Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

Дівчатка, не бийте, а розкажіть :)
    Сіла я рееструватись на нексті, але... маю картку від привату, ту таку просту соціалку, не іменну, вона не піде? Що означае речення щось там про те, що адреса доставки мае співпадати, копіюю одним словом Your delivery address must be the same as the billing address of your credit or debit card.
    Тобто? Сумніваюсь, що на стрий буде доставка, у мене тато у львові, планувала на його адресу. Якщо не йтиме моя картка, планувала маминою пенсійною. Мама в стрию, доставка на львів, счітай пропало? Чи все простіше? Як мені то зробити :sad:

2. opel

opel Well-Known Member

Приватівська соціалка не піде. Адресса прописки, яку , Ви, вказуєте під час реєстрації має збігатися з адрессою доставки. Некст доставляє компанією DHL зайдіть до них на сайт і подивіться чи є в Стрию їхня філія. Я думаю Стрий не хутір і доставака туди має бути)))

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

Стрий - хутір :sad: вже глянула, нема доставки. Плачу...

4. opel

opel Well-Known Member

Тоді оформіть на тата іменну картку зареєструйте його і замовляйте)))

5. HalynaKv

HalynaKv Member

У мене кредитка Приватбанку, теж не іменна, все пройшло без проблем. Але я ще відкрила віртуальну гривневу картку, спеціально для розрахунків з некстом.

6. opel

opel Well-Known Member

Я мала на увазі , що не піде для розрахунку.Треба відкривати або іменну або віртуальну.

7. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

маємо купку нових літніх вбрань :girl_in_love:
    чілдренсплейс, крейзі 8, черокі, потішили чудовою якістю і фасончиками :girl_yes2:

8. MaryF

MaryF Well-Known Member

І я трохи прикупила одежинок для своєї малечі. Трохи завеликі є, але то не біда. Вже замовила менші.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    ще багато таких колготок:
    Для старших пару таких футболок:
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Ще трохи бодіків дівчачих на короткий і довгий рукав. Різних пінеточок до року. Ну і всім дітям багато шкарпеточок.
    не можу знайти конвертик тоненький. Можливо хтось, шось порадить?

9. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

після вчорашньо зливи для мене актуальне питання де можна купити для дитини 4-5 років дощовик, щоб можна було мати його в своїй сумці, такий простий як є на дорослих, бо парасоля сильно не допомагає, плечі/руки/дупця мокрі

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Вони будуть вам дзвонити коли прийде посилка і питати куди доставляти. То скажете татову адресу і все, нема проблем.

11. Barbie

Barbie Well-Known Member

12. Soleil

Soleil New Member

13. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Наші обновочки від Сarter's. Тепер би ще тепла, щоб всю ту красу одягнути.

14. silvia

silvia Well-Known Member

канешно то ше рано, але хочу закрити для себе то питання. Наскільки зручніші взиску оті шоломи Ленне.....від звичайних зимових шапок

15. kati

kati Well-Known Member

дуже зручні , головне розмір добре підібрати щоб не відставало від личка

16. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Ага, і врахуйте коли будете міряти, що вони ще потягнуться і будуть вільніші. А на рахунок зручності - то супер. Не треба ніяких шарфиків, нічого не задуває, зручно.

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

нічо не рано )))
    я Андрюху вже на зиму одягнула, маєм комбезик ленне з минулорічної колекції ленне робі, і 2 шапки, леннівські, демі і зимову. Лишилось ще чобітки.
    А Юлька навпаки має 2 пари чобіт зимових нових, а от комбез я напевно вживу в антошці гляну восени, бо по нету цьогорічна колекція леннівська якась така специфічна що аж не знаю чи там щось дійсно вживу гарне буде...

18. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Навіть не до порівняння. Беріть - не пошкодуєте, тільки розмір дійсно треба добре підібрати. Як буде в мене можливість - то обовязково куплю ще на наступну зиму.

19. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

20. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а як вгадати з розміром. хтось пише - великомірить 46, а хтось, що 50 підходить на 46см голови. і пойми тут((( та і не знаю я, як той розмір вгадувати)))..нам он на поч зими буде 9 міс, і думай, чи то 46 чи 48 брати

Статус теми:
Закрита.