Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

в нас зараз ніжка 15,5 см.. шось я не знаю брати так як є чи 16 см? хочу шушузи на твердій підошві але зустрічаю лише 15,5.

2. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

дівчата, зорієнтуйте по розмірах в чілдренсплейс і крейзі 8. йде в розмір?

3. silvia

silvia Well-Known Member

а що треба мати зі взуття перехідне між кросівками і сандаликами?.. щось може тканинчасте типу макасинів....

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

ми нині купили теж мокасіни тканинні, бо до босоніжок ще далеко, а в черевичках жарко.

5. uliana

uliana Well-Known Member

Великомірять трошки:)

6. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Брала на 2роки і на 10років, то все йшло розмір в розмір.

7. arkka

arkka Well-Known Member

крейзі точно не великомірить, йде в розмір, брала малій кофтини 2Т, то хіба рукавчики трохи задовгі, але то супер, бо ще точно на осінь буде. А по ширині якраз, хоч моя Устина не повненька.

8. Ная

Ная Well-Known Member

дійсно, треба ще враховувати повноту, з крейзі 8 купувала Софії безрукавку на її вік(S-ка,5-6 років), то замок защіпаєм в натяжку навіть на тоненький светрик. Дитина моя ніби і повною не виглядає але животик в неї є :), я вже потім додивилася, що по об"єму талії варто було брати більший розмір.

9. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Порадьтк з розміром: на голу ніжку 14,3 см See Kai Run буде нормальний розмір 7 такого плану:
    На офіційному сайті 7-й розмір відповідає 14,7 см, 23 р. європейсткий. Але здається вище десь рисали, ніби трошки маломірять.

Не відображається фото щось :sad: То взуття типу Flats

10. zetta

zetta Well-Known Member

дiвчата плавальнi памперси чи то до плавання ефективнi? вони потрiбнi?

11. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

А який принцип їхньої дії? Я щось слабо уявляю, як це.

---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

Почитала відгуки на інших сайтах і розчарувалася, майже у всіх дуже швидко вони втрачають вигляд, обдираються носки і всяке таке. А я вже мала намір їх купляти:girl_sad:
    Тепер знову у пошуках. Як є щось за привабливою ціною, то не нра колір. Поки зупинилася на цих http://www.pediped.com/Products/Grip-n-Go-br-Abigail---White-Multi__GG315.aspx
    Хтось щось подібне мав? Цікавить знову розмір.

12. kati

kati Well-Known Member

до дупи вони)))

13. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

В нас в басейн обов'язково дитину в такий підгузок вдягати. Але в них дивний принцип дії, вони начисто пропускають сечу, затримають хіба тверденьке випорожнення :) в нас пару разів таке було, що дитина вже перед тим як в басейн заходити хотіла пісяти, і пісяла в той цілий підгузок, я тримала її на руках, то по мені текло ріками :)
    Ну і після плавання він мокрий, але не важкий, тобто він нічого не впитує.
    То дивіться для чого воно Вам потрібно :)

14. карапуз

карапуз Well-Known Member

15. zetta

zetta Well-Known Member

і я. добре шо не купила.

лаконічна ти Кать) всьо ясно - не купую)

16. Сяночка

Сяночка Active Member

Дівчата, в next панамки і кепки на голову 52см брати 3-6 років ( так в розмірній сітці вказано) ? це відповідає дійсності?

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Хто яке взуття бере діткам для води, пляжу?
    Сижу і думаю чи просто шльопки, чи вьєтнамки, чи щось типу кроксів і власне крокси?
    Вьєтнамки будуь мабуть від непривички натирати між пальчиками...
    Чим суттєво крім ціни відрізняються оригінальні крокси від чогось як крокси? чи в них ногам не парко?
    Чи треба малому щось на ноги для пляжу-води? чи в такому віці босим бути в сам раз?

І розмірна сітка спортдіректу... є розміра с буквою С, а є просто циферка, нам на наш 29-30 який розмір брати? В кроксах як розміра йдуть?

18. Magnolia

Magnolia Active Member

Ми купили молодшій кроксики від українського виробника VITALIYA. Щодо того, чи будуть парити, ще не знаю, але на вигляд гарненькі, зроблені добротно, без запаху. Якщо зробити сандаликами, то на ніжці тримаються добре, не злітають.
    Ми брали більше для басейну, якщо попадем на морЯ, то будемо босі бігати.
    В нас ось такі

19. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

ми на пляжі однозначно босі, що дорослі, що малеча.
    то не з найприємніших відчуттів, коли у взуття насипається купа піску при першому ж кроці.
    минулого року міряла малій крокси - вона в них просто топилась, заширокі конкретно. може на старших якось краще тримаються...

20. Януся

Януся Well-Known Member

Минулого року мали справжні крокси. По пісочку біля моря доня бігала боса, а потім коли йшли в номер далі від води пісок гарячий, то взувалася. Ну і ноги полоскала під душом на пляжі взута, бо на плитку де всі стають босими ногами я її не хотіла ставити босою.
    На річку коли в батьків ходити, то по воді Януся також бродила в кроксах, боса кричала, що камінчики тиснуть.

Ми мали 5/6 відповідало нашому 22.

Статус теми:
Закрита.