Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

Мені Бартеки дуже подобпються, мембранні моделі у них теплі - єдине що не подобається то ціна:)

2. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Дівчата, підкажіть з якого сайту замовляєте угги (Uggs Australia) ?

Останнє редагування: 12 Вересень 2013
  3. KitiKet

KitiKet Member

Напишу немного про наши одежки на осень. Все фото с интернета. Чуть позже сфоткаю сына во всей красе.

Может кому пригодится.

4. Smaylik

Smaylik Member

Дівчата, а яке взуття берете дітям на зиму, так щоб було тепло і не промокало?

5. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Підкажіть де купуєте дощовики діткам на вік 1,8 -2 роки на таку погоду як сьогодні?
    Дуже любимо гуляти по калюжкам, але з парасолею гуляти нам не вдається,волочемо її по землі,надумала купити дощовик,ніде знайти не можу.
    Можливо можна купити непромокаючий костюм з капішоном?Так зручно гуляти малечі? Якщо так ,підкажіть як правильно задати в пошук і де шукати.Дякую.

6. Iryna

Iryna Well-Known Member

якось так похолодало, що в голову почали лізти думки, що б то купити\замовити дитині на зиму, а саме маємо хороший зимовий плащик (по коліно), зі взуття хотіла демари купити, а от які штани чи півкомбез обрати? мамусі більших дівчаток, що в такому випадку одягаєте? чи може треба брати якісь чоботи зимові високі? порадьте!

7. Златка

Златка Well-Known Member

Маю дві речі на таку погоду: ленівську курточку із штанами і дощовик утеплений флісом з кіабі. Дуже задоволена :girl_curtsey: Діти теплі і сухенькі :girl_in_love:

8. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

ми цього року, ще будем носити комбез Картерський, маєм нові чобітки, типу Демарчиків, з Вамерики, і прикупили ще на зміну Екковські чобітки.

9. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Дівчата, з вашого досвіду чобітки Ессо підійдуть на високий підйом?

10. fiesta

fiesta Well-Known Member

А який саме у вас комбез Картерс? Можна ссилку чи фотку, будь-ласка. І достатньо теплий він на зиму?

---------- Додано в 12:46 ---------- Попередній допис був написаний в 12:24 ----------

А де можна знайти якісь класні шапочки для доні ? В Ашані нема, на базарі на Сихові все якесь рожеве і в'язане негарне... Хочу якусь без зав'язок тонку, типу спортивну і ще одну наряднішу з зав'язками... Куди їхати?

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

де у Львові є гарний вибір дитячого взуття? хотілось би поміряти, а то дівчата часто пишуть про високий-низький підйом, а я без поняття як то виглядає і який підйом в мого малого

12. ljalechka

в нас ось такий:
    другу зиму будем ходити:girl_dance:
    ось силка:
    http://www.carters.com/carters-todd...toddler-girl-jackets-and-outerwear&startRow=6

---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ----------

завжди купляю маляві шапочки Pupill, вони і на Краківському ринку є, на Південному, і на Добробуті бачила:girl_yes2:

13. Mammy

Mammy Well-Known Member

А в мене виникло питання відносно зимових штанів)) Подарували малій на зиму білу шубку, а я щось розгубилася, які і де купляти до неї штани. Найкраще, мабуть, утеплені джинси? Ларусі буде 10 міс.-1 рік.
    Порадьте, будь ласка, щось...:girl_in_dreams:

14. Olenya

Olenya Active Member

Дівчата, а навіщо вам по 2 пари взуття на зиму? Ми мин. зими успішно відходили в еко, не промокали в слякоть(хоч мала і в калюжі ставала), і не були холодними в морози. А ви всі пишете, що зазвичай маєте 2 пари, то я вже задумалась, може і нам треба.

15. Сяночка

Сяночка Active Member

Які чешки купуєте діткам на фізкультуру в садок? Такі звичайні чи може є якісь гарніші, кольорові))))

16. ljalechka

ми маєм самі звичайні - білі.:girl_smile:

17. zetta

zetta Well-Known Member

На пухнастиків зимовий кратерс полізе ?

18. silvia

silvia Well-Known Member

є в СП Натсол організовувала закупку класних чешків.

---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

не знаю чи утеплені джинси добрий варіант на зиму...хіба якщо будете лише сидіти у візку в конвертику теплому...якщо топати, то може бути холодно ( часом самій холодно в джинсах і колготах) і краще вже термоштанці якісь.

19. Iryna

Iryna Well-Known Member

в нас дуже схожий, але від Ленне, ще думаю на цю зиму хватить і маємо до нього коротшу курточку, а от до зимового плаща він геть не дивиться, бо плащик більш класичний. тому думаю, може ще утеплені джинси чи штанці до нього прикупити?

20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

бачила в магазині на Шуварі ну такі класні джинси утеплені!!!:girl_claping: сам фліс такий приємний і якісний, темно синій дуже гарний колір та ще й скінні, всю минулу зиму такі шукала, а тут знайшла, а розмір то 98:sad: навіть якби зараз і влізла, то мені здається все одно малуваті будуть. хтось десь ще бачив щось подібне?

ну або теж мені подобаються оті вельветові напівкомбінезони Пікколо, але такі що з резинками внизу, вони теж би гарно до плащика дивились. тільки от не знаю чи ті модельки будуть того року шити, бо минулого вродь не шили.

Статус теми:
Закрита.