Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

Мареку взяла крокси (оригінал) в Єврошопі,нові..за копійки ..8/9 розмір..16 см..нормально ходить,поясок ніжку ззаді фіксує...Любіку-звичайні резинові шльопки,він в"єтнамок,як і мама, не визнає))))

2. Almariel

Almariel Well-Known Member

ці крокси всюди. а чим вони такі хороші? чи вони виконують роль гумових шльопок, але кріпляться на нозі?

3. Ная

Ная Well-Known Member

то залежно від пляжу треба вибирати, на пісок однозначно краще шльопанці, на гальку - типу кроксів можна. Ми кожного року їздимо в Карпати де діти люблять ходити по гірській річці, то нам підходить тільки взуття типу кроксів, щоб добре трималося на нозі. І ще купували текстильне взуття на гумовій підошві, спеціально для води, таке, наприклад:
    тільки, те взуття, в котрому планується ходити по воді бажано купувати без ліпучок, бо вони мокрими розщіпаються.

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

http://www.crocs.com/crocs-kids-retro-clog/14006,default,pd.html?cid=086&cgid=boys-childrens-shoes

в нас такі..на офсайтфі вони 35 доларів,а я за 20 грн купила....
    в чому суть-типу гумових шльопів,але не парять/не натирають і фіксуються на ніжці...ми ще досвіду носіння не маємо,тому чи правда,чи ні скажемо влітку)))

5. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а я купила малій на море от такі крокси, також в Єврошопі, і за 20грн:girl_crazy:

6. Mammy

Mammy Well-Known Member

Я тільки опановую науку одягати принцес, тому питаю в мам з досвідом: з якого віку можна знайти колготки на дівчинку? :girl_dance: Не повзунята, а саме колготки. Маємо кілька платтячок, а що одягнути під - не знаю...

7. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Від народження:)
    Є розміри 0-6міс, 6-12.

8. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

З 0 )) На наших перших колготочках розмір був вказаний нуль - восени доці якраз було 2-3 місяці, то їх і вдягали. Але мені зручніше було легінси + шкарпеточки

9. nonstop

nonstop New Member

Ми вже носимо колготки. Розмір 3 міс. і 3-6міс знайдете без проблем. Я брала на південному в магазинчику з італ. дитячим одягом. Думаю в Мазекеа в КК також є.

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

я можу вже сказати:
    ми такого плану крокси вже третій рік малому купуємо.
    Не парять, не злітають, не натирають, на нозі фіксуються замєчятєльно. Носимо по карпатах-озерах, на морі по гальці і піску (хоча по піску звичайно набосяка більше).
    Цього року знову шукаю тільки такі.
    Наш татко з того всього, надивився на Романа, і собі минулого року аж теж прикупив щось схоже, але такого лимонно-прежовтого кольору, був найяскравіший на пляжу :girl_crazy:

11. Vероніка

Vероніка Never give up

Точно не раджу - минулого року на розпродажі купила 2 пари Gap, то малий категорично відмовився носити - незручно.
    Два рази купляла оригінал і раз копію - мені сподобались всі, на природу і море відмінно підійдуть.

12. silvia

silvia Well-Known Member

питання до мам старшеньких хлопчаків. Босоніжки/ сандалики на перше літо краще брати закриті спереду чи максимально відкриті..як буде зручніше малечі яка тільки вчиться добре ходити....

13. Almariel

Almariel Well-Known Member

а можна скаже мама дівчинки, яка вже навчилась ходити?
    я купувала якомога відкритіші босоніжки. перші кроки у взутті дитина робила у кедах - спочатку в хаті, а потім кілька разів на вулиці. потім стало жарко і я вдягнула босоніжки, які до того ж є завеликі на 1 розмір - нормально ходила, дуже швидко пристосувалась.
    тільки взуття на липучках - постійно присідає і розстібає))

14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відпишусь по взутті:
    брала Іринці на 6пм кросики Кангарус - замалі, тобто впритик, і їй то незручно, реально шкода, бо вони ну дууже класні

і супер задоволена мокасинами Venettini, брала вперше цю фірму на Жулілі, сьогодні забрала і не натішусь, класні, зручні

15. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Нам такі ж вчора приїхали:) Я ними просто мегазадоволена, таких легеньких кросівок ще в руках не тримала. Взяла з пристойним запасом 1,5 см, то ще осінь походить, але вони хоч і виглядають величенькі, за рахунок ваги мала бігає в них.

16. Сяночка

Сяночка Active Member

Дівчата, сорочки для хлопчиків Картерс на довгий рукав на ріст 95 і вагу 15-15,5кг брати 3Т чи 4Т ?

17. Іруня

Іруня Well-Known Member

У мене хоч і не хлопчики, але відповім... У Єви ріст 100, вага - десь 16 кг. І у всіх кофтинках Картерс розміру 4Т рукави довгуваті... Тобто, 3Т був би ідеальним на наш ріст ( що і підтверджує їхня розмірна сітка ).

18. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Дівчата, а як же тоді бути на пляжі з девятимісячною дитиною? Какаємо ми двічі-тричі на день(принаймні зараз) і як же бути на морі? В що ви вдягали своїх малеч? я дуже надіялась на ті плавальні підгузники(((

19. Nola

Nola Member

я брала малому ось такі:
    щоб мали закритий носочок і щей із таким прогумованим кінцем, бо малий часто падав ще і я боялась щоб собі пальчики не поранив, та й по сходах сам любив повзати і тер носками добряче, тому та прогумована частина носка добряче рятувала ніжку - відходили сезон чудово, ще й у спадок передали :girl_yes2:

20. silvia

silvia Well-Known Member

потребую підказки. Ще зимою купила малому сандалики Pablosky за супер- ціною. 21 розмір. Думала, що недоростемо.. зараз у малого ніжка 12 см. Стелька у сандаликах 13 см.
    Чи не забагато? Чи можна в них ходити тепер чи тримати на пізніше ( через місяць-другий) а на зараз ( на місяць-другий) купити якість інші, менші простіші типу Зетпол...( 12,5 см. ....але чи не будуть впритик...)

Статус теми:
Закрита.