Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

я теж колись так думала :) але Таюсі лишився в спадок Софійчин сліп, в котрому та майже не спала, а Таюся зносила ту піжаму до дірок, в прямому розумінні слова :) І то вже було після двох років, вона була без підгузника і вночі пісяти майже не вставала вже, сама ту піжаму без проблем одягала-знімала і ніяку іншу не признавала, до того ще й Софії терміново треба було таку саму :))) , тільки купити її розмір за нормальну ціну не було наразі можливості. А Таюсі купила нову піжаму і ще пару таких же сліпів на зміну різної товщини і впевнена, що вони не залежаться.

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я так розумію що це не зручно тим, в кого дітки вночі пісяють.
    Юля наша як в 6 міс. перестала вночі пісяти, так з тих пір нічого і не змінилось. І такі комбінезончики я дуже любила до недавніх пір, як би мала не крутилась і не розкривалась вона завжди вдягнута. Лимше останнім часом мала захотіла собі піжамку окрему, ну то вже тепер комбінезонів не носить.

3. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Мій Артем теж як почав на горщик проситись, перестав пісяти вночі. Пісяємо перед сном і вже зранку, як прокинеться. Тому мені теж дуже зручні такі комбези на сон бо ковдру він не признає ні в яку, тому так я хоч впевнена, що як розкриється не змерзне.

4. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Дівчата, дякую за відгуки. З комбезом заспокоїлась і замовляти не буду :)
    Планувала НЕ як піжамку малому вбирати.

5. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Та ні, моя дитина не встає вночі пісяти, теж суха до ранку, але ми не вдягаємось спати в сліпи, бо жарко в хаті, лише якусь кофтину на довгий рукав, бо роздирає собі руки, але то інша тема.

6. arkka

arkka Well-Known Member

Ми вже десь півроку, як вночі не пісяєм і з ковдрою теж не дружимо) мала спить на ній переважно, а коли намагаюсь накрити, то просинається.Тому нам така піжамка дуже пасує.

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Бач, а в нас зимно, не пісяєм в ночі з двох років. Тому для нас такі піжамки на зиму просто незамінима річ. Знаю, що як розкриється не змерзне.

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Потішив, як завжди, Ош Кош,
    якість вища за ціну, на розпродажі звісно :)
    такий светерок для Іринки

для Олесі курточка і легінси
    [​IMG] [​IMG]

9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

чекають сестри на чілдренс
    [​IMG] [​IMG]

Софії прийшла суконочка з вербадуту, ціна/якість суперова, мені якість краща ніж некст і конверси - кеди 8-ка, нам нажаль великі, будуть на осінь, але дуже класні, подібні до сімплів

10. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Вора мала нагоду походити по Резервді, то там рай для любителів Хеллоу кітті, купа футболучок та аксесуарів, я правда не мала часу з тим розбиратись, тож прихопила тільки те, за чим заходила, Іринці шалик до куртки, шкода, фото на сайті не можу знайти,
    а Олесі спідничку на заняття, така літня та ніжна

11. Holly

Holly Moderator

Нарешті купила Яринці мештики. Вибирала між цими і Паблоскай. Але ті лаковані були, тому відмовились. Ці теж мені не особливо подобаються, але те що вони повністю шкіряні все перекриває.
    І ще дуже мені сподобались снікерси, такі стильнячі. Але не знаю чи варто таким малим дітям купляти взуття з підвищенням
    Дівчата порадьте якісь кросівки-кеди на щодень. Дивилась суперфіти але зададто вони дитячі були

12. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Прийшли нам Си Кай Рани. Ось такі.
    Сподобались. Легкі, м"якенькі, зручні.
    Брала об"єм М - тобто середній, а вони (ця модель) на широку ніжку, нам то підходить, але зауважте, хто хоче купляти подібні бо худенька ніжка в них втопиться.
    Розмір брала 9. На оф.сайті вказано 16,3 см - наміряла 15,5-15,7 - не більше, тобто трохи менше ніж на розмір маломірять.

13. napoleona

napoleona Well-Known Member

аааа:girl_cray:
    в мене проблема - не можу знайти гарну святкову куртку або плащик за помірною ціною? хто що має? де що бачив?

14. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

глянь на вербадуті

15. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Дівчата, хтось купував такі черевички? Цікавить загалом як носиться моделька і чи підійде на високий підйом.

Купила малому страйт райти, взуттям задоволена, але з розміром прогадала. Читала-читала, форумлянок питала, і таки завеликі (добре, хоч не замалі)

16. Ная

Ная Well-Known Member

Хто купував дітям зимове взуття Коламбія, порадьте в виборі розміру. На сайті виробника в розмірній сітці вказано, що на стопу 17 см треба 12 амер. розмір, то так і є? Мені дивно бо 12 амер. розмір інших виробників купую старшій на 18,5 см і ще є запас по довжині.

17. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Я купувала. На ніжку в 14-14.5 см мали 8 розмір, якщо не помиляюсь, то вказана устілка була 13.5 см, на справді, ніжка в 15-15.5 см ніжка ще влазила. Наскільки зрозуміла, то на чобітку вказано довину ніжки, а ще має бути запас в 1.5-2 см.
    Теж хочу знов Коламбію, зараз малий має ніжку 16 см, то думаю, що потрібно брати 12 розмір.

18. Ная

Ная Well-Known Member

то запас на виріст чи для збереження тепла?
    маю свої дорослі чоботи Коламбія, по розміру відповідають розмірній сітці (чомусь на розмір менше ніж взуття інших виробників) але по довжині йдуть впритик, без жодного запасу.

19. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Я так зрозуміла, що саме на збереження тепла.

---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ----------

По таблицях вказано, що 12 розмір - 17 см. Реальна устілка - 19 см.

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

щойно переміряла нашу коламбію, 12 розмір - 19 см, Світланка правильно пише.
    ДО речі коламбія що ми мали минулої зими і коламбія цього року при однакових значеннях розміру має різну довжину устилок.

Ми мали 11 коламбію минулого року, довжину устилки точно не памьятаю, але 12 розмір чобітків з того випуску був довший по устилці ніж 12 розмір цьогорічних.

І продавець на стафі казала що сама не очікувала такого, бо раніше ніби такого не траплялось. Але сказал на майбутнє перепитувати реальну довжну устилки при купівлі..

п.с. якщо комусь треба поміряти 12 коламбію, звертайтесь, поки при нагоді не продала їх.

і за порадою, дівчата, на ріст дитини 125 якого розміру брати футболочки, штаніки, джинси? дивлюсь асду, НМ, теско, 7-8 чи 8-9 ? Хлопчик худенький і росте повільно, не хочеться щоб було впритик але і щоб мішком висило також не треба...

Статус теми:
Закрита.