Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olangel

olangel Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

треба було Єві поміряти наш, подивилась би. Ми минулого року не мерзли, він легенький і зручний, але і Марко трохи шило :)
    Та я сама в шоці!!! Бо навіть не думала, що нога так швиденько виросла, попросила перемірити, чоловік підтвердив 15,5. З Демарами промахнулась :sad: Замовила під комбез кльові, 16см 24-25 розмір, а виявилось, що пролетіли, навряд чи зимою зможем в них ходити :sad:

---------- Додано в 11:29 ---------- Попередній допис був написаний в 11:26 ----------

ага, ясно :) Такого плану собі минулого року купляла, тільки дорослі з тою колошою.страшно виглядали, то просто замшеві взяла.

2. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

у Єви 16см, зараз їй добрий 9 розмір, але на зиму полюбе брати буду 10ку.

3. BlackSheep

BlackSheep Active Member

Дівчата,хтось мав Комбинезон Reima? по відгуках пишуть що легкий та теплий ....Хочу саме суцільний комбез,щоб теплий але легкий був.

4. Олюська

Олюська Well-Known Member

Дівчата, а де ви купуєте взуття Columbia?

5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Це мембранний комбез, для дуже рухливих діток. На санки треба мати ще якийсь на ізософті або овчині. Ну або хочаб куртку на ізософті.

6. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

в мого малого на першу його зиму був комбез-конверт Reima, такий, але зеленого кольору
    - якістю задоволена, дуже теплий, але легкий і тонкий.
    АЛЕ я малого клала ще в конверт на овчині - малий міг і кілька годин спати на вулиці, в мороз, і не рухався взагалі

7. BlackSheep

BlackSheep Active Member

я так розумію,він скорше буде на пізню осінь/теплу зиму.Чи буде моя дитина багато рухатись,навіть незнаю,але у візочках вже ннеіздимо ,а в санки маем конверт на овчині.
    а комбінзони Коламбія тепліші в тому плані?нарахунок Лене -то він дуже теплий але мені виглядае дуже громіздким.

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ні, Рейма - це зимовий комбінезон, якщо вдіти термобілизну і фліс під низ - то і при великих морозах дитина не замерзне.

9. Olka Sherolka

до речі про термобілизну - порадьте на якого виробника варто звернути увагу, можна й посилання в ПП:girl_blush2:

10. maryshunka

в мене часто на слуху фірми Норвег і Йоха. але ціни.... Для себе вирішила, що дешевше купити теплий комбез тай квітка. ;)

11. olangel

Угу, вони кльові і ціни дійсно кусь кусь, але можна пошукати.
    Дешевше, можливо, але ж термобілизна не тільки зберігає тепло, ну і під мембранні костюми, це незамінна річ. Так само і взуття. Демари кльові, але гіпер теплі, то не є -, але нам вже на ту зиму вони для ходіння не підійдуть.

12. Vероніка

Vероніка Never give up

Подивіться на sierra i 6 pm, там зимові Коламбія в районі 40 дол. Ну і на стафі зараз багато.

13. maryshunka

мамам хлопців, може, й так. а я люблю і в спідничку дівку в садочок вбрати, і в суконочку.... не перевдягати ж її з нуля в групі!:girl_in_dreams:

14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Густі - то класно, але вже дуже дорого, ціни меншої 1400 грн я не зустрічала(
    Термобілизна класна від М&S,
    Yoha - прикольна, колись брала комплект в ТСМ за 50грн, вона часто буває в стокових, але і з розмірами проблема.

15. maryshunka

ну я сьогодні за 1260 в тирнеті знайшла... але всеодно дорого! чоловік плювався, що за такі гроші дорослого на зиму вбрати мож, а то дитині на сезон... того думаю, покупку Густі ми відкладем до тих часів, коли діти не так стрімко ростуть.. :)

16. zetta

zetta Well-Known Member

Канадська теж є Deux par Deux . Але важкувата. http://deuxpardeux.su/ , якісна і не дешева.

17. maryshunka

Ой, про них краще взагалі не згадуйте-такі класні патерни на тканині... Але ціни просто космос!
    Я вже геть розчарувалася: 3 години інтернет лопатила, а тепло-якісно-не-дуже-дорогого не знайшла... :girl_cray:

18. olangel

захотіла все й одразу :)

19. BlackSheep

BlackSheep Active Member

Мені теж хочеться якісно і недорого,але е або дуже дорогоі "суперкласно" або добре і також недешево...Думала брати "remia" б/у,(пишуть що неубіваемі) але треба тоді ще якийсь варіант(.Комбези "аля на овчіне" мене просто дратують -дітки в них як роботи не сісти ні встати.Зато вони дешеві.
    yoha шие дуже класні речі і білизну для малечі, і шие вона іі в Новояворівську ),тому по стокових магазинчиках іноді щось бувае .але мало.

20. Olka Sherolka

дівчата, а чи реально щоб зимовий комбез для річної дитини (збираюсь брати 86 розмір) був добрий ще й на другий рік? Бо приміряла сьогодні минулорічний кобез- конверт Reima - ще може бути, хоч написано що розмір 68 (певно то рахується по довжині конверту, а не коли ніжки розділені). Тому думаю що і якого розміру купувати, якщо принаймні початок зими можливо буде ще в Reima.

Статус теми:
Закрита.