Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

Ми носили комбез дві зими. То був Есто здається. Малий височенький. Брала на першу зиму 92 (ну чуть більш громіздкий виглядав спочатку, до кінця зими нормально) і на наступну зиму мав 98 росту, то також його носили і супер був. Зараз має 104, то вже малий звичайно, купили картерс. Напевно все залижить від того як ростиме дитина.

2. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

хмм, зараз малий має зріст близько 74, навіть не знаю чи не втопиться він в 92 розмірі... А ваш хлопець який зріст мав в перший рік, не пригадуєте?

3. hrystusja

Близько 82 здається. Плюс мій старший трошки. Ну і повторюсь, що він в нас з високих дітей. Звичайно з величезним запасом брати не потрібно.

4. fiesta

fiesta Well-Known Member

Моя мала має зараз 70 см. Маю таку спокусу взяти комбез на 2 зими, але не уявляю, який то має бути розмір і як вона буде зараз в ньому виглядати...

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:48 ----------

Моя мала має зараз 70 см. Маю таку спокусу взяти комбез на 2 зими, але не уявляю, який то має бути розмір і як вона буде зараз в ньому виглядати...
    А комбези який ще фірм продаються у нас в магазинах? Бачила в Антошці Ленне (1000грн). Може, є дешевше?

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Я би в то не бавилась. Цієї зими буде дитина як м"ячик в тому комбезі, а наступної буде як з молодшої сестри. Я ліпше куплю Б/у комбез, але так, щоб дитині було зручно. я брала меншій, якій зараз майже рік, 86 розмір Ленне і то ще великуватий, але вона досить росла і така збита. А як би виглядав 92, щось затрудняюсь сказати.

6. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

То ще залежить від ставлення мами до вигляду дитини.
    Минулого року ми з подружкою замовили своїм синам однакові комбези однакового розміру. Її хлопчик молодший і нижчий. То наш мені виглядав у тому, як маленький грішник:), дуже вже великі були і штани, і куртка ;спакувала в шафу і буде ходити цієї зими.
    А подруги малеча відходила в своєму цілу минулу піврічну зиму, і на цю буде мати :)

7. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

А може 98 р візьмите?:connie_pull-pigtail
    Беріть 86 р і не заморочуйтеся. На 2 зими буде.

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Не факт. В мене старша в рік носила десь 80-86, а на два я їй брала 98. І було якраз добре, а 86 точно-точно би був малий. То ще залежить від моделі і від того як дитина росте

9. hrystusja

Я про що й кажу, все залежить від того як інтенсивно дитина виросте за рік. Я коли купляла 92, малому було 1,3 і я не купляла на перспективу, просто знала, що росте швидко, плюс повненький був, але минулого року приміряла і був якраз, до кінця зими, чуть штани впритик стали.
    От зараз Ромчиику 3, комбез 116 (5-6 років) то якраз з підкоченими штанами. Також є ймовірність того, що відкочу на наступний рік штани і буде ходити, а може і переросте.

10. olangel

olangel Well-Known Member

Пролетіла я з Демарами :sad: вдягаю Маркові їх, а йому не зручно :sad: :sad: :sad: а так би пасували під комбез.
    Я на барахолку ((((

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Во Ромчик парубок!
    Нам 110 велицьозні, так ніби на 2 сезони виглядає був би. А як на один то на розмір менший зійшов би.
    Ну але в нас темпи росту невеликі.
    На 2,5 роки взяла 92 войцик, то і в 3,5 він був нормальний.
    Правда Войцики великомірять, але в 2 роки він в ньому колобком не виглядав.
    А в 3,5 вже був впритик-впритик, на штанах шлейки навіть весною перешивала. Хто пам"ятає, зима цього року лютувала майже до квітня.

12. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Купила Анюті такі угги:

Взяла 24 розмір на ножку 13 см. Сіли ідеально, з сантиметром запасу. Надіюсь, до кінця зими нога так сильно не виросте. Вона їх натягнула і бігає по хаті :girl_tender:

13. Сяночка

Сяночка Active Member

Дівчата, я все в пошуках другої пари взуття (на санки),хвалять Куому, але трохи задорого до Екко ще купувати Куому за 600-700грн, нарила от такі Демари Hannu, на овчинці, ліпше мені виглядають ніж класичні демари, вони мені як "копитка", про теплоту не спорю бо не пробували. Цікавить дана модель, хто купив, чи хто носив, поділіться враженнями

14. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Мені також так виглядали:) а от минулого року купили нову модельку Billy,
    то досить акуратно виглядають, зрештою, як і інші моделі з отою" кедовою" підошвою.

15. Nana11

Nana11 аспіранточка

А наскільки теплі Демари? Бо дивилася їх на сайті, і шось боюсь замовляти, мені треба шоб були дуже-дуже теплі, так шоб і на -20 можна було вийти.
    Чи краще взяти Коламбію?

16. Halina

Halina Well-Known Member

Ми мали минулого року класичні і того року я придбала уже теж. Нам підходять бо у нас високий підйом і вони ну дуже теплі. Ми проходили зиму тільки в колготках,носки не одягали можна сказати (пару раз і то що я боялась що змерзне). Є один нюанс з ними, треба добре вибрати розмір щоб в них було тепло.

17. olangel

Нам були минулого року дуже теплі. Нога не промокала, не замерзала. На санках правда ми ще в конвертику були, а от коли ходили, то вдягала тоненьку шкарпетку, бо на грубу, ножка потіла, і тоді вже ясно, що замерзала.

18. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Мені здається, Рейма конкретно великомірить. Ми маємо їх курточку вітрівку, взяла минулого року в Антошці на розпродажі 80 розмір за смішні гроші, мала на той час мала 79 см десь, то підкочувала їй рукавчики, а довжина курточки була по колінця. Цієї осені Юстинка має вже 90 см, то та курточка їй якраз добре сидить.
    Так-с, а я взяла 98 розмір Ленне на цю зиму. Дуже вагалася між 92 і 98, але минулого року ми мали 80, то до кінця зими трохи виглядало як з молодшої сестрички. А зараз 92 куртка точно так є, як була 80 минулого року. Певно докуплю штани 92 розміру на початок, може й б/у, бо куртка буде добре виглядати, а штани таки трохи великі. Ну і той 98 цілком можливо буде носити 2 сезони. Маєм такий

19. zetta

zetta Well-Known Member

Рейма, Ленне там розмір + 6 см . Тобто якщо 92 то він на 98.

20. olangel

Підкажіть будь ласочка, де можна купити такого плану тапочки домашні
    обов'язково на тему тачок, а ще ліпше, щоб самі тапки були у формі МакКуіна[​IMG]

Останнє редагування: 21 Вересень 2013
Статус теми:
Закрита.