Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

Взуйте синочка і побачите, чи йому зручно з таким запасом.

2. WildWind

WildWind Member

Я теж сюди з таким питанням.
    У чому водити дитину в басейн?
    Какає малий раз на день. Я висаджую. Але бувають казуси, коли пукне в воді))) Може є якісь поліетиленові трусики з гарно прилягаючими резинками?

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ми на пляжі завжди були в трусиках, в воді ніколи сюрпризів не було, а на пляжі двічі траплялось, то просто брала дитину, несла в туалет, мила / переодягала/ трусики чисті одягнула/ брудні запрала та й жодних проблем
    в аквапарку одягали підгузники для води, бо то вимога закладу, ну і якщо конфуз то не уявляю як то какашки в воді виловлювати, а так то вони в підгузнику, а те, що він до дупи то воно зрозуміло:girl_haha:

4. murawka

murawka New Member

А я накінець купила доці нарядне плаття.:girl_claping: З інтернет-магазинів не хотілв замовляти, бо боялась прогадати з розмірами. І не знала, де у Львові можна проміряти такий одяг. Аж тут по дорозі на роддом на Мєчнікова знайшла такий маленький магазин із одягом для діток і вагітних. Асортимент-ті сайти із США, що можна замовити у дівчат на сайті. Але перед тим все можна приміряти і прикинути розміри.

Ще у мене питання до мам: вчора ходили вибирали взуття для доці. І я не можу зрозуміти, чому в магазинах на Південному ( та й на деяких будках Привокзального) брудні підошви на мештиках, сандаліках і т.д. Та й ще в деяких на устілці нитики роз'їхались. Невже там продають вживане взуття? Я все розумію: дитина це взуття міряє, але ж скільки то треба тих дітей. щоб так його забруднити? Тим більше, що в такому стані було і взуття 17-18 розміру. Невже дітки такого віку ходять?
    На взутті з Антошки, Євротопу чи Войчека такого бруду на підошвах не було. Але ж у цих магазинах дітки також приміряють взуття. Одним словом я заплуталась.

5. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Маю питання по Сarter's. Ріст доці 76 см, який я маю брати розмір 18М це 30.5 – 32.5 дюйми (77,47-82,55 см) чи 24М 32.5 – 34 дюйми (82,55- 86,36 см)? Планую замовляти сукні.

6. Almariel

Almariel Well-Known Member

тримаю в руках бодік Картерс, розмір 6-9М, його носить зараз моя доця зростом теж 76 см. навіть з підгузником від застібається. пише 19-21 lbs, тобто фунти, а знизу ще в кілограмах 8,6-9,5 кг.

я би брала точно 18М, не більший.

7. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

18 місяців достатньо
    картерс трохи великомірить

8. Hanny

Hanny Active Member

Залежно що, принаймі моїй худій і високій Софійці штанці всі були широчезні , але добрі по довжині, кофтинки короткі (як по довжині так і рукава). Мали минулого року 2 комплекти (флісовий з звич. штанами і трикотажний з легінсами) на 18 м, то верх носили десь до 16 місяців, штанята до 18, легінси до тепер юзаємо (як капрі). Бодіки добре великомірять , купила на зиму 24м, то ще величезні, рукава широкі, виріз глибокий і.д. Плаття минулого року взяла 18 м, то буде носити аж цього літа, футболки також деякі 18м ще і цього року одягне, минулорічні туніки на 18м, які носилися як плаття, цього року ще одягне , але вже як дійсно тунічки .Шорти на 18м (які вшивалися) і цього року будуть добрі!

9. chinchila

chinchila New Member

Дівчатонька, порадьте, будь ласка, які босоніжки для доці краще вибрати. Хочу купити Джеокси, сподобались дві модельки. Перша спереду з широким ремінчиком, а друга має 4 дрібних ремінчики. От я і думаю, чи не будуть ті дрібненькі ремінці натирати?

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Маю питання по пісочникам-ромперам картерс. Вони такі ж тягучі як і бодіки?
    БО на наші 81 налазить бодік картерса 9м внатяжку, але хочу взяти пісочники такого плана
    і дивлячись в їх розмірну таблицю, думаю чи то 18 м чи то 24м.
    Хто носить, підкажіть пліз

і тут по картерсу обговорення, з Юлею все ясно, на неї весь одяг маломірить, і картерс також, при чому катастрофічно...
    З Андрюхою, маєм наприклад комплектики флісовий і звичайний х/б трикотажний, штанішки і кофтинка на молнії з капюшончиком. Так флісовий 18м, а трикотажний х/б 24 м, але заміри у них однакові. Носимо зараз обидва. Штаніки чуть задовгі але кофтинки нормально.

11. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Ми маєм 2 пісочники Картерс (трохи іншого плану, не знаю, чи то принципово), то вони не є з такого тягучого трикотажу, як боді. Вони такі більш плотніші, мені по якості більше подобаються. На 18 місяців, то без памперса Юстя носить нормально, не тягнуть ще між ніжками, є трохи запасу. Мала має десь 88-89 см росту.

12. Сяночка

Сяночка Active Member

Дівчата, хочу такі шорти з Некст. в малого ріст 95 см, брати 1,5-2 р на 92см, чи 2-3 на 98см

13. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Маю такий пісочник р.12 м. Минулого року подарували (в малого в червні день народження), вдягнули кілька раз, і був малий. Ну, ясно, можна було б натягнути, але реально між ніжками вже тиснув. Тому, приєднуюсь, пісочники більш щільні і менш тягучі.

Відносно картерсу - вже писала, залежить від дитини. Бодіки завжди купувала на розмір більші, ніколи не злітали з плечей, ну, правда, потім вони росли разом з малим :)) А от штани спортивні утеплені купила р.24 м. (сину ще не виповнилось 2 р), то вони чуть задовгі, а от в талії досить тісні. Малий наш "збитий", не повний, але пузік є

14. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

На весну замовила пару речей картерс, все 24 міс. То таке різне все по розміру - джинси нормальні, капрі теж, навіть впритик, туніки ок, спортивний костюм конкретно великий, курточку ще можна носити, в штанятах топиться, те саме з піжамою величезна.
    А з бодіками на довгий рукав, тими що пачкою пару штук , то на 18 міс до сьогодні ще величезні. Так дивлюсь, що на наступну зиму будуть в самий раз.

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

тобто нам, з нашими 80-82 см зараз кращє взяти таки 24м пісочники, щоб чуть з запасом були і до кінця літа поносити змогли? бо 18м мабуть то ще трішки і будуть впритик...

16. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Ніколь, вирішувати Вам, я б брала таки 24м... Тим більше літом, краще, як навіть чуть вільніше будуть, Ваш хлопчик - ж не мізинчик :)

17. silvia

silvia Well-Known Member

в нас є ромпер Картерс такого плану з комірцем http://www.carters.com/null/Knit-Po...rs-baby-boy-one-piece-rompers-sunsuits&start= і маєчкою ( на фото він жовтий) http://www.carters.com/null/2-Pack-...rs-baby-boy-one-piece-rompers-sunsuits&start= на 18 міс. можу зробити заміри. чесно кажучи нам той 18 міс ще трохи великуватий на ріст 81 см.....

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

да, да, зробіть будь-ласка.

19. silvia

silvia Well-Known Member

з комірчиком по спинці до низу памперса в застебнутому вигляді 43 см., маєчкою 45 см.

20. карапуз

карапуз Well-Known Member

Приїхали Мартинкові босоніжки Kamik .
    http://www.6pm.com/kamik-kids-seaside-toddler-youth-orange
    Симпатичні, акуратненькі, але малі (( . Взяла 11 (17,5 см) розмір, а треба 12. Йду в барахолку :girl_sad: .

Статус теми:
Закрита.