Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

я буду брати 92 розмір.
    з моїх спостережень, навіть враховуючи що ленне більшомірять ( але не всі моделі) той самой розмір на худенькій дитині і на дитині в тєлє по різному лежить. Оскільки мої діти високі і до худеньких не відносяться то і весь одяг я їм беру з запасом...
    Андрюха по росту випереджає Юлю в цьому віці, він зараз 82. Юлька в 1-1,4 носила повнорозмірний 86, а в 2 носила 98, який був чуть завеликий. Андрюша на момент носіння буде мати 1,5-1,8, ну там ще нехай той запасик +6, тому точно братиму 92 розмір.

Я тут ще прозріваю по комбезу для малої... її ріст зараз 115, це нам 4,5 роки. ленне носили зимою 110, то зараз нам він ну якраз, але і не більше. На зиму брати 116, там всього на 6 см більше, а до зими ще пів року і вона точно підросте. Тому я трохи в шоці, але мабуть братиму 122 для неї...

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А могли б ви зробити основні заміри по комбезу?
    цікавить довжина напівкомбеза від плечиків шлейок до кінця штанин. Кроковий шов штаніни. Довжину курточки по спинці і довжину рукавчика від плеча чи від воротніка?

бо знаючи заміри цього розімру буде мабуть легше відштовхуватись і визначити що ж нам на зиму потрібно.

3. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Ось що наміряла:girl_yes:
    Комбінезон Ленне 86 розмір
    43 см (без висоти ворота)

41 см

Поміряла від початку молніі до низу штанин 61,5 см

30,5 см

4. silvia

silvia Well-Known Member

скажіть а дітки 2-х років ще ходять у бодіках, чи то їм вже незручно....

5. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

не зручно хіба коли спішиться на горщик, а так - дуже зручно в холодну пору року, що не зимно, і не вилазить з штанів, спина закрита.

6. Nastylove

Повністю підтримую. Всю зиму відходили, і наступну планую теж в бодік вдягати. Ну і в 2 роки дитина вже може трохи потерпіти поки мама розстібне ті 3 кнопочки на бодіку. А, ну і зараз спить в них (з коротким рукавчиком). Дуже зручно.

7. kati

kati Well-Known Member

А я на некст підсіла( дякую Орман, яка менідетально пояснила,як там замовляти...) так прикольно, отримуєш пакунок менше ніж за тижень.

Меншому
    [​IMG][​IMG][​IMG]

А старшому так модняві футболки.

8. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

О, то моя любов! Маєм від вчора таке платтячко, як посередині

Таке яскраве худі

І три простенькі футболочки

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, у нас зараз 23р ноги так впритик, який то на зиму брати розмір? 24 чи 25? хочу знов тундру, бо була дуже задоволена

10. uliana

uliana Well-Known Member

залежно як швидко у вас росте ніжка, бо ми маємо 1 рік 3 міс,а ніжка вже 15 см:girl_haha: також хотіла б закупитись зимовим взуття,але боюсь прогадати з розміром.

11. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

25й. До осені ніжка підросте, до кінця зими ще трошки, а то ж чобітки, не босоніжки, не страшно, навіть якщо буде запас. Та й, у випадку чого, якщо зараз купите по знижці, то потім точно за таку ціну зможете продати.
    А Тундра на яку температуру підходить?

12. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

дуже класні обновки! Катя, а штани регулюються шнурочком чи він декоративний?
    Нашому малому важко зі штанами попасти, має трохи пузо. Відповідно джинси з *дорослою* ширінкою я йому вдягаю, але хіба на вихід. Не знаю, чи тиснуть, чи ні, боюсь, що незручно дитині.
    Останні легкі штанці, які робляться капрі, замовляла на крейзі, то з них шнурок декоративний і трошки завільні, не критично, але все ж треба періодично підтягнути
    От ще некст український не випробувала, теж боюсь підсісти))

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

якщо 23 вже впритик, теж би брала 25 розмір, тим більше, що за літо ноги дитячі люблять рости :) імхо

13. kati

kati Well-Known Member

шнурок регулюється! ми навпаки,дуже худенькі в таліі і нам все злітає(

14. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

дівчата порадьте будь-ласка хто брав зимові комбези цієї фірми Weatherproof Kids. як вони по розмірах? не маломірять? бо малому зараз 3 то хочу 4т взяти?http://www.6pm.com/weatherproof-kids-2-pc-snowsuit-toddler-blue?zlfid=72 і чи теплі вони на нашу зиму?.Дякую

15. Женічка

Женічка Well-Known Member

Дівчатка, а як некст з ррзміром? Малому зараз рік і чотири, хочу йому замовити пару речей суто на це літо, тобто він матиме від 1,4 до 1,7. Який розмір брати, 12-18 місяців, чи 1,5-2 роки? Малий не е крупнячок, як важив в 8 місяців 11 кг, так і до тепер так важить :)

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Якщо футболки/кофти,шорти то 12-18 ...а якщо штанята,то дивись на ріст-12-18 м-86, 1,5-2 р-92 см......ми з нашими 94 см росту тільки зараз в нексті переходимо на розмір 2-3 роки..98 см ..це про штани....а кофти,футболки,светрики менші носимо

17. Nastylove

Ага, ми вже місяці 2 носимо розмір 2-3 роки некст джинси(у Артема 94 зріст), то довжина ок, а в попі трохи великуваті, але то не критично.
    А деякі футболочки на 12-18 міс ще ок. Тому верх беріть в розмір, запасом не беріть, те ж саме стосуєттся і шапок/кепок.

18. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Мої дівчатка отримали на презенти трикотаж від 5.10.15
    старша
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

а молодша "вишневий" комплект

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

19. talatala

talatala New Member

Дівчатка,давно хочу спитатися,де у Львові можна купити верхній одяг KIKO,DANILO?Я вже декілька років купляю всі куртки,комбези тільки цього бренду,але в інтернет-магазинах.Можливо ,хтось знає ,де є в магазинах.Особисто я бачила тільки в Метелику на Південному,але вибору там немає....

20. Vероніка

Vероніка Never give up

Зимовi комбiнезони бувають у ТЦ Шувар (верхній) i на Iскрi у дитячих магазинах, але вартiсть в районi 900-1000 грн, тому не бачу сенсу переплачувати i купляти онлайн.

Статус теми:
Закрита.