Одяг та взуття для малечі -2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. oliv

oliv Active Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -2

Ось тут я замовила, ще чекаю. Дівчина зі Льворва, до речі

2. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

зареєстрована на такому ресурсі - значна частина амер речей під 0% + дуже швиденько - чорноп'ятничні речі приїхали ще до Різдва (враховуючи вихідні і роботу пошти), за звичай до 3х тижнів - 4х тижнів речі вже є
    склад в Києві, нам дуже зручно, бо беру доставку на Нову пошту на Кульпарківську і чоловік по дорозі додому з роботи заїжджає і забирає

3. Vероніка

Vероніка Never give up

Прикупила на вихідних 2 піжамки у дівчини зі Львова, в неї є в наявності декілька - якістю задоволена, яскраві і матеріал приємний, але дійсно маломірять - на зріст 104 взяла 6Т, запас ще нормальний є.

[​IMG] [​IMG]

4. Lamara

Lamara Well-Known Member

Про магазин Gap:
    має пряму доставку в Україну (шкода що фрі шиппу до нас нема : Girl_crazy: )

І в цієї дівчини , впевнена на 99% що фейк з китайського сайту таобао, тому піжамки і маломірять.
    Зайдіть на офсайт, і навіть з сейлу найдешевша піжамка коштує 138 грн

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

щодо фейків.
    Офіційно Геп де відшивають? часом не в Китаї?
    Бо є досить розповсюджена метода, коли для певного замовлення відшивається певна партія товару. А потім по тих самих лєкалах, з того самого матеріалу ( звідки його беруть і яким чином його стільки залишається я вже не в курсі) але та сама фабрика відшиває ті самі піжамки але вже не для Гепу і його замовлення а тіпа підпільно, і от воно потім не втрачаючи якості, і відповідаючи по всім параметрам тій же фірмі що і товар шитий під замолвлення, продається дешевше.

Таке пояснення мені колись попадалось стосовно того, чому часом китайські підробки, які логічно що коштують дешевше, по якості нічим не поступаються оригіналу.

п.с. в неї в темці є фраза
    здається мені що це саме той випадок про який я писала

---------- Додано в 01:00 ---------- Попередній допис був написаний в 00:56 ----------

геп і олдневі це фірми близнюки. На мою дитину 3-х років розмір 5Т маломірить так що аж думки появляються що в америці ліліпути :girl_crazy:
    А речі були замовлені і привезені безпосередньо з сайту.
    І мої також враження що ці фірми маломірять.
    Тому їх речі зараз і не замовляю. Бо те що шиють більшого розміру воно і по ціні дорожче, що загалом не вигідно, та і візуалньо не все таке дитяче як треба нам в 3 роки.

Це якщо судити по моїй дитині, але багато дітей в 3 роки в розмірі 5Т втопиться, і батьки тих дітей вважають що речі або розмір в розмір або ще й великомірять.

---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:00 ----------

як вони себе поведуть після прання? загалом линяти не повинні, але всяке ж буває :)
    бо я також на ці піжамки придивляюсь.

6. Lamara

Lamara Well-Known Member

згідна на всі 100%.
    Я не казала що вони погані і т. п.
    В мене є речі з офсайту та фейки з Китаю. Різниці НЕМАЄ, принаймні я її не бачу вообше.
    І зачєм платить больше?
    І прання витримують , і глажку (інколи). Колір та розмір після прання не змінився ( до прикладу маю бодіки від Carter's оригінал та фейк. Використовую одночасно, кольори не змінюються, тканина однакова.)

7. Bogdanka

Моя племінниця Тоня не така висока як твоя Юльця, але дуже немаленька дитина. Так от геп розмір в розмір їй не йде. Але ми замовляємо тільки з офф сайту. Різниця між ним і кідстафівським є - раз купила якийсь светер - то власне в розмірах є різниця і якийсь він був "лєвий" чи шо... комусь віддала просто.

8. nonstop

nonstop New Member

І я купувала піжамки Геп на стафі, і якістю дуже лишилась задоволена, брала 2, але дівчата, не беріть піжамки, в яких малюнок(принт) на штанах наклеїний, бо воно все при розтягненні тріскає, і потім не має вигляду. Все інше в них добре, дуже зручні, резинки не порозтягувались, тканина також. Нам вже штани бріджиками, тому придивляюсь до нових.

9. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Не обов"язково, я купляла на фірмовому Діснеївському сайті в Америці піжамки, то
    вони теж маломірять конкретно, зробила висновок коли на розмрірі є ця буква "Т",
    то речі трошки маломірять.

я купляла за 8 дол. на розпродажі якщо брати без комісійних.

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в нас кілька піжамок gap, куплені в магазині в Америці, всі яскраві, після енного прання нічого їм не сталось. Для нас розмір в розмір, ціна 15-20 долл. минулої зими мали піжамки-"чоловічки" флісові з розпродажу за 3 долл. Маємо ще картерс і чілдрен плейс більшого розміру (3T) то вони теж ок, але вільніші значно. Ще купила дві піжамки польської фірми Tako, фасон гарний, як хатні костюмчики, але після другого прання темносиній і червоний трохи "вимились", а по ціні вийшли дорожці ніж геп.

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я люблю піжамки Картерс, олдневі - якість як і в Гап, а ціна приємніша, Крейзі8.
    Гап нам іде розмір в розмір, але купую там хіба джинси, бо все інше можна купити дешевше за ту саму якість.

12. Adelaida

Adelaida Active Member

Прикольне пальто :) А який розмір ти береш на свою доню?

13. kvVItKA

Дівчатка, хто ходить з своїми дітками в басейн яке взуття берете з собою? цікавить яке взуття зручно для таких мацьоп, і де його можна купити у Львові?

14. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В Мазекеа є взуття для води.

15. Bogdanka

я взяла 3Т
    Софа дрібна, ти ж знаєш, думаю може втопнути і в тому))
    замовляла в коопі київському, якщо шо пиши - дам контакт

16. kvVItKA

нам не для води, а для переходів між "водами".

17. Bogdanka

глянь в адідасі в КК, або в стоковому в новому цумі (хоч ціни там ващє ні разу не стокові) В новому цумі ше є найк коло адідасу - не була, то не знаю чи там є на малих діток, в адідасі знаю, що кума купувала своїм хлопчикам

18. Adelaida

Adelaida Active Member

Я читала, що вони маломірять, так що певно буде як раз. :)
    Буду вдячна за контакти.

19. kvVItKA

а на що саме глянути? ну в плані я не розумію яке то має бути взуття...резинове чи є якийсь інший матеріал? як шльопки чи як мокасини:dntknw:

20. Bogdanka

ака крокси

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

тільки не такі з поперечинкою для пальця - воно натирає

Статус теми:
Закрита.