Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

А ми зараз в Екко демісезонних ходимо, то навіть в середу-четвер нога була тепленька (на тонку колготку), при тому, що в моєї дитини період сидіння в візку, бо ходити їй ліньки довше як 15 хвилин. Дуже ними задоволена, враховуючи, що взяла б/у щось за 160 грн весною, виправдали себе на всі 100%.

2. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

і ми зараз в демісезонних Екко ходим, і постійно питаю в маляви чи не холодно в ножки, то каже що ні, правда я ще даю тоненьку шкарпетку)) І ми дуже ними задоволені, минулого року мали Паблоскаї також класні.

3. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

І ми минулого року в Паблоскаях ходили:) Осінь була, звичайно, не те, що цьогорічна, то було нам добре, але на таку як зараз погоду були б захолодні. Ну і то таке взуття невбиваєме, після моєї дитини (другої, яка їх носила), продала їх в майже ідеальному стані. Дуже люблю ту марку.

4. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

і я дуже люблю цю ТМ, мали також минулого року туфельки, дійсно класно носяться.

5. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Минулого чи позаминулого тижня, попалися мені на секонді чобітки Super fit. Демісезонні, замшеві. Ножка в малої навіть після вечірньої холодної прогулянки залишалася тепленькою, при тонкій колготці (ще й то щастя мені на неповних 30 грн заважило )))

6. silvia

silvia Well-Known Member

а мені сьогодні попали на очі зимові чобітки чи то валянки Куома. Вже нарешті пощупала, що то таке. Всередині овчинка, але тонка не така пишна як у демарах. Мали б бути теплі, судячі з відгуків, взяла б їх ( ціна була добра і розмір наш 23) але вже Демари замовила....може даремно не взяла?..

7. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Махрових не пробувала, а от флісові- то наша любоффф! Оскільки дитина цілу ніч розкривається, то ці сліпики з закритими стопами- мій порятунок: теплі, зручні і дуже гарні!!!:girl_in_love:

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я сьогодні демісезонні екко змінила на зимові, бо 3-4 градуси тепла то вже зовсім по зимовому.

9. Іриска

Іриска Well-Known Member

і в мене малий зараз носить напівчеревички Паблоскай, на звичайні тонкі колготи)
    щось я про зимове й не думала ще...:girl_in_dreams:

10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

замовила старшій дитині з джимборі
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    і обидвом малявками новорічні піжамки з крейзі8 - дуже люблю ті новорічно-різдвяні вихідні, запах ялинки і ми і діти в піжамному стані, за вікном сніг - ну словом - рамантікааааа + ще обидвом лєгінси з ошкошу
    [​IMG] [​IMG]

Останнє редагування: 5 Жовтень 2013
  11. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Ми вже 3 роки підряд на зиму лише Картерс чоловічки одягали!Супер! Оскільки доця розкопується постійно і накрити її просто не можливо. Якщо і Вам подобалось,то навіщо змінювати? Хіба колір, модель, а їх вибір у Картерс великий:).

12. nattsol

nattsol Well-Known Member

методом проб і помилок, я дійшла до висновку, що моїй тендітній дівчинці найбільше підходить низ з old navy.
    справа в тому, що Оріянка трошки худенька, ще й на додачу має досить виражену талію, через що більшість штанців-легінсів їй в поясі широкі (візуально навіть виглядає, ніби талія там ширша, ніж стегна), а якщо в талії добрі, то довжина вже не підходить.
    вчора забрали такі джинси:
    [​IMG] [​IMG]
    дуже сподобалось те, що в них зсередини є гумочки з гудзиками для додаткового регулювання. а ще гумка не така туга, як наприклад, в carters, oshkosh, cherokee і disney.

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

я трохи не розумію - а як в такому віці у ваших дітей з пісянням вночі??
    я обожнювала чоловічки, але допоки в нас був памперс на ніч.
    а з 3-х років, прийшлось перейти на піжамні штанята, бо спочатку малеча пісяла по кілька раз за ніч, потім раз, а літом могла по 2 місяці взагалі жодного разу не пісяти. а зараз, коли похолодало, плюс чомусь почала більше на ніч пити, то десь 3 рази на тиждень встає вночі пісяти. то я не уявляю, як би я кожного разу з неї той чоловічок знімала...:confused:

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

хм...
    Мій пісяє хіба перед сном і вже зранку.
    Періоди хворіб - вийняток.
    Вночі вставав хіба місяці 2-3 після того як позбулись пампіків.

Але роздільні піжамки нам зручніші. Просто я намагаюсь купувати такі, щоб верх був довгим і заправлявся. І не знала що чоловічки бувають для 3-4-х річних.

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І для 5-и річних є).
    Але нам зараз також не зручно, хоч в ночі не пісяє, але перед сном як сідає сам на горщик, то той чоловічок ненароком запісює. Тому я прихильник флісових піжамок картерс. Маєм кілька з минулого року, то прані сотню раз, а на вигляд як нові. Ну і супер для нашої зимної хати.

16. olangel

olangel Well-Known Member

В мене радість Марко почав вдягати шкарпетки і не просто вдягати, а навіть сам ножку дає (після літа ми довго ходили в кросівках на босу ножку, а як виходило шксрпетки вдягнути, то істерика ще на годину,.корочє, було тяжко) А замовила малому шкарпетки з Томасом і УРА :) проблема вирішена [​IMG] і по якості кльові.
    Ще приїхала курточка, я від неї у захваті, всередині м'ягусенький фліс.

17. Milady

Milady Well-Known Member

18. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Ми навпаки, тільки десь після 2х років почали їх вдягати, коли синок перестав вночі пісяти.

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

20. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

та, власне, що вже майже не вдягаю його доці на ніч (бо встаємо по кілька разів пісяти, і після однієї ночі з вдяганням-зніманням "чоловічка"- я кинулась того ровера...), тепер хіба на денний сон. А так, до 3-х років - то супер піжамка!

---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ----------

А шкарпеточки якісь даєте? Бо я, власне, переживаю, щоб дитина в стопи не мерзла (вона ж розкрита постійно), тому вдягаю шкарпетки, але так собі думаю. що то не є дуже добре, оскільки все-таки вони можуть перетискати судинки і т.д....

Статус теми:
Закрита.