в Тигресі, Пелікані? Що там? є якісь цікаві пропозиції? завтра хочу по дитячих магазинах прокататись, ось складаю маршрут

16. kljysochka

kljysochka New Member

---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:05 ----------

це наші вчорашні зарівські обновки:) рада як слон! вибір вже дуже малий, і розмірів і асортименту, але для старших є досить светерків і футболок з довгим рукавом, причому зауважила, шо на малих одяг маломірить, а от на Гордія брала, то 1 до 1. я колись насторожено до зари відносилась, думала не практичний одяг, а як спробувала малому светрики, трикотажні сорочини, а малій куртку ( як в Ніколь і Наї діток, червону, минулу осінь носили і на весну буде , дууже задоволена!) то переконалась шо носятся добре і якість суперська, ну і стиль мені близький.. словом ,тепер там патрую на знижки:girl_haha:
    а ше в mothercare була, то взяла малій легенький плащик на трикотаж.підкладці, такий яскраво жовтий, в білі горохи, а підкладка рожева, офігенний! а з попередньої покупки мала сертифікат на 50грн, то плащ обійшовся 119грн( жаль, неможу фото в неті знайти...) тішуся!

17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

дівчатка,треба подарунок-трикотажний спортивний костюм на дівчинку 5 років..де податите глянути? можливо,хтось недавно купував, поділіться фото...

18. Dobra

Dobra Well-Known Member

Я буду брати на чудо-сайті, правда він такий пацанячий більше, але мала любить голубий колір. Хороші дуже відгуки від тих, хто брав.

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Як маєш можливість - то можеш шлянути в Венісі, в них зараз хороші знижки, люблю їх трикртаж -якісний і модельки симпатичні.

20. opko

opko Member

В Тигресі 50-ти відсоткові знижки.

Статус теми:
Закрита.