Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. uliana

uliana Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

І мене таке цікавить...придивляюсь на екко:)

2. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

та я ще щось планую брати на більші морози, а власне цікавить на + і до невеликого морозу...

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ----------

ми минулого року мали італійської фірми, правда не пам`Ятаю яка, купувала на клумбі б/у, то ними дуже задоволена була, ножки завжди були тепленькі, причому, що мало рухалися, переважно їхали у візку чи на санках.

3. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

на таку вимогу будуть добрі

4. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Наші обновки

Картерс, як завжди, не розчарував. Безрукавки мягенька, прикольна. Думала, що буде на зиму носити вдома, але, певно, зажарка. На вулицю на теплішу погоду на гольфик чи сорочку - в сам раз.
    Сорочка дуже симпатична, взяла 3Т, треба було брати н6а розмір меншу (малому 2 р4 м), але велика - не мала, зараз можна рукавчики підкотити. Трусики теж симпатичні. Вже носив малий, розмір 2-3 брала, як кому треба, скину заміри. Правда, гумка могла б бути менш тугою, але малий наш має трохи пуз

---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:01 ----------

А чому не хочете легкий бавовняний гольфик+ще щось. Малий має некст, якість дуже гарна (минулого року дістали на подарунок, некст, правда, я глянула, це з дівчачого розділу, але розколірка -темносиній і синій і біла смужка, так що цілком хлопчачі кольори) Я люблю вдягати гольф + худі чи фліску або светр має на V виріз чи сорочку (якщо на вихід). Зручно, що можна зняти, якщо жарко. Тонкі гольфи є на багатьох сакйтах, в тч. картерсі.

Ще гарні светрики на нексті є, думаю, за 200 грн можна купити набагато якісніший і стильніший, як на Південному. Дівчата замовляли з нексту українського

5. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Дівчата, а термики Некст хто-небудь мав? Знайшла гарні б/у за смішну ціну і вагаюся, чи вони нам треба...

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

так то супер, і на слякоть вони добрі.
    ми в більшості в них зими відходжуєм, бо скільки там в нас того морозу, в основному більше часу відлиги)

7. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Всьо, я начиталась про чобітки Куома і вже хочу купувати! Але пишуть у відгуках, що до них треба вдягати термошкарпетки. Що це? То мають бути синтетичні, я правильно розумію? Де таке можна купити? (Бо я вже 2 пари шерстяних німецьких прикупила. Бачу, що даремно...)

8. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а нам прийшли з ВАмерикизимові чобітки Khombu, фірмою не цікавилась, думала, що якась дешева , залізла в нет, то побачила, що досить не погана фірма. Будем випробовувати вже зимою, так що потім і за цю фірму відгуки напишу:girl_yes2:
    В нас ось такі рожеві:
    [​IMG] [​IMG]

9. silvia

silvia Well-Known Member

я знов плакатись, бо голова обертом.
    сьогодні знову ножки зимнющі. чобітки з системою trektex (термо), я вже під низ і одну колготку вдівала і натуральну шкарпетку і систетичну - результат - завжди холодні ноги.
    Думала купувати на зиму ЕССО, але я вже не знаю чи не будуть й там холодні ноги.... може треба ще термоноски?
    сьогодні бачила вже дівчинку в Демарах....

10. allusya

allusya Well-Known Member

Ми минулого року мали суперфіти також з якось там системою. То ножки завжди були телпі (взували тільки на колготи)при - 10 навіть, але при умові, що доня рухалась. Коли просто катались на санках, то ноги були холодні. Тому намагались тільки ходити. Може в тому проблема?

11. silvia

silvia Well-Known Member

ми ходимо постійно крім 15 хв. які їдемо з парку чи майданчика додому у візку.

12. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Наші флісові піжамки з Carter's
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Вчора отримали наш комбезик Ленне. Дуже гарний і тепленький. Взяла малій 86 розмір і не прогадала.

13. Сяночка

Сяночка Active Member

то купуйте на зиму демари та й все, зимою дитина навдівана може буде ще менше рухатись... А може ті черевички сильно впритик що нога мерзне, нема тої повітряної подушки між ногою та черевиком всередині?

14. Barbie

Barbie Well-Known Member

Маю питання;) Що краще: флісові чи махрові чоловічки? Маєм зараз один махровий з картерс, то мені подобаєьбся, тепер думаю над флісом, а на стафі продавці пишуть, що краще махрові. Як кажете?

15. olangel

olangel Well-Known Member

Вчора поки в Ашані скуповувалась теж пару діток в Демарах бачила. Але як не на машині ми були б, то теж би їх взула малому напевно ввечері, бо зовсім не по осінньому було.

16. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Залежно, для якої мети.
    Я люблю флісові, бо тепленькі і нічого не задирається, як би синок не товкся. І переться гарно, і сохне швидко, і гарненькі вони в картерс. Але не для сну. Для спання тільки натуральні тканини.

17. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

дівчата, а демари якраз йдуть на морози, бо нам ще треба щось на мороз пригледіти, головне, щоб були зручні і теплі. На що ще можна звернути увагу?

Ще цікавить мене, що то брати для мацьопки, бо якраз плануємо народитися в грудні, і не знаю, який то комбінзон обрати, задивлялася на лене, чи то його вистачить, чи то краще брати, якийсь легший і плюс конверт на овчині, одним словом просвітіть, бо мала була весняна, то взагалі того не треба було...

18. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Важко сказати, то на любителя. Я люблю флісові більше, моя доця спить без ковдри тому беру саме їх для спання, вони тепленькі. Але махрових саме Картерс ніколи немала, тому нічого про них не скажу.

19. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Бачила щойно дитину на вулиці в зимовому комбезі Ленне і демарах. Щось то дуже перебор. А зимою в що вдягнуть? І то дитині десь два рочки, не така, що спить в візочку.

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Під низ 8 светрів і 4 пари штанів)))
    Правда з звуттям в нас також проблеми. В красівках зимно, в демарах затепло. черевики проросли. Певно бабиного літа чекаєм)))

Статус теми:
Закрита.