Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

А я люблю утеплені флісом джинсики, коли кудись в гості йдеш чи просто по місту прогулятись без заривання в сніг, ще вони виручають коли вже перші морози без снігу і ти кудись з малечею поспішаєш по магазинах.
    Зажди беру на олдневі, там і джинсики класні, іштанці -верх болоновий підкладка фліс.
    Отакі:

2. Iryna

Iryna Well-Known Member

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

На мазері також зараз є джинси с флісіком
    [​IMG] [​IMG]
    і головне що є великі розміра ))

4. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А ціна? На мазекеа ціни теж доволі кусючі, а на розпродажі хороші модельки рідко доживають(

5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

та й боюсь чомусь джинси без примірки замовляти, от маєм минулорічні Тополіно, то 98 розмір на дупі якраз, ще й місце є, а от внизу вже короткуваті.
    та й хочу щоб гарно сиділи. от Мазер, як на мене трохи великомірить, то я б дуже сильно вагалась чи замовляти 98 чи 104, тому що кофтини, наприклад, ми ще досі носимо 92-98.
    Усмішка, а Олд Неві скільки приблизно виходять по ціні? і лінк, якщо можна :)

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:55 ----------

а що на вас той 104 дуже малий?
    бо на нас 98 як бріджі, ледь за коліно:girl_crazy:

6. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Замовила своїй доці такі KK-RABBIT. Подивлюсь, як їй буде.

7. olangel

olangel Well-Known Member

Приїхав до нас наш зимовий комбез. Брала 4Т (в нас 90-92см ріст), то хвилювалась чи буде сильно великий. Виглядає зараз так само як рівно рік тому 2Т. Втішена, що 3Т не замовляла.
    Модель не у захваті :)

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я Юлі взяла розмір 6-7 років, то ціна 12 фунтів. Враховуючи що я їй на асді скінніки беру зі звичайного джинсу всякі різні по 8-9 фунтів, то для цих на флісі 12 мабуть більш-меньш нормальна ціна.
    Вообще, по великому рахунку, коли Юля була меньша то флісові комбінезони глорії джинс задовільняли мою потребу в теплих штанах повністю, але мадам підросла і комбінезони на флісі носити не хоче. На південному чомусь переважно всі дівчачі джинси у стразіках, мене та кількісь стразіків і т.п. напрягає шалено, тому ці мазерівські нам підішли ідеально.

---------- Додано в 20:27 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ----------

це смотря на кому )) я би сказала що вони в розмір йдуть...
    Ну але нам і асда маломірить ))) на юлю штани з асди на 5-6 років малі вже, носим скінніки 6-7 років, сидять ідеально..

і вообще у нас 118 ріст, я трохи в шоці )) нам ще по віку підходить носити дитячі фасони, кольри, моделі, а по росту нам вже одяг частково треба шукати в розділі для старших дівчат, а там зовсім не так все симпатичним мені здається

9. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

я минулого року своїм двом такі замовляла, то повністю задоволена, тепленькі і гарно сидять, та ще й той "підкот" великий, то на цю зиму теж будуть.

10. Iryna

Iryna Well-Known Member

та такий як з молодшої сестри, вище кісточок, а 98 я вже навіть і не міряла))

11. Сяночка

Сяночка Active Member

дівчата, а обходитесь одною парою джинсів/штанів утеплених, чи більше? Маємо ще з минулого року, будуть ще добрі, от думаю докупляти ще чи ні.... Я шось відколи пішли в садок не можу оприділитись скільки і чого нам треба)))

12. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

одною. саме утеплених

13. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

дівчата відповім відразу кільком на питання в карму
    це б\у костюм коламбія, але стан в нього такий: жінка замовила своїй дитині і він їй прийшов на місяць пізніше ніж вона очікувала, такщо дитина тільки місяць час від часу в ньому ходила. Продавець виявилась дуже комунікабельна і контактна і надіслала перед продажем детальні фото костюму на мило, з чого було супер видно стан костюму. Новий такий на сієрі при знижках з пересилками і т.д. менше 120 у.о. не виходить ніяк. Тому вважаю таку ціною більш ніж нормальною.
    Контакт продавця давати не буду, бо не зберегла і це відкуплена одна річ.
    :)
    Сорі, шо пізно відповідаю, не маю часу зовсім ще на форуми.

14. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а де, і скільки по ціні виходять?

15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

минулого року брали такі....100% вартують уваги
    шкода, що тільки до 7р. ростовка

16. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

І мені тицьніть, буль ласка, де брали. А що це за утеплювач?

17. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Дівчата, може, хтось має, замірте, будь-ласка, піжамку бавовняну snug fit Картерс на 4Т. Десь читала, що ніби маломірять, то вагаюся з розміром.

18. zetta

zetta Well-Known Member

Вивчаю ринок матеріалів , от що надибала .
    На мембране влага сначала конденсируется на внутренней поверхности куртки, и уже потом понемногу просачивается наружу. Именно поэтому все мембранные куртки внутри всегда чуть влажные. Такой принцип затрудняет вывод влаги, снижает эффективность. И главное - мембрана работает ТОЛЬКО в случае, когда влажность снаружи ниже, чем внутри. То есть в дождь никакая мембрана нормально не работает. Не только устаревшие HyVent/GoreTex, но и существенесли снаружи влажность близка к 100%. А ткани Paramo на ура выводят влагу в любой ситуации. В этом и есть их главное достоинствоно более современный и эффективный eVent просто сосут, sauna effect .. А ткани Paramo на ура выводят влагу в любой ситуации. В этом и есть их главное достоинство.
    Взуття
    мембранная непромокающая обувь гораздо более устойчива к погодным условиям - снег, дождь, грязь. в принципе, в мембранной обуви не должно быть жарко и летом. но надо признать, что худым ногам и тем, у кого плохое кровообращение, в "валенках" будет теплее. чем лучше водоотталкивающие свойства обуви, тем хуже она дышит. если обувь не предполагается носить в слякоти и мокром снегу, то лучше взять более натуральную.

возраст владельца обуви очень влияет на то, что следует покупать для улицы. младенцам, выгуливаемым в колясках, нужна только одна функция - сохранение тепла. для этого лучше всего подходят меховые или пуховые пинетки-сапожки. чем старше становится ребенок, тем более он двигается - следовательно обувь нужна не тяжелая, не жесткая, теплая и пропускающая испарения изнутри.

19. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

дівчата, маю питання щодо підбору розміру взуття. В малого наразі ніжка 12 см. який оптимальний запас в см. має бути при покупці взуття, з врахуванням шкарпеток чи колготок, звісно? так щоб не встиг вирости з того взуття до кінця сезону, і щоб той запас не заважав ходити.

20. zetta

zetta Well-Known Member

Вичитала шо максимально до 2, 5 см не більше. Але я вважаю то забагато хіба може хтось додаткові устілки кладе.

Статус теми:
Закрита.